Emma Matras 220×200 ☑️ 12 SIMPELE WEETJES

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Deals

De Beste Emma promoties, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans geeft Emma steeds een afprijzing, in dit stuk lees je op welke manier je de beste afprijzingen en beste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Matras 220×200:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang onderzoek naar slapen. Gemaakt om jou de beste nachtrust te bieden. Doeze vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale steun van verschillende lichaamstypen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma madrastypes Als je overweegt een Emma te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Bovendien zit wel een onderscheid in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. Het grote formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras verschillende maten verkrijgbaar. Het kleinste maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grootste formaat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 versus Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma. De originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun je dan nog wel kopen bij de website? Dit zijn het O2-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van dit matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. Het 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De samenstelling van de O2 bestaat uit verschillende soorten schuimen. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig van de matras. Daarna door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast is dit matras uit een dikke plak HRX schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Emma Matras 220x200

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het 02 matras. Het enige wat anders is dan de O2 is de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybride matras. Er wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere techniek van het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma hierna toe beweegt. De andere schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de 02 matras lijkt ons dat een betere aankoop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer pocketveren dan het reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het matras extra steun en stabiliteit biedt. Bovendien heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die soepeler aanvoelt dan de hoes van van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en moet wedijveren met matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit matras krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma Matras 220×200: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds deze prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingen tussen 10% en maar liefst 45. Een korting van 20% is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven en nog steeds een winstgevend onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met 4 handige grepen en op 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd werd op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep biedt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bed binnen de Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe moet een goede ondergrond bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 euro tot €379 euro. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies in je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een minimalistisch design dat maakt dat het in vrijwel ieder slaapkamer past. Er bestaan diverse elementen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren tussen €569 tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer je alles in 1 wil kopen. Hierbij ontvang t namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een topper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens de hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met andere wensen kan de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Emma Matras 220×200

Emma heeft een breed gamma aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de aanbiedingen vaak reeds in de basisprijs zijn inbegrepen. Voer dus voldoende onderzoek voordat je een beslissing doet, en denk niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Emma Matras 220x200

Naast de bedden heeft Emma 6 diverse kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de juiste ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden omdat de klant wellicht iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u het ervaring geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heeft je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt bieden aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Emma Matras 220×200 Extra’s

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, die in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het feit dat hetzelfde mogelijk schijnt te zijn om het deken om te schoonmaken, blijkt het deken te zwaarwegend voor huiselijke wasautomaten. Er bestaan 2 maten beschikbaar vanaf 150 bij 200 cm alsook 240×220 en het kostprijs begint bij €165 euro.

Temp pad

Met behulp van de tempereerpad gereedschap kunnen de warmte vanuit het bedden worden beheerd. De machine dient vlakbij het slaapplek te zijn geplaatst en ook kan met één afstandsbedieningstoestel zijn aangepast. Hiervan bevinden het accu’s geen standaardmatig inbegrepen. Het kostprijs vanaf het tempereerpad bedraagt €259 euro’s.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft vier diverse materassen. We concentreren in het een tweetal meest populaire matrassen: Het Emma O2 en het Emma bedrijf Hybrid. Beiden matrassen kennen een diktegraad van 25 centimeter. De O2 bezit ’n middelmatig naar ferm karakter, hetgeen prima aansluit bij zijde en ook rugslapers.

De gemengde blijkt juist een beetje steviger. Het grootste afwijking tussen de een tweetal bedden blijkt dat op het hybrid ’n pocketvering niveau schijnt toegepast.
De kleinere afmeting van de Het Emma merk O2 matras kost 439 euro en de grote formaat €1.069. Bij het Emma Hybrid matras starten het kosten van 899 euro t/m €2.039. Net als jij kunt zien, lopen het tarieven aanzienlijk uiteen.

Worden er kortingen gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma- waarborg en wat worden er gedekt?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybride, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Matras 220×200

Behalve de matrassen, zijn er verschillende slapen geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede positie van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen teweegbrengt. Elk onze bestsellers zijn niet enkel grondig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat is te wijten door dit vormgeving.

Tussen de uitvoeringen door is er gewerkt aan toenemend comfort, support en temperatuurregulering door het toevoegen van meer vernieuwende materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen doven, heel eenvoudig proper te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn vervaardigd van materialen die erkend zijn als betrouwbaar, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor mensen met rugpijn of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaappositie en het soort ongemak dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg niet situaties verhelpen, maar we kunnen je wel wat richtlijnen geven.

Wie ongemak voelt door drukzones (gewoonlijk indien een deel van je lijf wordt belast of afgekneld als het teveel gewicht verdraagt) heeft er gewoonlijk baat bij om over te stappen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg harde matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen toch gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte alignering van de wervelkolom, indien je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die pijn in de rug lijdt door een verkeerde positionering van de ruggengraat (meestal als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te slinken bij de heupgebied), nood vaak meer aan een matras dat meer support verleent. Het meest geschikt is daarna een van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het issue treedt vaker voor bij individuen die enigszins zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die eenvoudigweg te lange tijd op heel versleten, verwrongen matrassen hebben gerust. Zij hebben veel baat bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium enigszins extra kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en kleine veren, om de voorgaand besproken drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid ertussen een pocketveer en vulling?

Zoals gelijk ieder grondstoffen hebben ook schuim en binnen veren ieder eigen sterk punten. Schuim werkt druk reducerend. Als je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het gevoel ervaart dat je handen tintelen, is een schuim matras vermoedelijk een verbeterde keuze voor jou.

Binnen veren zijn doorgaans wat steviger en leveren zodoende wat toegevoegde support. Het voornaamste pro van de binnenveringskern is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Indien je veel transpireert of in een zeer dampig weer leeft, is de verenkern zeker het aandacht geven waard.

De productreeksen in het in het algemeen:

De O2 wordt over het in het algemeen aangemerkt als een medium hard slaapoppervlak dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als een medium-stevig slaapoppervlak dat het evenwicht hanteert (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Hybrid Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de top laag is aangepast voor voor een enigszins knusser gevoel van wolken en dus als zachter (desalniettemin nog steeds steviger dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als beschouwd.

Is het waar datgene mijn eigen bed een intense lucht kan hebben?

Klopt, indien jouw recente Emma-matras een stank ervaart, is het feit dat zeer normaal. Die lucht staat onbedreigend en wanneer jij het slaapoppervlak tweeënzeventig uren laat toe ventileren, verdwijnt dat stank. Onze eigen producten zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd als en tevens erkend om baby’s op het toelaten rusten. Daarom maakt je geen enkele zorgen betreffende deze geur uit uw nieuwe Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen wat krachtiger dankzij hun constructie. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te kiezen of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Emma Matras 220×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️