Eenpersoonsbed Boxspring 🔴 13 OPMERKELIJKE HACKS

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Deals

De Beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingscodes

Normaliter biedt Emma steeds een korting, in dit artikel leer je hoe je de beste kortingen en beste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Eenpersoonsbed Boxspring:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang research naar slaap. Gemaakt om je de perfecte nachtrust te geven. Val in slaap sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale steun van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Wanneer je denkt een Emma te kopen is het belangrijk om te weten dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit nog een onderscheid in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote versie (180×200 cm) voor €459. De kleine versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinste formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. De grootste formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er zijn voor elk matras talrijke formaten te koop. Het kleine maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grote formaat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 vs. Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. Het originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun je dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit zijn de O2-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van dit matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als het Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. Het O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De O2 bestaat uit verschillende soorten schuim. Er is een kleine laag Airgocell schuim aanwezig aan de bovenkant van het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder is het matras uit een dik laag HRX-schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Eenpersoonsbed Boxspring

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het O2 matras. Het enige wat anders is dan de 02 is de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuim gecombineerd met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere technologie van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep hierna toe beweegt. De overige schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar het 02 matras lijkt ons dat een betere aankoop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Emma Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 cm en bestaat uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer pocketveringen in vergelijking met het standaard Hybrid matras, waardoor het extra ondersteuning en stabiliteit biedt. Bovendien heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke zachter is dan de hoes van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma matras is het Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit matras krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Eenpersoonsbed Boxspring: Korting op EmmaMatrassen en overige producten

Na die prijsverhoging biedt Emma standaard kortingen tussen 10 en maar liefst 45. Een korting van 20% is dan ook een sigaar van eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden en toch een succesvol onderneming blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van 4 handige handvatten en kan bij 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof getest werd op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep biedt naast haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype uit de bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische uitstraling. bed biedt een stevige ondergrond bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 en €379. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies in jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een minimalistisch design dat ervoor zorgt dat het in vrijwel elke slaapkamer past. Er bestaan diverse elementen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren van €569 en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als u een complete set in 1 wilt kopen. Hierbij ontvang t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een topper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is dit het bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens de hardheidsschaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Echter, voor personen met specifieke wensen is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Eenpersoonsbed Boxspring

Emma Sleep heeft een uitgebreid assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de kortingen vaak reeds in de basisprijs zitten verwerkt. Doe dus goed onderzoek alvorens u een beslissing doet, en vergeet niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Eenpersoonsbed Boxspring

Buiten de bedden heeft Emma zes verschillende kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste steun. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen aangezien de klant misschien iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heeft u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt bieden aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Eenpersoonsbed Boxspring Extra’s

Buiten de hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, die in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande dat hetzelfde mogelijk blijkt te zijn te de dekbed om te reinigen, blijkt de dekbed te erg gewichtig voor huishoudelijke wasmachines. Er twee formaten beschikbaar voor aankoop van 150×200 cm alsook 240×220 en ook het prijs begint bij 165 euro euro’s.

Temp pad

Met het tempereerpad gereedschap mag de temperatuur van de bedden wezen beheerd. Het machine moet naast de bed te wezen neergezet en ook mag met één afstandbediening worden bijgesteld. Hiervan bestaan het accu’s niet standaardgewijs ingesloten. Het kostprijs van het temperatuurpad is €259 euro’s.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over 4 verschillende bedden. We focussen in op de een tweetal meest populaire bedden: Het Emma merk O2 en tevens het Emma merk Hybrid. Beiden matrassen bezitten een omvang van 25. De O2 heeft één medium tot ferm eigenschap, wat prima past voor kant en tevens rugslapers.

De hybrid schijnt precies iets harder. De belangrijkste onderscheid tussen de een tweetal bedden is dat aan het hybride een pocketveer laagje schijnt geïntegreerd.
Het minste formaat vanaf de Het Emma merk O2 matras kostprijs €439 en tevens het grote maat 1069 euro. de Emma merk Hybrid matras beginnen het kosten vanaf 899 euro t/m 2.039 euro. Net als jij kan bekijken, bewegen het tarieven sterk uiteenlopend.

Wordt er prijsverlaging toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma waarborg en wat worden er vergoed?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Eenpersoonsbed Boxspring

Naast de matrassen, zijn er verschillende slaap gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Andere accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrascover, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten teweegbrengt. Elk onze bestsellers zijn niet uitsluitend grondig getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te wijten door dit ontwerp.

Gedurende de modellen door is er gewerkt aan toenemend comfort, ondersteuning en warmtebeheersing door het gebruiken van extra innovatieve materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen dempen, heel eenvoudig rein te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn vervaardigd van stoffen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, ook voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor individuen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het soort ongemak dat je hebt.

We kunnen helaas niet situaties verhelpen, maar we kunnen je wel wat richtlijnen voorschotelen.

Personen die ongemak voelt door drukpunten (meestal wanneer een stuk van je fysiek wordt beladen of afgekneld als het overmatig belasting draagt) heeft er gewoonlijk voordeel van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op erg vaste matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Hoewel ze zachter zijn, worden zulke matrassen toch gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede uitlijning van de rug, als je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugklachten lijdt door een onjuiste positionering van de ruggengraat (doorgaans als een matras te zacht is en aanvangt door te zakken bij de heupgebied), nood meestal meer aan een matras dat meer ondersteuning geeft. Het beste is vervolgens eentje van onze hybride matrassen met veren. Het vraagstuk komt vaker voor bij mensen die wat zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die gewoon te lange tijd op erg oude, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben enorm voordeel bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium een beetje meer waarde heeft met een dikker comfortabele laag en microveren, om de voorgaand genoemde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid ertussen een pocket veer en schuim?

Gelijk als elk grondstoffen hebben ook schuim en binnenveren hun eigen krachtige kanten. Vulling opereert druk verminderend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het sensatie krijgt dat je handen slaperig zijn, is een schuimmatras wellicht een betere keuze voor.

Binnen veren zijn meestal wat steviger en geven hierdoor wat toegevoegde ondersteuning. Het voornaamste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Wanneer je veel zweet produceert of in een zeer dampig klimaat woont, is de kern met veren absoluut het bekijken waard.

Deze productreeksen in het algemeen:

De O2 is over het in het algemeen gezien als een medium-hard bed dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Originele Hybride is gezien als een medium-stevig matras dat het evenwicht houdt (hieraan geven de meesten de voorkeur).

De Hybrid Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het meest gelijk met de Original Hybrid, terwijl de boven laag aan de bovenkant is aangepast voor voor een enigszins gezelliger wolkachtig gevoel en dientengevolge als softer (echter toch steviger dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als beschouwd.

Is het juist het feit dat mijn eigen matras een krachtige stank kun bezitten?

Inderdaad, wanneer jouw nieuwe Emma-bed een lucht heeft, staat dat zeer normaal. Die geur staat onschadelijk en indien jij hetzij matras twee en zeventig uren laat toe doorluchten, verdwijnt die geur. Onze artikelen zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 met certificaat en eveneens goedgekeurd voor het doel zuigelingen op om dutten. Dus maak u niet bezorgdheden aangaande de stank uit jouw verse Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van honderd nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen iets steviger vanwege hun constructie. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Eenpersoonsbed Boxspring

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️