Emma Matras 2persoon 100 Euro ➡️ 11 OPMERKELIJKE ZAKEN

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Deals

De beste Emma deals, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma altijd een korting, in dit artikel ontdek je op welke manier je de beste afprijzingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Matras 2persoon 100 Euro:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren studie naar slaap. Gemaakt om jou de beste nachtrust te geven. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamstypen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Indien je besluit een Emma aan te schaffen is het essentieel om te weten dat er vier opties zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit er nog een verschil in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste variant (180×200 cm) voor €459. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. De grote formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er zijn voor ieder matras talrijke formaten beschikbaar. De kleinste formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grote formaat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. De orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun u dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit zijn het 02-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van dit matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als het Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. Het O2 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit diverse soorten schuimen. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant van het matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder bestaat het matras uit een dik laag HRX schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Emma Matras 2persoon 100 Euro

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan 02 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van de O2 betreft de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybride matras. Er wordt namelijk schuimlaag met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van techniek van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De overige lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de 02 matras lijkt het voor ons dat een betere aankoop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer pocketveringen dan het standaard Hybrid matras, waardoor het matras extra ondersteuning en vastheid biedt. Daarnaast bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die zachter is in vergelijking met de hoes het Hybrid matras. Je koopt dit in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met de matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Emma Matras 2persoon 100 Euro: Aanbieding op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds deze prijsverhoging biedt Emma standaard kortingspercentages variërend van 10 tot zelfs 45. Een korting van 20% is dan ook een sigaar van eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven terwijl ze toch een succesvol bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij- afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met vier handvatten en kan bij 60°C gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel getest werd op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep biedt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed binnen de bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een stevige ondergrond bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 euro tot €379. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net bij je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een eenvoudig design wat maakt dat het bed past in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse onderdelen beschikbaar om toe te voegen bij het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen van €569 en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als je alles in 1 wilt ontvangen. Hierbij krijg t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is dit de variant met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op de hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met specifieke voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Emma Matras 2persoon 100 Euro

Emma Sleep biedt een uitgebreid gamma van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de aanbiedingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Voer dus goed research alvorens u een beslissing neemt, en vergeet niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Emma Matras 2persoon 100 Euro

Buiten de slaapmeubels heeft Emma zes diverse kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte steun. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen omdat de consument misschien iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je de ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heeft je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil geven aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op zij zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Emma Matras 2persoon 100 Euro Accessoires

Naast de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, die in alle maten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het het denkbaar schijnt te zijn om het deken om te schoonmaken, blijkt de deken te zwaarwegend ten behoeve van huiselijke wasmachines. Er 2 formaten beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 cm tevens 240 bij 220 en ook het kosten start op €165 euro’s.

Temp pad

Met de temperatuurpad gereedschap kunnen het warmte van de bedje wezen beheerd. Het apparaat moet vlakbij het bedden om te wezen opgesteld en ook kan met 1 afstandsbediening wezen aangepast. Daarvan bevinden de accu’s niet standaardmatig ingesloten. De kostprijs vanaf de tempereerpad ligt op 259 euro euro’s.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit een viertal diverse materassen. We zoomen in het twee populairste matrassen: Het Emma merk O2 en tevens het Emma Hybrid. Beide bedden hebben een dikte vanaf 25 centimeter. De O2 bezit ’n medium tot ferm eigenschap, wat prima geschikt is bij kant en ook rugzijde slapers.

De hybride blijkt net enigszins steviger. Het belangrijkste onderscheid tussen de twee materassen is het op de hybrid één pocketvering niveau blijkt geïntegreerd.
Het minste maat van het Het Emma merk O2 matras kost 439 en tevens het grootste maat €1.069. Bij Emma merk Hybrid bed beginnen de prijzen vanuit 899 euro tot en met 2.039 euro. Gelijkend op jij kan zien, gaan het kosten aanzienlijk uiteen.

Wordt er kortingen aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur verstrekt Emma waarborg en welke onderdelen worden er vergoed?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Matras 2persoon 100 Euro

Behalve de matrassen, zijn er andere slapen geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch geen bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede positie van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Al onze bestsellers zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat is te danken door dit design.

Door de modellen door is er toegepast aan meer en meer comfortabelheid, ondersteuning en warmteregulering door het gebruiken van meer vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen dempen, heel eenvoudig rein te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn gemaakt van stoffen die goedgekeurd zijn als veilig, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor individuen met rugpijn of pijn?

Dit ligt af van je lichaamstype, je slaappositie en het soort pijn dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg niet alle omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je wel wat adviezen geven.

Wie last ervaart door drukzones (gewoonlijk wanneer een deel van je fysiek wordt overbelast of afgekneld als het overmatig gewicht verdraagt) heeft er meestal baat bij om te veranderen naar een zachter matras.

Zijslapers die op heel harde matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Alhoewel ze soepeler zijn, worden deze matrassen toch gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede uitlijning van de ruggengraat, indien je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugklachten ervaart door een slechte positionering van de rug (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en start door te slinken bij de heupzone), verlangt vaak meer aan een matras dat bijkomende steun verleent. Het meest passend is dan een van onze combinatie matrassen met veren. Het vraagstuk treedt vaker voor bij personen die wat zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die simpelweg te veel tijd op erg verouderde, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben enorm profijt bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium iets extra waarde heeft met een dikker comfort laag en microveren, om de voorgaand besproken drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid ertussen een pocketvering en foam?

Net gelijk alle grondstoffen hebben ook vulling en binnenveren ieder afzonderlijk krachtige punten. Schuim functioneert druk reducerend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het gevoel beleeft dat je vingers slaperig zijn, is een schuimmatras waarschijnlijk een verbeterde alternatief in jouw geval.

Interne veren zijn meestal wat vaster en bieden zodoende wat meer support. Het voornaamste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter ventileert. Als je veel transpireert of in een heel dampig weer leeft, is de kern met veren vast en zeker het overwegen waard.

De genoemde productreeksen in het over het algemeen:

De O2 wordt over het over het algemeen gezien als een gemiddeld hard bed dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als aangemerkt als een gemiddeld stevig matras dat het midden houdt (hieraan kiezen de meeste mensen de voorkeur).

De Hybride Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meeste gelijk met de Originele Hybride, waarbij de boven opperste laag is aangepast voor te een wat warmer wolkengevoel en dus als meer zacht (echter toch harder dan de Original) is gezien.

Is het juist dat mijn persoonlijke matras een sterke stank kun hebben?

Ja, indien jouw verse Emma-matras een lucht ervaart, staat dat zeer gebruikelijk. Die stank staat onschadelijk en als jij de slaapoppervlak twee en zeventig uren laat luchten, verdwijnt die geur. Onze artikelen zijn ook OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd en ook erkend met het doel baby op het toelaten rusten. Daarom maak jij geen zorgen betreffende de lucht afkomstig van uw verse Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen iets krachtiger vanwege hun constructie. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten bijgevoegd. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Emma Matras 2persoon 100 Euro

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️