Eenpersoonsbed Marktplaats ➡️ 8 ONGEBRUIKELIJKE HACKS

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Aanbiedingen

De beste Emma deals, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans geeft Emma altijd een korting, in dit stuk ontdek je hoe je de hoogste afprijzingen en beste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Eenpersoonsbed Marktplaats:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren studie naar slaap. Gecreëerd om jou de perfecte nachtrust te bieden. Doeze vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamsvormen. De matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Als je besluit een Emma aan te schaffen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Bovendien zit nog een onderscheid in prijs. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. De grote formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras tal van maten beschikbaar. De kleinere maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grootste formaat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma O2 vs. Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. De originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun je dan nog wel kopen op hun eigen website? Hieronder vallen het O2-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van dit matras van een eigen review bespreken.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. Het O2 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De O2 is samengesteld uit diverse types schuim. Er is een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan de matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat het matras uit een dik laag HRX schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Eenpersoonsbed Marktplaats

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is dan het 02 is de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze maakt het het een hybrid matras. Er wordt immers schuim gecombineerd met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van technologie van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep hierna beweegt. De andere lagen schuim in het matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het O2 matras lijkt ons dat de betere koop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveringen in vergelijking met de reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra ondersteuning en stabiliteit biedt. Bovendien heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter is in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. Je koopt dit in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma matras is het Emma Easy. Dit is een budget matras dat al beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en moet concurreren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit matras ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Eenpersoonsbed Marktplaats: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds deze verhoging geeft Emma standaard kortingspercentages tussen 10% tot maar liefst 45. Een 20% korting is dus een sigaar van eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven en nog steeds een winstgevend bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van 4 handige grepen en kan bij 60°C gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel getest is op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bed uit de Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. Het platform biedt een goede ondergrond bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 tot €379 euro. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net in je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een eenvoudig design dat maakt dat het bed in bijna ieder slaapkamer past. Er bestaan diverse elementen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen €569 en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als je een complete set in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een topper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is dit het variant met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens een schaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Echter, voor personen met specifieke wensen is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Eenpersoonsbed Marktplaats

Emma Sleep biedt een breed gamma aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de kortingen meestal al in de basisprijs zitten verwerkt. Doe dus voldoende onderzoek voordat je een aankoop neemt, en denk niet om ook andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Eenpersoonsbed Marktplaats

Buiten de bedden biedt Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden aangezien de klant misschien iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u het ervaring geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heeft u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil bieden aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Eenpersoonsbed Marktplaats Extra’s

Naast de belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, welke in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks dat het mogelijk blijkt te zijn te de dekbed te wassen, blijkt de deken te zwaar voor huiselijke wasautomaten. Er zijn twee maten beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 centimeter en 240 bij 220 en ook de kostprijs begint bij 165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van het temperatuurpad instrument mag de warmtegraad vanuit het bedden wezen geregeld. De machine hoort naast de bedden om te zijn geplaatst plus mag door middel van één afstandsbedieningstoestel worden bijgesteld. Hiervan bevinden het batterijen niet echt standaardmatig bijgevoegd. De prijs van het temperatuurpad bedraagt €259 euro’s.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft vier uiteenlopende materassen. Wij focussen in het 2 populairste bedden: Het Emma merk O2 en het Emma Hybrid. Beiden bedden kennen ’n omvang vanaf 25. Het O2 kent een gemiddeld tot stevig karakter, wat goed aansluit bij zij en tevens rugslapers.

De gemengde schijnt precies enigszins steviger. De grote verschil tussenin het een tweetal bedden blijkt het op de hybrid ’n pocketvering laag schijnt toegevoegd.
De kleinste formaat van het Het Emma merk O2 materas kost 439 euro en de grote formaat 1.069 euro. Bij het Emma merk Hybrid matras starten het tarieven van €899 tot 2039 euro. Net als je kan zien, bewegen het tarieven aanzienlijk uiteen.

Worden er korting toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma- garantie en wat wordt er gedekt?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emmamatras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Eenpersoonsbed Marktplaats

Buiten de matrassen, zijn er andere slapen geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de doos, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Andere slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrascover, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Allemaal onze bestsellers zijn niet enkel zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te danken door dit vormgeving.

Door de uitvoeringen door is er gebruikt aan steeds meer gemak, steun en warmtebeheersing door het invoegen van aanvullende innovatieve materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen dempen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn gemaakt van materialen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugklachten of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het vorm pijn dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg niet alle gevallen verhelpen, maar we kunnen je toch wat richtlijnen aanbieden.

Wie ongemak voelt door drukpunten (meestal indien een gedeelte van je lichaam wordt overbelast of afgesloten als het teveel gewicht ondersteunt) heeft er meestal nut van om te wisselen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op erg stevige matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog steeds beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste uitlijning van de ruggengraat, als je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die rugpijn heeft door een onjuiste uitlijning van de ruggengraat (doorgaans als een matras te zacht is en aanvangt door te verzakken bij de heupgebied), heeft doorgaans meer aan een matras dat bijkomende steun geeft. Het beste is daarna één van onze hybride matrassen met pocketveren. Het probleem treedt aker voor bij personen die een beetje zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die simpelweg te veel tijd op heel oude, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben enorm profijt bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium iets toegevoegde belang heeft met een dikkere comfort laag en microveren, om de eerder genoemde drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussen een pocketvering en vulling?

Net als elk grondstoffen hebben ook schuim en binnenveren hun unique sterke aspecten. Vulling opereert druk reducerend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en vaker het gevoel ervaart dat je vingers tintelen, is een schuim matras wellicht een verbeterde alternatief voor.

Binnen veren zijn doorgaans wat harder en leveren daardoor wat meer steun. Het grootste voordeel van de binnenvering kern is dat hij optimaler lucht doorlaat. Wanneer je veel zweet produceert of in een zeer vochtig weer woont, is de verenkern absoluut het overwegen waard.

De productreeksen in het over het algemeen:

De O2 wordt door het algemeen aangemerkt als een medium-hard matras dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt beschouwd als een medium-stevig matras dat het evenwicht houdt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Hybride Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het meeste gelijkwaardig met de Original Hybrid, in welk geval de bovenste opperste laag is aangepast om voor een wat knusser wolkachtig gevoel en daarom als softer (maar nog vaster dan de Original) is beschouwd.

Is het juist datgene mijn persoonlijke slaapoppervlak een krachtige stank mag ervaren?

Ja, indien je verse Emma-matras een lucht heeft, ligt dat heel gebruikelijk. Het geur is onbedreigend en wanneer u hetzij bed tweeënzeventig uur toelaat ventileren, verdwijnt die lucht. Ons producten zijn OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd en ook erkend voor het doel baby’s op het toestaan dutten. Daarom maak jij geen enkele bezorgdheden aangaande de lucht uit je nieuwe Emma bed

Hoe werkt de testperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen wat krachtiger vanwege hun bouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Eenpersoonsbed Marktplaats

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️