E Booklet.Emma-Sleep ✔️ 9 SIMPELE TIPS

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Deals

De beste Emma aanbiedingen, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma steeds een korting, in dit stuk ontdek je op welke manier je de beste kortingen en aantrekkelijkste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


E Booklet.Emma-Sleep:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang research naar slaap. Gecreëerd om je de ideale slaap te bieden. Doeze sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je lichter door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamstypen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Als je overweegt een Emma te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit er nog een verschil in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote versie (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grote formaat (200×200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er bestaan voor ieder matras tal van formaten te koop. De kleinere formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grote maat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 versus Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma. De orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun je dan nog wel kopen bij de website? Dit zijn het 02-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van deze matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. Het O2 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De samenstelling van de O2 bestaat uit verschillende soorten schuim. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aanwezig van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder bestaat het matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

E Booklet.Emma-Sleep

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is dan het O2 is de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze maakt het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van technologie voor matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De andere lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de 02 matras lijkt het voor ons dat een betere aankoop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 centimeter en bestaat uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveringen dan het standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra steun en stabiliteit biedt. Daarnaast bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die zachter aanvoelt dan de hoes van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma matras is de Emma Easy. Dit is een budget matras dat al beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

E Booklet.Emma-Sleep: Kortingen op EmmaMatrassen en andere producten

Na die prijsverhoging geeft Emma standaard kortingspercentages variërend van 10% tot maar liefst 45. Een 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden en toch een succesvol onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van vier handvatten en op 60°C gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd is op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bedtype uit de Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een goede ondersteuning bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 euro tot €379. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net bij je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een minimalistisch design dat maakt dat het past in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse elementen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen van de €569 euro en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als je een complete set in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op een hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met andere wensen is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over E Booklet.Emma-Sleep

Emma heeft een uitgebreid gamma van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de kortingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Voer dus goed research alvorens je een aankoop neemt, en denk niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

E Booklet.Emma-Sleep

Buiten de slaapmeubels heeft Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden omdat de consument wellicht iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u het ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heb u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil bieden aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

E Booklet.Emma-Sleep Accessoires

Naast het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, welke in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het het haalbaar is te het dekentje te wassen, is de deken te gewichtig gedurende huiselijke wasserettes. Er 2 formaten beschikbaar voor aankoop van 150×200 centimeter tevens 240 bij 220 plus de kosten vangt aan op €165 euro.

Temp pad

Dankzij het temp pad tool kan het warmte van de bedje zijn beheerd. De machine hoort naast het bedden om te zijn neergezet en ook mogen via één afstandbediening worden versteld. Hiervan bevinden het batterijen geen standaard bijgevoegd. De kostprijs van de temperatuurpad bedraagt 259 euro euro.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over vier diverse matrassen. We concentreren in op de een tweetal meest populaire bedden: Emma O2 en ook de Emma Hybrid. Beide materassen kennen één dikte vanaf 25 cm. De O2 heeft een middelmatig tot vast karakter, wat goed geschikt is bij kant en ook rugzijde slapers.

De hybrid schijnt net iets steviger. De belangrijkste onderscheid tussen de twee matrassen blijkt dat op het hybride één pocketvering laag is toegevoegd.
Het kleinere maat van de Het Emma merk O2 materas kostprijs 439 en tevens het grote maat 1.069 euro. de Emma Hybrid materas beginnen het kosten van 899 euro tot 2.039 euro. Gelijkend op je kunt zien, gaan de prijzen aanzienlijk uiteen.

Wordt er kortingen gegeven op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang biedt Emma garantie en welke aspecten worden er gedekt?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

E Booklet.Emma-Sleep

Behalve de matrassen, zijn er verschillende nachtrust gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de box, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Andere slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrascover, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten veroorzaakt. Elk onze bestsellers zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat komt door dit vormgeving.

Tussen de varianten door is er gewerkt aan steeds meer gemak, ondersteuning en warmtebeheersing door het invoegen van aanvullende vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen doven, supermakkelijk rein te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn vervaardigd van materialen die erkend zijn als betrouwbaar, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor mensen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het soort last dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg niet alle omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen voorschotelen.

Wie ongemak ervaart door drukplekken (meestal wanneer een gedeelte van je lijf wordt beladen of afgesloten als het te veel massa draagt) heeft er meestal nut van om over te stappen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op erg vaste matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Één van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen toch aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste uitlijning van de wervelkolom, als je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die rugklachten lijdt door een verkeerde positionering van de wervelkolom (meestal als een matras te zacht is en begint door te verzakken bij de heupen), verlangt doorgaans meer aan een matras dat extra ondersteuning geeft. Het meest passend is vervolgens eentje van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het probleem treedt aker voor bij individuen die enigszins zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die simpelweg te veel tijd op heel verouderde, misvormde matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben veel profijt bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium iets meer kwaliteit heeft met een dikker comfortlaag en micro-veren, om de voorgaand vermelde drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussenin een pocketvering en foam?

Net als ieder stoffen hebben ook foam en binnenveren ieder afzonderlijk sterke punten. Foam opereert druk reducerend. Wanneer je een zijslaper bent en aker het besef beleeft dat je vingers slapen, is een schuim matras vermoedelijk een betere keuze voor.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat harder en leveren hierdoor wat extra support. Het belangrijkste voordeel van de binnenvering kern is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Wanneer je heel veel zweet produceert of in een erg dampig klimaat woont, is de veerkern vast en zeker het bekijken waard.

Deze productlijnen in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het over het algemeen gezien als een gemiddeld hard matras dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is beschouwd als een medium-stevig slaapoppervlak dat het balans hanteert (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Hybrid Premium is qua ervaring tijdens het liggen het hoogst gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de top laag aan de bovenkant is aangepast om om een enigszins gezelliger wolkengevoel en daarom als softer (maar nog steviger dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als aangemerkt.

Is het juist dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een krachtige lucht kan hebben?

Klopt, als je verse Emma-matras een lucht ervaart, staat het feit dat zeer gewoon. Het stank is ongevaarlijk en als u de matras twee en zeventig uurtjes laat toe doorluchten, verdwijnt dat lucht. Onze eigen items zijn OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd als en eveneens goedgekeurd om baby’s op het laten rusten. Daarom maak u geen enkele bekommeringen betreffende het stank uit uw verse Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen iets solider vanwege hun constructie. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over E Booklet.Emma-Sleep

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️