Emma Houten Bed 🔴 13 OPZIENBARENDE FEITEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Aanbiedingen

De beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingscodes

Normaliter geeft Emma altijd een korting, in dit tekst ontdek je op welke manier je de hoogste afprijzingen en beste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Houten Bed:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang onderzoek naar slaap. Gemaakt om jouw de beste slaap te geven. Slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma matrassen Indien je denkt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Verder zit wel een verschil in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleine versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. Het grote maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras verschillende maten te koop. Het kleine formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grootste maat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma O2 versus Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. De orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan u dan nog wel kopen bij hun eigen website? Dit betreft het O2-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van deze matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. Het O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit diverse types schuimen. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aanwezig aan de bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is het matras uit een dik plak HRX-schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Emma Houten Bed

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan 02 matras. Het enige wat verschillend is dan het O2 is de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere techniek voor matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma hierna toe beweegt. De andere lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het 02 matras lijkt ons dat de betere aankoop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Emma Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveren dan de standaard Hybrid matras, waardoor het extra ondersteuning en stabiliteit levert. Bovendien heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en moet wedijveren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma Houten Bed: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds die prijsverhoging geeft Emma standaard kortingspercentages tussen 10 en zelfs 45%. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar van eigen doos. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze toch een succesvol onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van 4 handige handvatten en kan bij 60°C gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof gecontroleerd werd op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bed uit alle Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe moet een stevige ondersteuning bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 euro tot €379. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp dat ervoor zorgt dat het past in vrijwel elke slaapkamer past. Er bestaan diverse elementen voorhanden die toe te voegen bij het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen van €569 tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als je een complete set in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens de hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met specifieke wensen is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Emma Houten Bed

Emma Sleep heeft een breed assortiment van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de kortingen vaak al in de basisprijs zijn inbegrepen. Doe dus voldoende research alvorens u een aankoop doet, en denk niet om ook andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Emma Houten Bed

Naast de slaapmeubels heeft Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de juiste steun. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden aangezien de consument wellicht iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u het ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heb u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt bieden aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Emma Houten Bed Accessoires

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, welke in alle maten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het het mogelijk blijkt te zijn te de dekentje te wassen, is het dekentje te zwaar gedurende binnenlandse wasserettes. Er zijn twee maten beschikbaar van 150 bij 200 centimeter alsook 240×220 en ook de prijs begint op 165 euro.

Temp pad

Met het tempereerpad gereedschap kunnen de temperatuur vanaf de bed worden gereguleerd. De apparaat dient vlakbij de bed om te zijn neergezet en ook kan door middel van één afstandbediening wezen bijgesteld. Van dit zijn de batterijen geen standaardmatig ingesloten. Het kosten van de temp pad ligt op 259 euro euro.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit een viertal verschillende materassen. Wij concentreren in op het twee populairste bedden: Emma O2 en tevens de Emma merk Hybrid. Beiden materassen kennen één diktegraad vanaf 25. De O2 kent ’n middelmatig naar ferm eigenschap, wat goed geschikt is voor zij en ook rugslapers.

De hybride schijnt juist enigszins steviger. Het grote verschil tussen de twee matrassen schijnt het feit dat aan het hybrid ’n pocketveringssysteem niveau is geïntegreerd.
Het kleinste maat vanaf de Emma O2 matras kost €439 en ook het grootst afmeting €1.069. Bij Emma Hybrid materas vangen aan de prijzen vanuit €899 tot 2.039 euro. Net als jij kunt zien, lopen de tarieven sterk uiteen.

Wordt er prijsverlaging gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma waarborg en welke onderdelen worden er onder de garantie vallen?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Houten Bed

Behalve de matrassen, zijn er meer slapen geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee toppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrascover, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten teweegbrengt. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet alleen zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat is te wijten door dit design.

Gedurende de uitvoeringen door is er toegepast aan toenemend comfort, steun en temperatuurregulering door het gebruiken van extra vernieuwende materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen absorberen, heel eenvoudig rein te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn geproduceerd van materialen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor personen met pijn in de rug of pijn?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het type last dat je voelt.

We kunnen helaas niet alle gevallen verhelpen, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen geven.

Wie last ervaart door drukzones (doorgaans wanneer een deel van je fysiek wordt overbelast of afgekneld als het teveel gewicht ondersteunt) heeft er doorgaans baat bij om te veranderen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op heel vaste matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen nog altijd aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste alignering van de wervelkolom, als je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die pijn in de rug heeft door een slechte alignering van de ruggengraat (meestal als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te zakken bij de heupzone), nood vaak meer aan een matras dat meer support verleent. Het beste is daarna eentje van onze hybride matrassen met pocketveren. Het issue doet zich vaker voor bij individuen die enigszins zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die eenvoudigweg te veel tijd op zeer oude, misvormde matrassen hebben gerust. Zij hebben enorm profijt bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium enigszins toegevoegde waarde heeft met een dikker comfortabele laag en microveren, om de voorgaand genoemde drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil ertussen een pocketveer en schuim?

Net zoals ieder grondstoffen hebben ook vulling en binnen veren hun unique krachtige punten. Vulling opereert drukverlagend. Als je een zijdelingse slaper bent en aker het gevoel beleeft dat je handen slapen, is een matras van schuim wellicht een superieure optie voor.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat steviger en bieden hierdoor wat extra steun. Het belangrijkste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij beter lucht doorlaat. Wanneer je overvloedig transpireert of in een erg vochtig milieu verblijft, is de kern met veren vast en zeker het overwegen waard.

De product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 is in het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard bed dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als gezien als een medium-stevig slaapoppervlak dat het midden houdt (hieraan voorkeur geven aan de meesten de keuze).

De Hybrid Premium is qua ervaring tijdens het liggen het meest vergelijkbaar met de Originele Hybride, waarbij de top laag aan de bovenkant is aangepast om om een wat knusser gevoel van wolken en dus als softer (desalniettemin nog harder dan de Oorspronkelijke) is aangemerkt.

Is het juist het feit dat mijn eigen slaapoppervlak een intense stank mag ervaren?

Ja, indien je verse Emma-bed een stank heeft, staat datgene zeer normaal. Die lucht is ongevaarlijk en indien jij de slaapoppervlak twee en zeventig uur toelaat doorluchten, verdwijnt die lucht. Ons producten zijn OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd en eveneens goedgekeurd om baby’s op de toestaan rusten. Daarom maak je je geen bekommeringen over de stank afkomstig van jouw recente Emma-matras

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen wat steviger dankzij hun bouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te selecteren of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is apart verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Emma Houten Bed

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️