Emma Hybrid Matras 140×200 ᐅ 12 OPVALLENDE ZAKEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingen

De Beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingscodes

Normaliter biedt Emma altijd een korting, in dit tekst ontdek je hoe je de hoogste afprijzingen en beste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Hybrid Matras 140×200:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang research naar slaap. Gecreëerd om jou de perfecte nachtrust te bieden. Slaap vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van verschillende lichaamstypen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Als je besluit een Emma aan te schaffen is het essentieel om te weten dat er vier opties zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Bovendien zit er nog een onderscheid in kosten. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinste formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grote formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er bestaan voor ieder matras tal van maten beschikbaar. De kleine formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grote maat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 vs. Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. De originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan je dan nog wel kopen op hun eigen website? Dit betreft de O2-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van deze matras van een eigen review voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De 02 bestaat uit diverse types schuim. Er is een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant van de matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder bestaat dit matras uit een dik plak HRX schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Emma Hybrid Matras 140x200

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan O2 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van het 02 betreft de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze maakt het het een hybride matras. Er wordt namelijk schuimlaag met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van technologie voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma in deze richting beweegt. De andere schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de 02 matras lijkt ons dat de betere koop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Emma Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer pocketveren in vergelijking met de reguliere Hybrid matras, waardoor het extra steun en vastheid levert. Bovendien heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke soepeler is in vergelijking met de hoes het Hybrid matras. U koopt dit matras in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit is een budget matras dat verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Emma Hybrid Matras 140×200: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds die prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10% en zelfs 45. Een korting van 20% korting is dus een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden en nog steeds een succesvol onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van 4 handige handvatten en kan op 60°C gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd werd op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma verkoopt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bed binnen alle Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische look and feel. Het platform biedt een goede ondersteuning bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 tot €379. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een eenvoudig design dat maakt dat het bed past in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse elementen beschikbaar om toe te voegen aan het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen tussen de €569 euro en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer u alles in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op de hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met specifieke voorkeuren is de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Emma Hybrid Matras 140×200

Emma heeft een uitgebreid gamma aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de aanbiedingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Voer dus voldoende research alvorens je een aankoop doet, en denk niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Emma Hybrid Matras 140x200

Naast de slaapmeubels heeft Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste steun. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen geschikt voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden omdat de klant misschien wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u het gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heb je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt geven aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Emma Hybrid Matras 140×200 Extra’s

Naast de belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, die in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het hetzelfde denkbaar is om de dekentje om te reinigen, blijkt de deken te zwaar gedurende binnenlandse wasautomaten. Er bestaan twee maten beschikbaar vanaf 150 bij 200 cm tevens 240 bij 220 en ook de prijs vangt aan op €165 euro.

Temp pad

Met de temp pad gereedschap mag de temperatuur van de bedden zijn gereguleerd. Het machine moet naast de slaapplek om te wezen neergezet plus mogen via een afstandbediening zijn bijgesteld. Hiervan zijn het accu’s niet standaardmatig bijgevoegd. De kostprijs van de temperatuurpad is €259 euro.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over een viertal verschillende bedden. Wij zoomen in op de twee favoriete matrassen: Het Emma merk O2 en de Emma Hybrid. Beide materassen kennen een diktegraad vanaf 25 cm. Het O2 kent één middelmatig tot stevig karakter, hetgeen prima geschikt is bij kant en tevens rugslapers.

De gemengde schijnt precies iets harder. Het belangrijkste verschil tussendoor het twee bedden blijkt het aan de gemengde ’n pocketvering niveau schijnt toegevoegd.
Het kleinere maat vanaf het Emma O2 bed kostprijs 439 euro en de grote formaat €1.069. Bij het Emma merk Hybrid bed vangen aan het kosten vanaf 899 euro tot en met 2039 euro. Zoals jij kan aanschouwen, gaan het kosten krachtig uiteen.

Worden er kortingen toegekend op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang verstrekt Emma waarborg en wat worden er gedekt?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Hybrid Matras 140×200

Naast de matrassen, zijn er meer slaap geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Andere accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Elk onze bestverkochte producten zijn niet alleen zorgvuldig getest door autonome consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat is te danken door dit design.

Door de modellen door is er gebruikt aan steeds meer comfort, ondersteuning en temperatuurregulering door het invoegen van aanvullende innovatieve materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen doven, supermakkelijk proper te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn vervaardigd van materialen die erkend zijn als veilig, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor mensen met rugpijn of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het vorm pijn dat je ervaart.

We kunnen helaas niet omstandigheden oplossen, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen aanbieden.

Personen die pijn voelt door drukzones (gewoonlijk wanneer een deel van je lichaam wordt belast of afgesloten als het overmatig gewicht verdraagt) heeft er meestal voordeel van om over te stappen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg harde matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden zulke matrassen nog altijd beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een goede positionering van de wervelkolom, mocht je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die rugpijn heeft door een onjuiste positionering van de rug (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te zakken bij de heupzone), verlangt meestal meer aan een matras dat bijkomende support verleent. Het meest geschikt is dan een van onze hybride matrassen met veren. Het issue doet zich aker voor bij personen die een beetje zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die gewoon te lang op erg oude, misvormde matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben heel veel voordeel bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium een beetje meer waarde heeft met een dikker comfort laag en kleine veren, om de voorgaand genoemde drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil ertussen een pocket veer en vulling?

Zoals als alle stoffen hebben ook foam en interne veren ieder eigen sterk kanten. Vulling opereert druk verminderend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het gevoel beleeft dat je handen slaperig zijn, is een matras van schuim waarschijnlijk een verbeterde keuze voor.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat harder en leveren daardoor wat toegevoegde steun. Het voornaamste pro van de kern met binnenveren is dat hij beter ventileert. Indien je overvloedig transpireert of in een heel vochtig weer woont, is de veerkern vast en zeker het overwegen waard.

De productlijnen in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het over het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard matras dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Originele Hybride is beschouwd als een gemiddeld stevig bed dat het balans houdt (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybrid Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het meeste gelijkwaardig met de Original Hybrid, terwijl de top opperste laag is aangepast voor om een wat gezelliger wolkachtig gevoel en dus als meer zacht (echter nog steeds vaster dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als gezien.

Klopt datgene mijn persoonlijke slaapoppervlak een intense lucht kun ervaren?

Klopt, als uw recente Emma-slaapoppervlak een geur heeft, ligt datgene zeer normaal. De lucht is ongevaarlijk en wanneer u het matras twee en zeventig uur laat doorluchten, verdampt dat lucht. Ons producten zijn OEKO-TEX 100, klas 1 met certificaat en eveneens goedgekeurd voor het doel baby’s op de te slapen. Dus maak je u geen enkele bezorgdheden aangaande de stank van jouw nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor je is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen wat solider dankzij hun bouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Emma Hybrid Matras 140×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️