Een Persoons Matras ☑️ 13 VREEMDE TIPS

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingen

De beste Emma aanbiedingen, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans geeft Emma altijd een korting, in dit tekst leer je op welke manier je de grootste afprijzingen en beste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Een Persoons Matras:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang research naar slaap. Ontwikkeld om jou de perfecte nachtrust te bieden. Val in slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en extra stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamsvormen. De matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma madrastypes Wanneer je besluit een Emma aan te schaffen is het essentieel om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Daarnaast zit wel een onderscheid in prijs. De kleinere variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleine maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. Het grootste formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras tal van maten beschikbaar. Het kleine formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grootste maat (180×210 cm) is €2.149.

Emma O2 versus Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. De originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun je dan nog wel kopen bij hun eigen website? Dit zijn de 02-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van deze matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. Het 02 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De 02 is samengesteld uit diverse types schuimen. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van de bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder bestaat dit matras uit een dikke laag HRX-schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Een Persoons Matras

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan O2 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van de 02 is de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze maakt het het een hybrid matras. Er wordt immers schuimlaag met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere technologie voor het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De overige schuimlagen in het matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar het 02 matras lijkt ons dat een betere aankoop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 cm en is samengesteld uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer pocketveringen dan het standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer ondersteuning en vastheid biedt. Bovendien heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke soepeler is dan de hoes van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit matras ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Een Persoons Matras: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en overige producten

Na die verhoging biedt Emma standaard kortingen tussen 10 tot maar liefst 45. Een korting van 20% is dus een sigaar van eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden en toch een succesvol bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij- bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van vier handvatten en bij 60°C gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel getest werd op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma biedt naast haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype binnen alle bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een stevige ondersteuning bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 en €379 euro. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net in je interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een eenvoudig design dat maakt dat het past in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse onderdelen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen van €569 tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer u alles in 1 wilt kopen. Hierbij ontvang t namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is dit het variant met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens een schaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het geschikt is voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met specifieke wensen kan de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Een Persoons Matras

Emma Sleep biedt een breed gamma van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de kortingen meestal al in de basisprijs zijn verwerkt. Voer dus goed onderzoek voordat je een aankoop doet, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Een Persoons Matras

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 diverse kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de juiste ondersteuning. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden aangezien de klant misschien iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je de ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heb u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt geven aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Een Persoons Matras Extra’s

Buiten de hoofdassortiment van Emma bieden zij nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, die in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande dat hetzelfde denkbaar schijnt te zijn om de deken te schoonmaken, is de dekbed te erg zwaar gedurende huiselijke wasautomaten. Er een tweetal formaten verkrijgbaar vanaf 150×200 centimeter alsook 240 bij 220 en het kosten start bij 165 euro EUR.

Temp pad

Dankzij het tempereerpad instrument kan het warmte vanuit de bed zijn beheerd. De toestel moet vlakbij de bed te wezen neergezet en ook mogen door middel van één afstandsbediening zijn bijgesteld. Daarvan zijn de energiecellen geen standaardgewijs bijgevoegd. De kostprijs vanaf het temperatuurpad bedraagt €259 euro’s.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit vier uiteenlopende materassen. We concentreren in op het 2 meest populaire matrassen: Emma O2 en tevens de Emma Hybrid. Allebei matrassen kennen ’n diktegraad van 25 cm. Het O2 bezit een middelmatig naar stevig aard, hetgeen prima aansluit voor kant en tevens rugzijde slapers.

De hybride schijnt juist enigszins steviger. De grootste onderscheid tussenin het 2 bedden schijnt het feit dat aan de gemengde ’n pocketvering laag schijnt toegepast.
Het kleinere afmeting vanaf het Het Emma O2 materas kostprijs 439 en tevens het grootst maat 1.069 euro. Bij het Emma merk Hybrid bed vangen aan het kosten vanaf 899 tot 2039 euro. Zoals u mag aanschouwen, gaan het kosten aanzienlijk uiteen.

Worden er korting gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur biedt Emma garantie en wat worden er vergoed?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybrid, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Een Persoons Matras

Behalve de matrassen, zijn er meer nachtrust gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbeschermer, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch geen bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet enkel zorgvuldig getest door autonome consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat komt door dit ontwerp.

Door de modellen door is er gebruikt aan steeds meer comfortabelheid, ondersteuning en warmtebeheersing door het toevoegen van aanvullende innovatieve materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen doven, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die erkend zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor individuen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het soort last dat je voelt.

We kunnen helaas niet alle omstandigheden oplossen, maar we kunnen je toch wat adviezen geven.

Wie pijn voelt door drukpunten (gewoonlijk indien een deel van je fysiek wordt belast of afgesloten als het te veel gewicht ondersteunt) heeft er doorgaans baat bij om te veranderen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op heel harde matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Hoewel ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen toch gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte positionering van de wervelkolom, indien je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie pijn in de rug heeft door een verkeerde positionering van de wervelkolom (doorgaans als een matras te soepel is en start door te verzakken bij de heupen), verlangt doorgaans meer aan een matras dat bijkomende support biedt. Het meest geschikt is dan eentje van onze hybride matrassen met springveren. Het probleem doet zich vaker voor bij mensen die een beetje zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die gewoon te veel tijd op heel verouderde, verwrongen matrassen hebben gerust. Zij hebben veel profijt bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium iets toegevoegde waarde heeft met een meer omvangrijke comfort laag en microveren, om de voorgaand besproken problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocketvering en foam?

Gelijk als elk grondstoffen hebben ook vulling en binnenveren hun afzonderlijk sterke kanten. Schuim functioneert drukverlagend. Als je een zijdelingse slaper bent en vaker het besef beleeft dat je handen slaperig zijn, is een matras van schuim vermoedelijk een verbeterde optie voor jou.

Binnen veren zijn meestal wat vaster en leveren daardoor wat toegevoegde ondersteuning. Het belangrijkste voordeel van de binnenvering kern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Indien je veel transpireert of in een erg dampig milieu woont, is de veerkern zeker het overwegen waard.

Deze productreeksen in het over het algemeen:

De O2 wordt over het over het algemeen gezien als een medium hard slaapoppervlak dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt aangemerkt als een gemiddeld stevig matras dat het balans hanteert (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het meest vergelijkbaar met de Original Hybrid, waarbij de boven laag aan de bovenkant is aangepast om een enigszins knusser gevoel van wolken en daarom als meer zacht (maar nog steviger dan de Oorspronkelijke) is beschouwd.

Is het waar het feit dat mijn persoonlijke bed een sterke lucht kan bezitten?

Inderdaad, als jouw recente Emma-slaapoppervlak een lucht bezit, is het feit dat erg gewoon. Het lucht staat onbedreigend en als je de bed tweeënzeventig uurtjes laat doorluchten, verdampt deze geur. Ons items zijn OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd als en eveneens goedgekeurd met het doel baby’s op de laten dutten. Dus maak je u geen enkele zorgen over het lucht uit jouw nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen wat steviger vanwege hun constructie. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Een Persoons Matras

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️