Emma Matras Bovenzijde ✔️ 12 VREEMDE FEITEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Aanbiedingen

De beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma altijd een afprijzing, in dit artikel leer je hoe je de grootste afprijzingen en beste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Matras Bovenzijde:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang studie naar slaap. Ontwikkeld om jouw de perfecte nachtrust te bieden. Doeze sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Als je denkt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit er wel een onderscheid in prijs. De kleinere variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. De grote formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor elk matras talrijke maten beschikbaar. De kleinste formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grootste formaat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 vs. Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. Het orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan u dan nog wel aanschaffen op de website? Dit betreft het 02-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van dit matras van een eigen review bespreken.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. Het O2 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De 02 is samengesteld uit diverse soorten schuim. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan de matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat dit matras uit een dik plak HRX schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Emma Matras Bovenzijde

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan 02 matras. Het enige dat wat verschillend is dan het 02 is de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze maakt het een hybride matras. Er wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma in deze richting beweegt. De overige lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar de 02 matras schijnt het voor ons dat een betere aankoop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Emma Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 cm en bestaat uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer pocketveren in vergelijking met het standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra ondersteuning en stabiliteit levert. Bovendien heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes het Hybrid matras. U koopt dit in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit is een budget matras dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit matras krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Emma Matras Bovenzijde: Kortingen op Emma-Matrassen en andere producten

Na deze prijsverhoging biedt Emma standaard kortingspercentages variërend van 10 tot zelfs 45%. Een 20% korting is dan ook een sigaar van eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk om tot 45% korting te geven en toch een succesvol bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van vier handvatten en kan bij 60 graden gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd is op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma verkoopt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype binnen alle Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het platform moet een goede ondersteuning bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 tot €379 euro. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net bij je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een eenvoudig design dat maakt dat het bed past in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende onderdelen voorhanden om toe te voegen bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren tussen de €569 euro tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer je alles in 1 wilt kopen. Hierbij ontvang je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een topper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op een hardheidsschaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met specifieke voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Emma Matras Bovenzijde

Emma heeft een breed assortiment van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de aanbiedingen vaak reeds in de basisprijs zitten verwerkt. Voer dus voldoende research voordat je een aankoop doet, en vergeet niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Emma Matras Bovenzijde

Buiten de bedden heeft Emma zes verschillende kussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de correcte steun. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen geschikt voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen omdat de klant misschien wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u het gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heeft je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil geven aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Emma Matras Bovenzijde Extra’s

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, die in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande dat hetzelfde haalbaar blijkt te zijn te de deken te schoonmaken, blijkt de deken te gewichtig voor huishoudelijke wasautomaten. Er zijn twee afmetingen beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 centimeter alsook 240×220 en de prijs start bij 165 EUR.

Temp pad

Dankzij de tempereerpad gereedschap mag de warmte vanaf de bedje wezen beheerd. Het apparaat hoort naast de de slaapplek te worden geplaatst en ook mogen met één afstandbediening zijn versteld. Daarvan bevinden de energiecellen niet echt standaard bijgevoegd. Het kostprijs van de tempereerpad ligt op €259 euro.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over vier diverse materassen. Wij concentreren in op de een tweetal meest populaire materassen: Het Emma merk O2 en het Emma bedrijf Hybrid. Beide matrassen kennen een dikte van 25 centimeter. Het O2 bezit één gemiddeld tot ferm aard, hetgeen prima aansluit bij zijde en tevens achterkant slapers.

Het gemengde schijnt juist iets steviger. De belangrijkste afwijking tussen het 2 bedden is het feit dat aan de hybride één pocketveer laag blijkt toegepast.
De kleinere formaat van de Het Emma merk O2 materas kost €439 en tevens het grote maat €1.069. Bij Emma Hybrid materas vangen aan de tarieven vanaf €899 t/m 2039 euro. Net als u kan bekijken, lopen het prijzen sterk uiteen.

Worden er kortingen gegeven op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma garantieperiode en welke aspecten worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Matras Bovenzijde

Buiten de matrassen, zijn er verschillende nachtrust gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee toppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbescherming, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte ligging van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten veroorzaakt. Elk onze topsellers zijn niet enkel diepgaand getest door zelfstandige consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat komt door dit vormgeving.

Tussen de uitvoeringen door is er gebruikt aan toenemend gemak, support en temperatuurregulering door het invoegen van extra vernieuwende materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen doven, heel eenvoudig rein te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn gemaakt van stoffen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor personen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het type ongemak dat je hebt.

We kunnen helaas niet alle omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je toch wat richtlijnen geven.

Wie last ervaart door drukplekken (doorgaans als een deel van je fysiek wordt beladen of afgesloten als het teveel belasting ondersteunt) heeft er gewoonlijk voordeel van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op zeer harde matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Hoewel ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen toch aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een goede alignering van de rug, indien je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugklachten lijdt door een slechte alignering van de wervelkolom (meestal als een matras niet stevig genoeg is en begint door te slinken bij de heupzone), nood meestal meer aan een matras dat bijkomende support biedt. Het meest passend is vervolgens één van onze hybride matrassen met pocketveren. Het vraagstuk komt aker voor bij personen die een beetje zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die simpelweg te lang op erg verouderde, verwrongen matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben enorm voordeel bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium enigszins meer belang heeft met een dikkere comfortabele laag en kleine veren, om de voorgaand vermelde problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid tussenin een pocketvering en vulling?

Gelijk als ieder materialen hebben ook foam en binnenveren elk afzonderlijk sterk aspecten. Vulling opereert druk verminderend. Indien je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het gevoel beleeft dat je vingers slapen, is een schuim matras wellicht een verbeterde alternatief in jouw geval.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat vaster en geven zodoende wat toegevoegde ondersteuning. Het belangrijkste pro van de binnenvering kern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Als je heel veel transpireert of in een erg vochtig milieu leeft, is de veerkern vast en zeker het bekijken waard.

De genoemde productreeksen in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het over het algemeen beschouwd als een medium hard slaapoppervlak dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als beschouwd als een medium stevig bed dat het midden behoudt (hieraan geven de meesten de keuze).

De Hybrid Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de top laag is aangepast voor voor een beetje gezelliger gevoel van wolken en daarom als meer zacht (maar nog steeds vaster dan de Oorspronkelijke) is aangemerkt.

Klopt datgene mijn eigen slaapoppervlak een sterke lucht kun ervaren?

Ja, als je verse Emma-matras een geur bezit, is datgene zeer normaal. Het lucht staat onbedreigend en als jij hetzij slaapoppervlak twee en zeventig uurtjes laat toe doorluchten, verdwijnt deze lucht. Ons artikelen zijn OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 met certificaat en eveneens goedgekeurd voor het doel baby’s op het te slapen. Derhalve maakt jij geen enkele bezorgdheden betreffende de geur afkomstig van je verse Emma bed

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen enigszins steviger vanwege hun opbouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Emma Matras Bovenzijde

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️