Emma Matras 2 Halen 1 Betalen ☑️ 10 VERBIJSTERENDE GEHEIMEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingen

De Beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Normaliter biedt Emma steeds een korting, in dit stuk lees je hoe je de hoogste kortingen en beste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Matras 2 Halen 1 Betalen:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren studie naar slapen. Gecreëerd om je de perfecte slaap te geven. Val in slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor ideale steun van verschillende lichaamsvormen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De variaties tussen de Emma madrastypes Wanneer je besluit een Emma aan te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit wel een verschil in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. De grote maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor elk matras talrijke maten te koop. De kleine maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grootste maat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 versus Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma. De originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun u dan nog wel kopen op hun eigen website? Hieronder vallen het 02-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van dit matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. Het 02 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit diverse soorten schuim. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast is dit matras uit een dik laag HRX schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Emma Matras 2 Halen 1 Betalen

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan 02 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van de O2 betreft de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van techniek van matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma in deze richting beweegt. De overige lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar het O2 matras schijnt het voor ons dat een betere koop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 centimeter en bestaat uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveren in vergelijking met het reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer steun en stabiliteit biedt. Daarnaast heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die soepeler is in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma matras is de Emma Easy. Dit is een budget matras dat al verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en moet concurreren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit matras ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Emma Matras 2 Halen 1 Betalen: Kortingen op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds die verhoging geeft Emma doorgaans kortingen tussen 10% tot zelfs 45%. Een 20% korting is dus een sigaar van eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze nog steeds een succesvol onderneming blijven?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van 4 handige handvatten en op 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel getest is op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt naast haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed uit de bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het platform biedt een goede ondergrond bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 euro tot €379. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net in jouw interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp dat maakt dat het bed past in bijna elke slaapkamer past. Er zijn verschillende onderdelen voorhanden die toe te voegen aan het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren van €569 en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer u alles in 1 wil ontvangen. Hierbij ontvang je namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens de schaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met specifieke voorkeuren kan de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Emma Matras 2 Halen 1 Betalen

Emma heeft een breed gamma aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de aanbiedingen vaak al in de basisprijs zijn verwerkt. Voer dus goed onderzoek alvorens je een aankoop doet, en denk niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Emma Matras 2 Halen 1 Betalen

Naast de bedden heeft Emma zes diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de correcte steun. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden omdat de consument misschien wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u de ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heeft u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt bieden aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Emma Matras 2 Halen 1 Betalen Accessoires

Naast de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, die in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks dat het haalbaar is om het dekentje om te reinigen, is het deken te zwaarwegend voor huiselijke wasserettes. Er zijn een tweetal maten beschikbaar vanaf 150×200 centimeter en 240×220 en ook het prijs vangt aan bij €165 euro’s.

Temp pad

Dankzij de temp pad gereedschap kan de warmtegraad vanaf het bed zijn gereguleerd. Het machine hoort naast de de slaapplek om te worden geplaatst en mogen via 1 afstandbediening zijn bijgesteld. Daarvan bestaan de energiecellen niet standaard bijgevoegd. De kostprijs vanaf de temp pad bedraagt €259 euro’s.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft 4 diverse matrassen. We concentreren in op het een tweetal populairste bedden: Emma O2 en ook de Emma merk Hybrid. Beiden matrassen bezitten een diktegraad vanaf 25. De O2 heeft ’n middelmatig tot stevig aard, wat prima geschikt is voor kant en rugslapers.

Het hybrid blijkt precies enigszins steviger. De belangrijkste afwijking tussenin de een tweetal materassen blijkt het op het gemengde ’n pocketveringssysteem laag schijnt geïntegreerd.
De kleinste maat van het Het Emma merk O2 materas kost €439 en ook de grootst formaat 1069 euro. de Emma Hybrid matras beginnen het kosten vanaf 899 tot 2.039 euro. Net als u mag aanschouwen, lopen de prijzen aanzienlijk verschillend.

Wordt er kortingen toegekend op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang biedt Emma- garantieperiode en wat worden er vergoed?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Matras 2 Halen 1 Betalen

Naast de matrassen, zijn er verschillende nachtrust verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Verdere slaapaccessoires zijn de kussens, matrasbeschermer, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Al onze bestverkochte producten zijn niet alleen zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat is te wijten door dit design.

Gedurende de uitvoeringen door is er gebruikt aan toenemend comfortabelheid, support en temperatuurregulering door het gebruiken van meer innovatieve materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen doven, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn gemaakt van materialen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor personen met rugklachten of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het soort pijn dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg geen gevallen aanpakken, maar we kunnen je toch wat richtlijnen aanbieden.

Wie ongemak heeft door drukplekken (doorgaans als een gedeelte van je fysiek wordt beladen of afgekneld als het overmatig massa verdraagt) heeft er meestal baat bij om te veranderen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op heel vaste matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Ondanks dat ze zachter zijn, worden zulke matrassen nog altijd beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste uitlijning van de rug, mocht je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie pijn in de rug heeft door een onjuiste uitlijning van de rug (meestal als een matras niet stevig genoeg is en begint door te zakken bij de heupzone), verlangt vaak meer aan een matras dat extra support verleent. Het meest geschikt is dan een van onze hybride matrassen met pocketveren. Het vraagstuk treedt vaker voor bij mensen die enigszins zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die simpelweg te lange tijd op erg verouderde, vervormde matrassen hebben geslapen. Zij hebben heel veel profijt bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium een beetje extra kwaliteit heeft met een dikker comfortlaag en microveren, om de voorgaand genoemde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid tussen een pocketveer en schuim?

Zoals gelijk alle stoffen hebben ook vulling en binnen veren elk eigen krachtige punten. Foam opereert druk verminderend. Indien je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het besef beleeft dat je hand tintelen, is een schuim matras vermoedelijk een verbeterde keuze voor jou.

Binnenveringen zijn meestal wat harder en bieden zodoende wat extra ondersteuning. Het voornaamste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter ventileert. Indien je veel zweet produceert of in een erg nat klimaat woont, is de kern met veren zeker het bekijken waard.

De genoemde productlijnen in het algemeen:

De O2 wordt over het over het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard matras dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Originele Hybride wordt beschouwd als een medium-stevig matras dat het midden hanteert (hieraan geven de grootste deel van de mensen de keuze).

De Hybrid Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het meest vergelijkbaar met de Originele Hybride, terwijl de boven laag is aangepast te een enigszins knusser wolkachtig gevoel en daarom als softer (desalniettemin nog steviger dan de Original) is aangemerkt.

Klopt dat mijn eigen slaapoppervlak een intense geur kan ervaren?

Inderdaad, als je verse Emma-bed een lucht heeft, is dat erg gewoon. De geur ligt onschadelijk en indien je de bed tweeënzeventig uur laat toe luchten, verdwijnt dat lucht. Onze eigen artikelen zijn ook OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd als en eveneens goedgekeurd voor het doel baby op het toelaten rusten. Dus maak je jij geen zorgen aangaande de geur afkomstig van jouw nieuwe Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen iets krachtiger vanwege hun constructie. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te selecteren of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Emma Matras 2 Halen 1 Betalen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️