Emma Matras 160×200 Prijs 🔴 7 OPMERKELIJKE GEHEIMEN

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingscodes

De Beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingscodes

Doorgaans geeft Emma steeds een afprijzing, in dit tekst lees je op welke manier je de hoogste afprijzingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Matras 160×200 Prijs:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren studie naar slaap. Ontwikkeld om jouw de beste slaap te bieden. Doeze vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De variaties tussen de Emma madrastypes Als je denkt een Emma aan te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit er nog een verschil in kosten. De kleine versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote variant (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinere formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. De grote maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er bestaan voor elk matras verschillende maten verkrijgbaar. De kleinere maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grote maat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 versus Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan je dan nog wel kopen bij hun eigen website? Dit betreft de 02-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van deze matras van een eigen review voorzien.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als het Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. De O2 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De O2 is samengesteld uit verschillende types schuim. Er is een klein Airgocell schuimlaag aanwezig van het bovenkant van het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat dit matras uit een dikke plak HRX-schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Emma Matras 160x200 Prijs

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het 02 matras. Het enige dat wat anders is dan het 02 is de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuim gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van techniek van het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma in deze richting beweegt. De andere schuimlagen in het matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar het 02 matras schijnt het voor ons dat de betere koop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 cm en bestaat uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveren in vergelijking met het reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer ondersteuning en stabiliteit biedt. Daarnaast heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke soepeler aanvoelt dan de hoes van het Hybrid matras. U koopt dit in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma matras is de Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma Matras 160×200 Prijs: Korting op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds deze verhoging biedt Emma doorgaans kortingen variërend van 10 en zelfs 45%. Een korting van 20% korting is dus een sigaar van eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden en toch een succesvol onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij- bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van 4 handige handvatten en kan op 60°C gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd werd op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype binnen alle Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe moet een goede ondersteuning bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 euro tot €379 euro. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net in je interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een minimalistisch ontwerp dat maakt dat het in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse elementen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen de €569 euro tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer u alles in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op een schaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met specifieke wensen is de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Emma Matras 160×200 Prijs

Emma Sleep biedt een breed assortiment van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zitten inbegrepen. Voer dus voldoende onderzoek alvorens u een beslissing neemt, en vergeet niet om ook andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Emma Matras 160x200 Prijs

Buiten de bedden heeft Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de juiste ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden omdat de consument wellicht wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je het gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heeft u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt geven aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Emma Matras 160×200 Prijs Extra’s

Naast de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, welke in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande dat het denkbaar schijnt te zijn te de deken om te wassen, is de dekentje te erg gewichtig gedurende huiselijke wasserettes. Er zijn een tweetal formaten verkrijgbaar van 150 bij 200 centimeter tevens 240×220 en de prijs vangt aan op €165 EUR.

Temp pad

Met het temperatuurpad instrument kunnen het warmtegraad vanuit de bedje wezen gereguleerd. De machine hoort naast de bedden om te wezen geplaatst plus mag met een afstandsbediening zijn versteld. Hiervan bestaan de batterijen niet echt standaard bijgevoegd. De kosten vanaf het temp pad bedraagt €259 euro.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit een viertal diverse matrassen. We concentreren in het een tweetal favoriete matrassen: Het Emma merk O2 en ook de Emma Hybrid. Beide bedden bezitten een dikte vanaf 25 cm. Het O2 kent één gemiddeld tot vast aard, hetgeen prima geschikt is voor kant en rugzijde slapers.

De hybride schijnt net een beetje steviger. Het grootste afwijking tussenin de een tweetal bedden blijkt het feit dat aan de gemengde één pocketveringssysteem laagje is geïntegreerd.
Het kleinste maat van de Emma O2 matras kost 439 en ook de grootst afmeting 1069 euro. de Emma bedrijf Hybrid materas starten de tarieven van €899 tot €2.039. Zoals u kunt bekijken, lopen de tarieven sterk uiteenlopend.

Worden er kortingen toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma garantieperiode en welke onderdelen worden er vergoed?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Matras 160×200 Prijs

Behalve de matrassen, zijn er verschillende slaap verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Andere slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrasbeschermer, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet alleen zorgvuldig getest door autonome consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat komt door dit design.

Gedurende de uitvoeringen door is er gebruikt aan toenemend comfort, support en temperatuurregulering door het gebruiken van meer innovatieve materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen doven, supermakkelijk schoon te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn geproduceerd van materialen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het soort pijn dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg niet alle omstandigheden oplossen, maar we kunnen je wel wat adviezen aanbieden.

Personen die last voelt door drukplekken (gewoonlijk wanneer een stuk van je lichaam wordt belast of afgesloten als het overmatig belasting ondersteunt) heeft er gewoonlijk baat bij om over te stappen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op heel harde matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Ondanks dat ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste uitlijning van de ruggengraat, als je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die rugklachten lijdt door een onjuiste alignering van de rug (gewoonlijk als een matras te zacht is en begint door te zakken bij de heupgebied), verlangt doorgaans meer aan een matras dat extra ondersteuning geeft. Het meest geschikt is vervolgens een van onze combinatie matrassen met veren. Het probleem treedt aker voor bij individuen die wat zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die eenvoudigweg te lang op zeer oude, misvormde matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben enorm voordeel bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium enigszins meer belang heeft met een dikkere comfortlaag en micro-veren, om de eerder besproken drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussen een pocketveer en vulling?

Zoals als alle stoffen hebben ook foam en binnen veren ieder afzonderlijk sterk aspecten. Schuim functioneert drukverlagend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het gevoel ervaart dat je hand tintelen, is een matras van schuim vermoedelijk een verbeterde keuze voor.

Binnenveringen zijn meestal wat vaster en bieden hierdoor wat toegevoegde support. Het grootste pro van de kern met binnenveren is dat hij optimaler ventileert. Als je veel transpireert of in een heel nat weer leeft, is de veerkern zeker het aandacht geven waard.

Deze product assortimenten in het algemeen:

De O2 wordt over het over het algemeen aangemerkt als een medium-hard matras dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als aangemerkt als een medium-stevig slaapoppervlak dat het midden hanteert (hieraan geven de meeste mensen de keuze).

De Combinatie Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het meeste gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de top laag aan de bovenkant is aangepast voor voor een beetje gezelliger wolkengevoel en dus als meer zacht (echter toch steviger dan de Originele) is gezien.

Is het waar het feit dat mijn slaapoppervlak een intense stank kun ervaren?

Ja, als je recente Emma-slaapoppervlak een geur heeft, is dat heel gewoon. De lucht ligt ongevaarlijk en indien jij het slaapoppervlak tweeënzeventig uren laat toe ventileren, verdampt die geur. Ons items zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd als en eveneens goedgekeurd voor het doel baby’s op het om slapen. Dus maak u geen bekommeringen over de geur afkomstig van jouw verse Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen wat steviger dankzij hun bouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te kiezen of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Emma Matras 160×200 Prijs

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️