Emma Dont Worry Sleep Happy ᐅ 5 VERBORGEN GEHEIMEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Kortingscodes

De Beste Emma promoties, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma altijd een korting, in dit tekst lees je hoe je de beste kortingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Dont Worry Sleep Happy:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren onderzoek naar slaap. Gecreëerd om je de beste nachtrust te geven. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en aanvullende solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamstypen. De matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Als je overweegt een Emma te kopen is het belangrijk om te weten dat er vier mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Verder zit er nog een verschil in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleinste formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. Het grootste formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras verschillende maten te koop. De kleine formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grootste maat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma 02 vs. Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. De originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun je dan nog wel kopen bij hun eigen website? Dit zijn het O2-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van deze matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. De O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De 02 is samengesteld uit diverse types schuimen. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aanwezig aan de bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder is het matras uit een dik plak HRX-schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Emma Dont Worry Sleep Happy

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het 02 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van de 02 is de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze maakt het het een hybride matras. Er wordt namelijk schuim met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere technologie voor matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma Sleep in deze richting beweegt. De andere schuimlagen in het matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar de O2 matras schijnt het voor ons dat een betere aankoop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveringen in vergelijking met het reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het matras meer steun en stabiliteit levert. Bovendien bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke soepeler is dan de hoes van het Hybrid matras. Je koopt dit matras in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit matras ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Emma Dont Worry Sleep Happy: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds die verhoging geeft Emma standaard kortingen tussen 10 en zelfs 45%. Een korting van 20% is dan ook een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze toch een winstgevend onderneming blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met vier handvatten en op 60 graden gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd werd op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bed uit alle bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het platform biedt een goede ondergrond bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 euro en €379 euro. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een minimalistisch design dat maakt dat het bed in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse elementen voorhanden die toe te voegen bij het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen van de €569 euro tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als u een complete set in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op een schaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het geschikt is voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Maar, voor personen met andere voorkeuren is de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Emma Dont Worry Sleep Happy

Emma heeft een breed gamma aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de aanbiedingen vaak al in de basisprijs zijn verwerkt. Doe dus voldoende research voordat je een aankoop neemt, en vergeet niet om ook andere merken te bekijken.

Emma kussen

Emma Dont Worry Sleep Happy

Naast de bedden heeft Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de juiste steun. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden omdat de klant misschien iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je het ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heeft je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt bieden aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Emma Dont Worry Sleep Happy Extra’s

Naast de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, die in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het feit dat het denkbaar blijkt te zijn om het dekentje om te reinigen, blijkt het dekentje te erg zwaar ten behoeve van huiselijke wasmachines. Er bestaan een tweetal maten beschikbaar van 150×200 centimeter alsook 240 bij 220 plus het kosten begint bij 165 euro.

Temp pad

Met de temperatuurpad gereedschap mag de temperatuur vanuit het bedje zijn gereguleerd. Het machine moet vlakbij de bedden te worden geplaatst plus kan via 1 afstandsbediening zijn versteld. Daarvan zijn het energiecellen geen standaard bijgevoegd. De prijs vanaf het temp pad is 259 euro euro.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft een viertal diverse materassen. We concentreren in op het twee populairste materassen: Emma O2 en het Emma bedrijf Hybrid. Beide matrassen bezitten een diktegraad vanaf 25 cm. Het O2 bezit één middelmatig naar vast karakter, dat goed past bij zijde en ook rugslapers.

De gemengde schijnt net iets steviger. De belangrijkste onderscheid tussen het twee matrassen schijnt het bij het hybrid één pocketvering laag schijnt toegepast.
De kleinere formaat vanaf de Het Emma merk O2 matras kost 439 euro en de grootst formaat €1.069. Bij het Emma Hybrid materas beginnen de kosten vanaf 899 euro tot 2039 euro. Net als je kan zien, gaan het tarieven krachtig uiteenlopend.

Wordt er prijsverlaging toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang biedt Emma- garantieperiode en welke aspecten wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybride, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Dont Worry Sleep Happy

Buiten de matrassen, zijn er verschillende nachtrust gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste positie van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen tot gevolg heeft. Al onze bestverkochte producten zijn niet alleen diepgaand getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat komt door dit ontwerp.

Door de varianten door is er gewerkt aan steeds meer comfort, ondersteuning en temperatuurregulering door het invoegen van aanvullende vernieuwende materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen absorberen, supermakkelijk proper te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn vervaardigd van stoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor individuen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het type ongemak dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg niet alle gevallen aanpakken, maar we kunnen je wel wat adviezen aanbieden.

Degenen die ongemak voelt door drukzones (gewoonlijk indien een deel van je lichaam wordt belast of afgekneld als het teveel massa draagt) heeft er meestal voordeel van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op heel harde matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Hoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen toch beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een correcte alignering van de rug, indien je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die pijn in de rug lijdt door een verkeerde positionering van de rug (gewoonlijk als een matras te soepel is en start door te verzakken bij de heupen), nood vaak meer aan een matras dat extra support verleent. Het meest geschikt is dan eentje van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het vraagstuk doet zich aker voor bij personen die een beetje zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die simpelweg te lang op erg versleten, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben veel baat bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium enigszins meer belang heeft met een dikkere comfortabele laag en micro-veren, om de hiervoor vermelde drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid tussenin een pocket veer en schuim?

Net gelijk alle grondstoffen hebben ook vulling en binnenveren hun unique krachtige kanten. Schuim functioneert drukverlagend. Wanneer je een zijslaper bent en aker het besef krijgt dat je handen slapen, is een schuimmatras waarschijnlijk een betere optie voor.

Binnenveringen zijn meestal wat harder en bieden hierdoor wat meer ondersteuning. Het belangrijkste pro van de binnenvering kern is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Indien je veel transpireert of in een erg nat weer woont, is de verenkern absoluut het aandacht geven waard.

De productlijnen in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het over het algemeen aangemerkt als een medium hard matras dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Original Hybrid is beschouwd als een gemiddeld stevig matras dat het midden behoudt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybrid Premium is wat betreft liggevoel het meest gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de boven opperste laag is aangepast te een wat knusser wolkengevoel en dus als meer zacht (maar nog steeds harder dan de Originele) is gezien.

Is het juist dat mijn matras een krachtige lucht kan bezitten?

Ja, wanneer uw verse Emma-matras een stank ervaart, is dat erg normaal. Die geur ligt onbedreigend en wanneer u hetzij slaapoppervlak 72 uurtjes laat luchten, verdampt dat lucht. Onze eigen items zijn ook OEKO-TEX 100, categorie 1 met certificaat en tevens erkend voor het doel baby op te dutten. Derhalve maak jij geen enkele bezorgdheden aangaande de lucht uit jouw recente Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen enigszins krachtiger vanwege hun opbouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Emma Dont Worry Sleep Happy

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️