Emma Matras Bestelling Annuleren ᐅ 8 SIMPELE TRUCS

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Kortingen

De beste Emma deals, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Normaliter biedt Emma steeds een afprijzing, in dit artikel leer je op welke manier je de beste kortingen en beste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Matras Bestelling Annuleren:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang onderzoek naar slapen. Gemaakt om je de beste nachtrust te bieden. Doeze vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamstypen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Indien je overweegt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit er wel een onderscheid in kosten. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleine versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. De grote maat (200 x 200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er bestaan voor ieder matras verschillende maten beschikbaar. De kleinste formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grootste formaat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 vs. Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun je dan nog wel aanschaffen op de website? Hieronder vallen het O2-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van dit matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. Het 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De O2 is samengesteld uit verschillende types schuim. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan de matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is het matras uit een dikke plak HRX schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Emma Matras Bestelling Annuleren

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het O2 matras. Het enige wat anders is dan het O2 betreft de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybride matras. Er wordt immers schuim gecombineerd met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere technologie voor het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma in deze richting beweegt. De overige schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar het O2 matras schijnt ons dat de betere koop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer pocketveringen in vergelijking met het standaard Emma Hybrid matras, waardoor het matras meer ondersteuning en stabiliteit levert. Daarnaast heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die soepeler is dan de hoes van het Hybrid matras. U koopt dit in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma matras is het Emma Easy. Dit is een budget matras dat beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en moet concurreren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Emma Matras Bestelling Annuleren: Kortingen op Emma-Matrassen en andere producten

Na die prijsverhoging geeft Emma standaard kortingspercentages tussen 10% tot zelfs 45. Een 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen doos. Maar hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden en toch een winstgevend bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij- bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van 4 handige grepen en bij 60 graden gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd is op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bedtype binnen de bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het platform moet een stevige ondersteuning bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 tot €379. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een eenvoudig design dat ervoor zorgt dat het bed in vrijwel ieder slaapkamer past. Er zijn diverse onderdelen beschikbaar die toe te voegen aan het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen tussen de €569 euro en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer je alles in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een topper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op een schaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Emma Matras Bestelling Annuleren

Emma Sleep heeft een breed assortiment van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de kortingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Doe dus voldoende research alvorens u een beslissing neemt, en vergeet niet om eveneens andere merken te overwegen.

Emma kussen

Emma Matras Bestelling Annuleren

Buiten de slaapmeubels heeft Emma 6 diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de juiste ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen aangezien de consument wellicht iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heeft je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil bieden aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Emma Matras Bestelling Annuleren Extra’s

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, welke in alle maten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het het haalbaar schijnt te zijn te de dekentje om te wassen, is de dekbed te erg zwaarwegend gedurende huishoudelijke wasautomaten. Er bestaan 2 formaten beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 centimeter alsook 240×220 en de prijs begint bij €165 euro.

Temp pad

Met de temperatuurpad instrument mag de warmte vanuit het bedden zijn gereguleerd. Het toestel moet naast de bed te zijn geplaatst en ook mogen via 1 afstandbediening worden versteld. Van dit bestaan de energiecellen niet echt standaard inbegrepen. Het prijs vanaf het tempereerpad ligt op €259 euro’s.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit 4 uiteenlopende bedden. We concentreren in het 2 populairste matrassen: Het Emma merk O2 en ook de Emma bedrijf Hybrid. Allebei matrassen bezitten een omvang vanaf 25 centimeter. De O2 kent ’n gemiddeld tot vast eigenschap, wat uitstekend aansluit bij zij en ook rugslapers.

Het hybride schijnt juist een beetje steviger. De belangrijkste afwijking tussen het twee materassen blijkt het feit dat aan de hybrid één pocketveer niveau schijnt toegepast.
De minste formaat van de Het Emma O2 materas kost 439 euro en ook het grootst maat 1.069 euro. de Emma bedrijf Hybrid materas starten de prijzen vanaf €899 tot en met 2039 euro. Zoals je kan zien, gaan het prijzen sterk verschillend.

Worden er kortingen toegekend op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang geeft Emma- garantieperiode en welke aspecten worden er vergoed?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Matras Bestelling Annuleren

Buiten de matrassen, zijn er verschillende slapen gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee toppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussens, matrasbescherming, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ligging van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen tot gevolg heeft. Al onze bestverkochte producten zijn niet enkel grondig getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat is te wijten door dit ontwerp.

Gedurende de modellen door is er gebruikt aan meer en meer gemak, ondersteuning en temperatuurregulering door het gebruiken van extra vernieuwende materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen absorberen, supermakkelijk rein te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn geproduceerd van stoffen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor mensen met rugpijn of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het soort pijn dat je voelt.

We kunnen helaas niet alle situaties aanpakken, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen aanbieden.

Wie last voelt door drukplekken (doorgaans indien een stuk van je lijf wordt beladen of afgekneld als het te veel gewicht verdraagt) heeft er gewoonlijk nut van om te wisselen naar een zachter matras.

Zijslapers die op zeer harde matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog steeds aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste uitlijning van de ruggengraat, als je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie rugklachten ervaart door een verkeerde positionering van de ruggengraat (meestal als een matras niet stevig genoeg is en start door te verzakken bij de heupgebied), nood meestal meer aan een matras dat meer support geeft. Het beste is vervolgens één van onze combinatie matrassen met veren. Het probleem doet zich aker voor bij personen die wat zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die gewoon te lang op zeer versleten, vervormde matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben heel veel baat bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium enigszins toegevoegde waarde heeft met een dikker comfortlaag en microveren, om de eerder genoemde drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil ertussen een pocket veer en schuim?

Zoals gelijk elk stoffen hebben ook schuim en binnenveren ieder unique sterk kanten. Vulling werkt druk verminderend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het gevoel ervaart dat je vingers slapen, is een matras van schuim waarschijnlijk een betere alternatief voor jou.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat steviger en leveren zodoende wat extra steun. Het belangrijkste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter ventileert. Indien je overvloedig zweet produceert of in een zeer nat klimaat woont, is de verenkern zeker het aandacht geven waard.

De genoemde productlijnen in het over het algemeen:

De O2 is door het in het algemeen aangemerkt als een medium hard bed dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als aangemerkt als een medium stevig bed dat het balans houdt (hieraan voorkeur geven aan de meesten de voorkeur).

De Combinatie Premium is wat betreft liggevoel het meeste gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de bovenste opperste laag is aangepast voor een beetje warmer wolkachtig gevoel en dus als softer (desalniettemin nog steviger dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als gezien.

Klopt het feit dat mijn persoonlijke matras een sterke stank mag hebben?

Klopt, wanneer jouw verse Emma-slaapoppervlak een stank heeft, staat het feit dat heel normaal. De lucht is ongevaarlijk en als je het matras 72 uur laat doorluchten, vervaagt dat lucht. Onze items zijn OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd en tevens erkend met het doel zuigelingen op de toelaten dutten. Dus maakt u geen enkele bekommeringen over deze stank afkomstig van je nieuwe Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen wat solider vanwege hun opbouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Emma Matras Bestelling Annuleren

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️