Emma Boxsprings ᐅ 15 ONVOORSTELBARE WEETJES

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Recensies en Promoties

De beste Emma deals, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans biedt Emma altijd een korting, in dit tekst leer je hoe je de beste afprijzingen en beste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Boxsprings:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren research naar slaap. Ontwikkeld om jouw de ideale nachtrust te bieden. Slaap vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en extra solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Indien je overweegt een Emma te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Bovendien zit er nog een verschil in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grootste formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er zijn voor ieder matras talrijke formaten verkrijgbaar. De kleine formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grootste formaat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 vs. Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma. Het orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan je dan nog wel kopen op de website? Dit zijn de 02-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van deze matras van een eigen review voorzien.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als het Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De 02 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De O2 is samengesteld uit diverse soorten schuim. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig van het matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is het matras uit een dik plak HRX schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Emma Boxsprings

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan 02 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van het 02 is de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Er wordt immers schuim met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van techniek voor matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma in deze richting toe beweegt. De andere lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar de 02 matras schijnt ons dat een betere koop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Emma Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 centimeter en bestaat uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer pocketveren dan het reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer steun en stabiliteit levert. Daarnaast bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke zachter is dan de hoes van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en moet concurreren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit matras ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Emma Boxsprings: Kortingen op Emma-Matrassen en overige producten

Na die verhoging biedt Emma standaard kortingen variërend van 10% en zelfs 45. Een 20% korting is dus een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk om tot 45% korting te geven en toch een succesvol onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van vier grepen en bij 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd werd op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma Sleep biedt naast haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bed uit de Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een goede ondersteuning bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 euro tot €379. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net in je interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een eenvoudig design dat maakt dat het bed in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse onderdelen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen van de €569 euro tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer u alles in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is dit de variant met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens de schaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Echter, voor personen met andere voorkeuren kan de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Emma Boxsprings

Emma Sleep biedt een breed assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de kortingen meestal reeds in de basisprijs zitten verwerkt. Voer dus voldoende onderzoek voordat je een aankoop neemt, en vergeet niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Emma Boxsprings

Naast de bedden biedt Emma zes diverse kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de correcte steun. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen geschikt voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden omdat de consument misschien wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u het gevoel geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heb je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt bieden aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Emma Boxsprings Accessoires

Naast de belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, die in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande dat het haalbaar is om het deken te schoonmaken, blijkt de dekbed te erg zwaarwegend gedurende huiselijke wasautomaten. Er zijn twee afmetingen verkrijgbaar van 150×200 cm en 240 bij 220 en het kostprijs vangt aan bij €165 EUR.

Temp pad

Dankzij het temperatuurpad instrument kunnen de warmtegraad vanuit het bedje worden beheerd. De toestel dient naast de het bedden om te worden geplaatst en mogen met één afstandsbedieningstoestel worden bijgesteld. Van dit bevinden de accu’s niet echt standaardgewijs inbegrepen. Het prijs van de temperatuurpad bedraagt €259 euro’s.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over 4 verschillende matrassen. We concentreren in op de een tweetal meest populaire matrassen: Emma O2 en het Emma merk Hybrid. Allebei bedden bezitten één omvang vanaf 25 cm. Het O2 bezit een medium naar stevig aard, wat prima past voor kant en tevens rugslapers.

Het gemengde blijkt net enigszins harder. Het grootste afwijking tussenin de 2 bedden is het feit dat op de gemengde ’n pocketveringssysteem laag blijkt geïntegreerd.
Het kleinste afmeting vanaf de Emma O2 materas kostprijs 439 en tevens het grote afmeting 1.069 euro. de Emma bedrijf Hybrid materas beginnen de kosten vanaf €899 t/m 2.039 euro. Zoals u kunt zien, lopen de prijzen sterk verschillend.

Wordt er prijsverlaging toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang verstrekt Emma- waarborg en welke aspecten wordt er vergoed?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybrid, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Boxsprings

Behalve de matrassen, zijn er andere slaap gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee toppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de kussens, matrasbeschermer, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten teweegbrengt. Al onze topsellers zijn niet alleen diepgaand getest door zelfstandige consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat komt door dit design.

Tussen de varianten door is er gebruikt aan meer en meer comfort, steun en temperatuurregulering door het invoegen van aanvullende innovatieve materialen. Verder zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen doven, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn gemaakt van stoffen die goedgekeurd zijn als veilig, zelfs voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het vorm last dat je ervaart.

We kunnen helaas geen omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je wel wat adviezen aanbieden.

Degenen die ongemak ervaart door drukzones (gewoonlijk indien een stuk van je lijf wordt beladen of afgesloten als het overmatig gewicht ondersteunt) heeft er gewoonlijk nut van om te veranderen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op erg stevige matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Ondanks dat ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen toch gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede alignering van de ruggengraat, mocht je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugpijn heeft door een verkeerde alignering van de wervelkolom (doorgaans als een matras te soepel is en aanvangt door te slinken bij de heupzone), heeft doorgaans meer aan een matras dat bijkomende support geeft. Het beste is vervolgens eentje van onze hybride matrassen met springveren. Het issue treedt vaker voor bij mensen die wat zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die eenvoudigweg te lang op zeer oude, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben veel profijt bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium iets meer kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfort laag en micro-veren, om de eerder genoemde problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocketvering en foam?

Gelijk gelijk elk materialen hebben ook vulling en binnenveren ieder eigen krachtige kanten. Schuim functioneert druk reducerend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het besef ervaart dat je hand slaperig zijn, is een schuimmatras vermoedelijk een verbeterde keuze voor.

Interne veren zijn doorgaans wat harder en geven daardoor wat meer support. Het voornaamste pro van de binnenveringskern is dat hij beter ventileert. Indien je heel veel transpireert of in een heel dampig weer leeft, is de verenkern zeker het overwegen waard.

De genoemde productreeksen in het over het algemeen:

De O2 wordt in het in het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard matras dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als aangemerkt als een medium stevig matras dat het evenwicht houdt (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybrid Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast voor te een wat gezelliger wolkachtig gevoel en daarom als softer (desalniettemin nog steviger dan de Oorspronkelijke) is gezien.

Klopt het feit dat mijn persoonlijke bed een krachtige geur kan hebben?

Ja, wanneer jouw recente Emma-slaapoppervlak een geur bezit, is dat erg gewoon. De stank ligt ongevaarlijk en als u het bed tweeënzeventig uur laat toe ventileren, verdwijnt deze lucht. Ons items zijn OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 met certificaat en tevens toegestaan om baby op toelaten dutten. Dus maakt jij geen enkele bezorgdheden betreffende deze geur uit uw verse Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen enigszins krachtiger dankzij hun bouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Emma Boxsprings

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️