Emma Ah Matras ᐅ 8 BEWEZEN FEITEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Kortingscodes

De beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingscodes

Doorgaans geeft Emma altijd een afprijzing, in dit artikel leer je op welke manier je de hoogste afprijzingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Ah Matras:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang research naar slapen. Gecreëerd om je de perfecte nachtrust te bieden. Slaap vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en extra solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller economische matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. De matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Wanneer je denkt een Emma te kopen is het cruciaal om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit er nog een onderscheid in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleine maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. Het grootste maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er bestaan voor ieder matras talrijke maten verkrijgbaar. De kleinste formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grote maat (180×210 cm) is €2.149.

Emma 02 vs. Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun je dan nog wel aanschaffen op de website? Dit betreft de O2-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van deze matras van een eigen review bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De samenstelling van de O2 bestaat uit diverse types schuim. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aanwezig aan het bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast is dit matras uit een dik plak HRX-schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Emma Ah Matras

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het O2 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van het O2 betreft de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze maakt het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuim met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere technologie van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep hierna beweegt. De andere lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de O2 matras lijkt het voor ons dat de betere aankoop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveringen in vergelijking met het reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra steun en stabiliteit biedt. Bovendien bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van van het Hybrid matras. Je koopt dit matras in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma matras is het Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit matras krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma Ah Matras: Korting op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds die verhoging geeft Emma standaard kortingspercentages tussen 10 tot zelfs 45. Een 20% korting is dan ook een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven en toch een winstgevend onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van 4 handige handvatten en kan bij 60°C gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel getest is op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bed binnen de bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische look and feel. Het bedframe moet een stevige ondersteuning bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 euro tot €379. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp dat ervoor zorgt dat het bed in vrijwel elke slaapkamer past. Er zijn verschillende elementen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren van €569 en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als je alles in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens de schaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met andere voorkeuren is de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Emma Ah Matras

Emma Sleep heeft een breed assortiment van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zitten inbegrepen. Doe dus voldoende research alvorens je een beslissing neemt, en denk niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Emma Ah Matras

Buiten de slaapmeubels biedt Emma zes verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte steun. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen geschikt voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen aangezien de consument misschien iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u de gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heb je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil geven aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Emma Ah Matras Accessoires

Naast de hoofdassortiment van Emma bieden zij nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, die in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het het haalbaar schijnt te zijn om de deken te schoonmaken, is het dekentje te erg zwaar voor huishoudelijke wasserettes. Er zijn twee maten beschikbaar van 150×200 centimeter tevens 240×220 plus het kostprijs vangt aan bij 165 EUR.

Temp pad

Dankzij het tempereerpad gereedschap kunnen het warmtegraad vanuit het bedden zijn geregeld. Het machine dient naast de bedden te wezen neergezet en mag via 1 afstandsbediening wezen versteld. Daarvan zijn het accu’s niet echt standaardmatig inbegrepen. Het kosten vanaf de temperatuurpad is €259 euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit vier diverse materassen. Wij focussen in de 2 populairste bedden: Emma O2 en het Emma Hybrid. Beide materassen hebben een omvang vanaf 25 centimeter. Het O2 kent een gemiddeld tot stevig karakter, dat goed geschikt is voor zij en achterkant slapers.

Het hybrid schijnt precies een beetje steviger. Het grote onderscheid tussen het twee bedden is dat aan de hybride ’n pocketveer laag is toegevoegd.
Het kleinere afmeting van de Het Emma O2 bed bedraagt 439 en ook de grootst formaat €1.069. de Emma bedrijf Hybrid materas vangen aan het tarieven van 899 tot 2039 euro. Net als je kan aanschouwen, lopen de kosten aanzienlijk uiteen.

Wordt er prijsverlaging aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur verstrekt Emma garantie en wat wordt er gedekt?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Ah Matras

Naast de matrassen, zijn er verschillende slaap verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Andere slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrasbeschermer, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten tot gevolg heeft. Elk onze topsellers zijn niet alleen zorgvuldig getest door autonome consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat komt door dit design.

Gedurende de varianten door is er toegepast aan toenemend comfortabelheid, support en warmteregulering door het invoegen van aanvullende innovatieve materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen absorberen, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn gemaakt van materialen die gecertificeerd zijn als veilig, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor personen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het vorm pijn dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg niet alle omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen geven.

Personen die pijn ervaart door drukplekken (meestal indien een gedeelte van je fysiek wordt overbelast of afgekneld als het overmatig belasting ondersteunt) heeft er doorgaans baat bij om te veranderen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op zeer vaste matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Hoewel ze soepeler zijn, worden zulke matrassen nog steeds aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte alignering van de rug, als je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die rugpijn lijdt door een onjuiste alignering van de ruggengraat (meestal als een matras te zacht is en start door te zakken bij de heupen), nood meestal meer aan een matras dat meer support verleent. Het beste is daarna één van onze combinatie matrassen met springveren. Het vraagstuk komt aker voor bij mensen die wat zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die eenvoudigweg te veel tijd op heel versleten, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben veel voordeel bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium enigszins toegevoegde kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en kleine veren, om de eerder genoemde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid tussen een pocketvering en schuim?

Gelijk gelijk alle materialen hebben ook vulling en binnenveren elk unique sterke kanten. Vulling opereert druk reducerend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het gevoel krijgt dat je handen slapen, is een matras van schuim waarschijnlijk een verbeterde keuze voor jou.

Binnen veren zijn meestal wat vaster en geven hierdoor wat toegevoegde ondersteuning. Het voornaamste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij beter lucht doorlaat. Als je heel veel transpireert of in een zeer vochtig weer leeft, is de verenkern absoluut het bekijken waard.

De productlijnen in het algemeen:

De O2 is in het algemeen gezien als een medium hard matras dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als aangemerkt als een gemiddeld stevig matras dat het midden behoudt (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meest gelijk met de Originele Hybride, terwijl de boven opperste laag is aangepast om een enigszins gezelliger wolkengevoel en dientengevolge als softer (maar nog steviger dan de Original) is beschouwd.

Is het waar datgene mijn eigen matras een krachtige stank kun bezitten?

Inderdaad, indien uw nieuwe Emma-matras een lucht ervaart, is datgene zeer normaal. Die stank staat ongevaarlijk en indien u het slaapoppervlak tweeënzeventig uur laat luchten, verdwijnt dat lucht. Onze eigen artikelen zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 met certificaat en tevens goedgekeurd met het doel zuigelingen op de om rusten. Daarom maak je geen enkele zorgen betreffende de geur van jouw nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de testperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen wat steviger vanwege hun bouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te kiezen of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Emma Ah Matras

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️