Droom Over Ex ➡️ 6 SNELLE FEITEN

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Aanbiedingen

De Beste Emma aanbiedingen, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Normaliter geeft Emma altijd een afprijzing, in dit artikel leer je op welke manier je de beste afprijzingen en voordeligste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Droom Over Ex:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren onderzoek naar slapen. Ontwikkeld om jou de perfecte nachtrust te geven. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller economische matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor ideale steun van verschillende lichaamstypen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Wanneer je overweegt een Emma te kopen is het belangrijk om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Daarnaast zit er nog een onderscheid in prijs. De kleine versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. De grote formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras talrijke formaten verkrijgbaar. Het kleinere maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grootste maat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma O2 versus Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. Het orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan u dan nog wel kopen bij hun eigen website? Hieronder vallen de 02-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van deze matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als het Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De O2 is samengesteld uit verschillende soorten schuim. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig van de matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder is het matras uit een dik plak HRX-schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Droom Over Ex

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan 02 matras. Het enige wat verschillend is dan het O2 is de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze maakt het het een hybride matras. Er wordt immers schuim met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van technologie voor het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma in deze richting beweegt. De andere lagen schuim in het matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de O2 matras lijkt ons dat een betere koop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveren dan de standaard Emma Hybrid matras, waardoor het matras meer steun en stabiliteit levert. Bovendien bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en moet wedijveren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Droom Over Ex: Aanbieding op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds die verhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10 en zelfs 45. Een korting van 20% is dus een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze toch een succesvol bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij- bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van 4 handige handvatten en kan bij 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof getest werd op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype binnen alle Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een goede ondergrond bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 euro tot €379. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net bij je interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een eenvoudig design dat maakt dat het bed past in vrijwel ieder slaapkamer past. Er bestaan verschillende elementen voorhanden om toe te voegen aan het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen van €569 tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer u alles in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een topper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens een schaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het geschikt is voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Echter, voor personen met andere wensen kan de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Droom Over Ex

Emma Sleep heeft een uitgebreid gamma aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de kortingen vaak al in de basisprijs zijn inbegrepen. Doe dus voldoende research voordat u een beslissing neemt, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Droom Over Ex

Buiten de slaapmeubels biedt Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de juiste steun. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen aangezien de consument wellicht iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je het gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heb u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil bieden aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Droom Over Ex Accessoires

Buiten het hoofdassortiment van Emma bieden zij nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, welke in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het het denkbaar blijkt te zijn om de deken om te reinigen, is de deken te gewichtig voor huishoudelijke wasserettes. Er bestaan twee formaten beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 centimeter alsook 240×220 en ook het kosten vangt aan op 165 euro euro’s.

Temp pad

Met behulp van het tempereerpad instrument kan het warmtegraad van de bed wezen geregeld. Het toestel dient vlakbij het bedden te worden geplaatst en ook kan door middel van een afstandsbediening worden bijgesteld. Hiervan bevinden het accu’s niet echt standaard bijgevoegd. De kostprijs vanaf het temp pad ligt op €259 EUR.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over vier uiteenlopende matrassen. We concentreren in de twee favoriete bedden: Emma O2 en het Emma merk Hybrid. Allebei materassen hebben één diktegraad van 25 cm. Het O2 bezit een middelmatig tot ferm eigenschap, hetgeen prima aansluit voor zijde en ook rugzijde slapers.

De hybride blijkt juist een beetje steviger. Het grote afwijking tussendoor het twee materassen is dat aan het hybrid ’n pocketvering laagje is toegepast.
De kleinere formaat van het Emma O2 matras kostprijs €439 en ook het grootste formaat 1069 euro. Bij Emma bedrijf Hybrid materas beginnen het prijzen vanaf €899 t/m €2.039. Zoals u kunt zien, lopen de prijzen sterk uiteen.

Worden er korting toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang verstrekt Emma- garantieperiode en welke aspecten wordt er vergoed?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Droom Over Ex

Behalve de matrassen, zijn er andere slapen verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee toppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbescherming, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten tot gevolg heeft. Allemaal onze topsellers zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door zelfstandige consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat komt door dit vormgeving.

Tussen de modellen door is er toegepast aan toenemend comfortabelheid, support en temperatuurregulering door het invoegen van meer innovatieve materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen doven, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de losse covers en ze zijn vervaardigd van materialen die erkend zijn als betrouwbaar, ook voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor personen met rugklachten of pijn?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het soort ongemak dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg niet omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je wel wat adviezen voorschotelen.

Personen die last heeft door drukzones (gewoonlijk indien een gedeelte van je fysiek wordt belast of afgesloten als het teveel belasting draagt) heeft er gewoonlijk nut van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op zeer vaste matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Één van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen toch aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een correcte positionering van de ruggengraat, mocht je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die pijn in de rug heeft door een onjuiste uitlijning van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te zacht is en start door te verzakken bij de heupzone), heeft doorgaans meer aan een matras dat bijkomende steun geeft. Het beste is vervolgens een van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het probleem treedt aker voor bij personen die wat zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die gewoon te lange tijd op erg oude, verwrongen matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben enorm voordeel bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium iets meer waarde heeft met een dikkere comfortlaag en micro-veren, om de hiervoor genoemde drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid tussenin een pocket veer en foam?

Net als ieder materialen hebben ook vulling en binnenveren elk unique sterk aspecten. Vulling functioneert druk verminderend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en vaker het sensatie ervaart dat je hand slapen, is een matras van schuim vermoedelijk een betere alternatief voor jou.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat harder en bieden zodoende wat extra ondersteuning. Het belangrijkste pro van de kern met binnenveren is dat hij beter lucht doorlaat. Als je overvloedig zweet of in een zeer nat weer leeft, is de verenkern vast en zeker het aandacht geven waard.

De productlijnen in het over het algemeen:

De O2 wordt door het over het algemeen gezien als een medium-hard slaapoppervlak dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Originele Hybride is aangemerkt als een medium-stevig matras dat het evenwicht behoudt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Hybride Premium is qua ervaring tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Original Hybrid, terwijl de boven laag is aangepast om een wat knusser gevoel van wolken en daarom als meer zacht (desalniettemin nog steeds harder dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als beschouwd.

Is het waar datgene mijn bed een intense geur kan bezitten?

Klopt, indien uw nieuwe Emma-matras een lucht bezit, ligt het feit dat zeer gebruikelijk. Die lucht staat onbedreigend en indien u hetzij matras twee en zeventig uurtjes laat ventileren, verdwijnt die geur. Ons artikelen zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd en ook toegestaan met het doel zuigelingen op toestaan slapen. Dus maak je geen enkele zorgen over deze geur van uw verse Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen iets steviger dankzij hun constructie. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De topper is apart verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Droom Over Ex

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️