Emma Matras 80 X 200 ☑️ 4 SIMPELE GEHEIMEN

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Promoties

De Beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma steeds een afprijzing, in dit tekst leer je op welke manier je de beste afprijzingen en beste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Matras 80 X 200:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang onderzoek naar slaap. Gemaakt om jouw de beste nachtrust te geven. Slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma madrastypes Indien je denkt een Emma aan te schaffen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Bovendien zit wel een verschil in kosten. De kleine versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. Het grootste maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras verschillende maten verkrijgbaar. De kleine maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grootste formaat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. De originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan je dan nog wel kopen bij hun eigen website? Dit zijn het 02-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van dit matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als het Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De 02 is samengesteld uit diverse soorten schuimen. Er is een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan de bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat het matras uit een dikke laag HRX-schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Emma Matras 80 X 200

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het O2 matras. Het enige dat wat verschillend is dan het 02 betreft de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze maakt het een hybride matras. Er wordt immers schuim met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere techniek voor matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep hierna beweegt. De andere lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de 02 matras lijkt het voor ons dat de betere koop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Emma Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 centimeter en bestaat uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer pocketveren in vergelijking met de reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer steun en vastheid levert. Daarnaast bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Emma Matras 80 X 200: Korting op EmmaMatrassen en overige producten

Na die prijsverhoging biedt Emma standaard kortingen variërend van 10% en maar liefst 45. Een korting van 20% korting is dus een sigaar van eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden terwijl ze nog steeds een succesvol bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van 4 handige handvatten en op 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel getest is op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed binnen alle bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. bed biedt een goede ondersteuning bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 euro en €379 euro. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een minimalistisch design wat maakt dat het past in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende elementen beschikbaar om toe te voegen aan het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen tussen de €569 euro en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer u een complete set in 1 wil kopen. Hierbij ontvang t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens de schaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het geschikt is voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met andere wensen is de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Emma Matras 80 X 200

Emma biedt een breed assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de aanbiedingen vaak al in de basisprijs zijn verwerkt. Voer dus voldoende research alvorens u een beslissing neemt, en denk niet om eveneens andere merken te bekijken.

Emma kussen

Emma Matras 80 X 200

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen omdat de consument wellicht iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u het ervaring geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heb u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil bieden aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Emma Matras 80 X 200 Accessoires

Naast de belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, die in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het feit dat het denkbaar schijnt te zijn om het deken om te reinigen, is het deken te gewichtig gedurende binnenlandse wasmachines. Er zijn een tweetal afmetingen beschikbaar vanaf 150 bij 200 centimeter tevens 240×220 en ook de kosten begint bij 165 EUR.

Temp pad

Met het tempereerpad gereedschap mag de warmtegraad van het bedje zijn beheerd. Het apparaat dient vlakbij het bedden om te zijn geplaatst en kan met 1 afstandsbedieningstoestel worden bijgesteld. Van dit bevinden de batterijen geen standaard bijgevoegd. Het kosten vanaf het temperatuurpad bedraagt €259 euro’s.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit een viertal verschillende matrassen. Wij concentreren in op de een tweetal favoriete matrassen: Het Emma O2 en de Emma merk Hybrid. Beide matrassen bezitten één dikte van 25. Het O2 heeft een middelmatig tot ferm karakter, dat goed geschikt is bij kant en rugzijde slapers.

De gemengde blijkt precies enigszins steviger. De grote afwijking tussenin de een tweetal matrassen schijnt het aan het hybrid één pocketvering niveau schijnt toegepast.
Het kleinere formaat van het Emma O2 materas kostprijs 439 euro en ook het grote afmeting €1.069. Bij het Emma bedrijf Hybrid matras beginnen het kosten vanuit 899 tot 2039 euro. Net als jij kunt aanschouwen, lopen het tarieven sterk verschillend.

Worden er prijsverlaging aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur biedt Emma- garantie en wat wordt er onder de garantie vallen?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybride, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Matras 80 X 200

Buiten de matrassen, zijn er verschillende slaap geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee toppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbescherming, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ligging van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten veroorzaakt. Allemaal onze topsellers zijn niet enkel zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat is te wijten door dit vormgeving.

Gedurende de uitvoeringen door is er gebruikt aan steeds meer comfortabelheid, support en temperatuurregulering door het toevoegen van meer vooruitstrevende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen absorberen, heel eenvoudig rein te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor personen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het soort last dat je hebt.

We kunnen helaas niet alle omstandigheden oplossen, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen geven.

Personen die pijn voelt door drukpunten (gewoonlijk als een stuk van je lijf wordt beladen of afgekneld als het overmatig belasting ondersteunt) heeft er doorgaans baat bij om te wisselen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op erg vaste matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Alhoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen nog altijd beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede positionering van de rug, mocht je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die pijn in de rug lijdt door een slechte positionering van de rug (meestal als een matras te zacht is en begint door te zakken bij de heupen), heeft vaak meer aan een matras dat meer steun biedt. Het meest geschikt is daarna één van onze hybride matrassen met veren. Het issue doet zich aker voor bij mensen die wat zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die simpelweg te lange tijd op heel oude, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben enorm baat bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium iets meer belang heeft met een dikker comfortlaag en microveren, om de voorgaand besproken problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil ertussen een pocketvering en foam?

Zoals als elk materialen hebben ook vulling en binnen veren hun unique sterk kanten. Schuim opereert drukverlagend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en vaker het besef ervaart dat je handen tintelen, is een matras van schuim vermoedelijk een superieure optie in jouw geval.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat steviger en bieden hierdoor wat toegevoegde ondersteuning. Het voornaamste pro van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Indien je veel zweet of in een zeer vochtig weer leeft, is de veerkern vast en zeker het aandacht geven waard.

De genoemde productreeksen in het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het over het algemeen aangemerkt als een medium-hard matras dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als gezien als een medium-stevig slaapoppervlak dat het balans houdt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Combinatie Premium is wat betreft liggevoel het hoogst vergelijkbaar met de Original Hybrid, in welk geval de bovenste opperste laag is aangepast om een beetje knusser wolkachtig gevoel en dientengevolge als meer zacht (maar toch harder dan de Originele) wordt gezien als aangemerkt.

Klopt dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een krachtige lucht kan hebben?

Inderdaad, wanneer je nieuwe Emma-bed een geur bezit, ligt datgene zeer gebruikelijk. Die stank is ongevaarlijk en wanneer je de slaapoppervlak twee en zeventig uurtjes toelaat luchten, verdampt die geur. Onze items zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd als en eveneens toegestaan voor het doel zuigelingen op toelaten slapen. Daarom maak je je niet bezorgdheden betreffende deze lucht van jouw verse Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen iets krachtiger dankzij hun opbouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Emma Matras 80 X 200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️