Emma Hoofdkussen Review 🔥 5 MAKKELIJKE HACKS

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Kortingscodes

De Beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma steeds een korting, in dit artikel ontdek je op welke manier je de beste afprijzingen en beste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Hoofdkussen Review:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang research naar slaap. Gecreëerd om jou de ideale slaap te geven. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamstypen. De matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Als je denkt een Emma aan te schaffen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier opties zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit wel een onderscheid in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote variant (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. De grootste formaat (200×200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras talrijke formaten verkrijgbaar. De kleine maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grootste formaat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma O2 vs. Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. De originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun je dan nog wel kopen op de website? Dit betreft de 02-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van dit matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als het Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het O2 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit diverse soorten schuimen. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan de bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder is dit matras uit een dikke plak HRX schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Emma Hoofdkussen Review

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan O2 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van de 02 is de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma in deze richting beweegt. De overige schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar het O2 matras lijkt ons dat de betere aankoop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 cm en bestaat uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer pocketveringen dan de standaard Emma Hybrid matras, waardoor het matras extra ondersteuning en vastheid levert. Bovendien bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die soepeler aanvoelt dan de hoes van het Hybrid matras. Je koopt dit matras in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Emma Hoofdkussen Review: Korting op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds die prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingen variërend van 10% en zelfs 45%. Een korting van 20% korting is dus een sigaar van eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze nog steeds een winstgevend bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij- bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met 4 handige grepen en kan op 60 graden gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof getest is op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep biedt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bed binnen alle Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. bed moet een goede ondergrond bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 euro tot €379. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net in je interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een minimalistisch design wat maakt dat het past in vrijwel ieder slaapkamer past. Er zijn diverse onderdelen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen de €569 euro tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als je alles in 1 wilt ontvangen. Hierbij krijg t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een topper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens de hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Maar, voor personen met specifieke wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Emma Hoofdkussen Review

Emma heeft een uitgebreid assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de aanbiedingen vaak reeds in de basisprijs zitten verwerkt. Doe dus voldoende onderzoek voordat u een aankoop doet, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Emma Hoofdkussen Review

Naast de bedden biedt Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen omdat de klant misschien wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u het ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heb je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt geven aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar zij zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Emma Hoofdkussen Review Accessoires

Naast de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, die in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het hetzelfde denkbaar schijnt te zijn te de deken om te reinigen, is het deken te erg gewichtig ten behoeve van huishoudelijke wasautomaten. Er een tweetal formaten verkrijgbaar vanaf 150×200 centimeter alsook 240 bij 220 plus de kostprijs vangt aan bij 165 EUR.

Temp pad

Met behulp van het tempereerpad gereedschap mag het warmte vanaf de bedje wezen gereguleerd. Het machine moet vlakbij het slaapplek te worden opgesteld en kan met een afstandsbediening zijn bijgesteld. Daarvan bestaan de energiecellen geen standaardmatig inbegrepen. Het prijs vanaf de temp pad ligt op €259 EUR.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft 4 verschillende bedden. Wij focussen in op het 2 populairste materassen: Het Emma merk O2 en ook het Emma Hybrid. Allebei matrassen bezitten een dikte vanaf 25. De O2 kent ’n medium naar stevig aard, dat prima geschikt is bij kant en rugslapers.

Het hybride is net enigszins harder. De grote onderscheid tussen de een tweetal materassen is het feit dat aan het hybride één pocketveer laagje is toegepast.
De kleinere maat vanaf het Emma O2 bed kostprijs €439 en tevens de grote maat 1069 euro. Bij Emma merk Hybrid matras starten de kosten vanaf €899 t/m €2.039. Net als u mag bekijken, gaan de kosten aanzienlijk uiteen.

Worden er prijsverlaging aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma garantieperiode en welke onderdelen worden er vergoed?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emma-matras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybrid, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Hoofdkussen Review

Naast de matrassen, zijn er verschillende slaap geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Andere slaapaccessoires zijn de kussens, matrascover, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede ligging van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Allemaal onze bestsellers zijn niet uitsluitend diepgaand getest door zelfstandige consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat komt door dit design.

Gedurende de varianten door is er gebruikt aan toenemend gemak, steun en warmtebeheersing door het toevoegen van aanvullende vernieuwende materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen absorberen, supermakkelijk rein te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn geproduceerd van materialen die erkend zijn als betrouwbaar, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor individuen met rugklachten of pijn?

Dit ligt af van je lichaamstype, je slaaphouding en het soort last dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg niet omstandigheden oplossen, maar we kunnen je toch wat richtlijnen voorschotelen.

Personen die pijn ervaart door drukplekken (meestal als een deel van je fysiek wordt overbelast of gekneld als het te veel belasting verdraagt) heeft er doorgaans nut van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op heel vaste matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Hoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen nog steeds gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een goede positionering van de wervelkolom, mocht je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die rugpijn ervaart door een slechte uitlijning van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras te zacht is en aanvangt door te verzakken bij de heupzone), heeft meestal meer aan een matras dat extra support geeft. Het beste is vervolgens eentje van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het vraagstuk doet zich regelmatig voor bij mensen die een beetje zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die gewoon te veel tijd op erg verouderde, vervormde matrassen hebben geslapen. Zij hebben heel veel profijt bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium een beetje meer kwaliteit heeft met een dikker comfort laag en microveren, om de hiervoor genoemde drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussen een pocketveer en foam?

Zoals gelijk alle stoffen hebben ook foam en interne veren elk unique krachtige punten. Foam functioneert drukverlagend. Indien je een zijslaper bent en aker het gevoel beleeft dat je hand slapen, is een matras van schuim waarschijnlijk een verbeterde optie voor.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat steviger en bieden zodoende wat toegevoegde steun. Het voornaamste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je heel veel transpireert of in een erg dampig weer woont, is de kern met veren absoluut het aandacht geven waard.

Deze productreeksen in het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het in het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Originele Hybride wordt beschouwd als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het evenwicht behoudt (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Hybride Premium is op het gebied van liggevoel het meeste gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast voor te een wat warmer wolkachtig gevoel en daarom als zachter (maar nog steeds steviger dan de Originele) wordt beschouwd.

Is het waar het feit dat mijn bed een krachtige lucht mag ervaren?

Inderdaad, indien uw recente Emma-slaapoppervlak een lucht heeft, staat het feit dat heel gewoon. Het stank is ongevaarlijk en indien jij de matras twee en zeventig uren laat toe luchten, verdwijnt deze geur. Onze artikelen zijn ook OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd als en eveneens goedgekeurd voor het doel baby’s op toestaan dutten. Derhalve maak je u geen bekommeringen aangaande deze lucht uit je recente Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen wat steviger vanwege hun opbouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te kiezen of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen inbegrepen. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Emma Hoofdkussen Review

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️