Emma Matras Kopen Nederland ➡️ 7 VERBAZENDE FEITEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingen

De beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingscodes

Doorgaans geeft Emma altijd een korting, in dit artikel leer je hoe je de grootste kortingen en beste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Matras Kopen Nederland:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang onderzoek naar slaap. Gemaakt om jouw de perfecte nachtrust te bieden. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma matrassen Wanneer je denkt een Emma aan te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Bovendien zit nog een onderscheid in kosten. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. De grote formaat (200×200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er bestaan voor elk matras tal van maten verkrijgbaar. Het kleinere maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grootste maat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma 02 versus Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. De orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun je dan nog wel kopen op de website? Dit betreft het 02-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van dit matras van een eigen review bespreken.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit verschillende types schuim. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan de bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder is het matras uit een dik laag HRX schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Emma Matras Kopen Nederland

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het O2 matras. Het enige wat anders is dan de 02 is de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van technologie van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting beweegt. De andere schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de O2 matras schijnt ons dat een betere koop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Emma Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveringen in vergelijking met het reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra ondersteuning en stabiliteit biedt. Bovendien heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die zachter is in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en moet concurreren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma Matras Kopen Nederland: Aanbieding op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds die verhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10% tot maar liefst 45. Een 20% korting is dus een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden terwijl ze nog steeds een succesvol bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met vier handvatten en kan bij 60 graden gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd is op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bed binnen de Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. Het platform moet een stevige ondersteuning bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 tot €379. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net in je interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een eenvoudig ontwerp wat ervoor zorgt dat het bed past in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse onderdelen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen tussen de €569 euro tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als u een complete set in 1 wil ontvangen. Hierbij ontvang t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op de hardheidsschaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met specifieke wensen kan de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Emma Matras Kopen Nederland

Emma heeft een uitgebreid assortiment van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de aanbiedingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Doe dus goed onderzoek voordat u een aankoop doet, en vergeet niet om eveneens andere merken te bekijken.

Emma kussen

Emma Matras Kopen Nederland

Naast de slaapmeubels heeft Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de juiste ondersteuning. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen geschikt voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden aangezien de consument wellicht wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je het ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heeft je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt geven aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar zij zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Emma Matras Kopen Nederland Accessoires

Buiten de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, die in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het het haalbaar is om het deken om te wassen, blijkt het dekbed te zwaarwegend ten behoeve van huiselijke wasmachines. Er bestaan een tweetal maten beschikbaar van 150 bij 200 centimeter en 240 bij 220 en ook de prijs begint op 165 euro.

Temp pad

Met behulp van de temperatuurpad instrument kunnen het temperatuur vanuit de bed wezen beheerd. Het machine dient naast de slaapplek om te wezen geplaatst en ook mogen via 1 afstandsbedieningstoestel wezen versteld. Hiervan bestaan de accu’s niet echt standaard inbegrepen. Het prijs van het tempereerpad bedraagt €259 euro’s.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit 4 uiteenlopende materassen. We zoomen in de een tweetal meest populaire bedden: Het Emma merk O2 en tevens het Emma bedrijf Hybrid. Allebei bedden kennen een diktegraad van 25. Het O2 heeft ’n middelmatig naar stevig aard, hetgeen goed aansluit bij zij en ook rugslapers.

De gemengde schijnt juist iets steviger. De grote verschil tussen de 2 materassen blijkt het feit dat bij het gemengde één pocketvering laagje schijnt toegepast.
Het kleinste maat van de Het Emma O2 materas bedraagt 439 euro en het grote formaat 1.069 euro. Bij het Emma Hybrid bed beginnen de tarieven vanaf €899 tot en met €2.039. Zoals je kan bekijken, bewegen de tarieven sterk uiteenlopend.

Worden er prijsverlaging aangeboden op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma- waarborg en wat worden er gedekt?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Matras Kopen Nederland

Buiten de matrassen, zijn er andere nachtrust geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee toppers.

Andere slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrascover, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte positie van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Elk onze topsellers zijn niet uitsluitend grondig getest door autonome consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat komt door dit ontwerp.

Tussen de modellen door is er toegepast aan steeds meer comfort, ondersteuning en warmteregulering door het gebruiken van extra innovatieve materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen absorberen, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de losse covers en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die erkend zijn als onberispelijk, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor mensen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het soort ongemak dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg niet situaties verhelpen, maar we kunnen je toch wat adviezen voorschotelen.

Degenen die pijn voelt door drukplekken (doorgaans als een deel van je lijf wordt overbelast of afgesloten als het overmatig belasting ondersteunt) heeft er meestal baat bij om te wisselen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op zeer harde matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Hoewel ze zachter zijn, worden zulke matrassen nog altijd beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een goede alignering van de wervelkolom, indien je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die pijn in de rug ervaart door een verkeerde uitlijning van de wervelkolom (doorgaans als een matras te zacht is en aanvangt door te verzakken bij de heupen), heeft meestal meer aan een matras dat bijkomende steun verleent. Het beste is dan eentje van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het probleem komt aker voor bij individuen die enigszins zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die eenvoudigweg te lang op heel versleten, verwrongen matrassen hebben gerust. Zij hebben enorm baat bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium een beetje meer kwaliteit heeft met een dikker comfortabele laag en kleine veren, om de eerder besproken problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussenin een pocketveer en schuim?

Net als elk stoffen hebben ook schuim en interne veren hun eigen krachtige kanten. Schuim functioneert druk verminderend. Indien je een zijslaper bent en regelmatig het sensatie ervaart dat je vingers slaperig zijn, is een matras van schuim vermoedelijk een superieure keuze voor jou.

Binnenveringen zijn doorgaans wat harder en leveren zodoende wat extra ondersteuning. Het belangrijkste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Indien je veel zweet produceert of in een heel nat klimaat leeft, is de veerkern absoluut het bekijken waard.

De product assortimenten in het algemeen:

De O2 is over het over het algemeen aangemerkt als een medium-hard bed dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als gezien als een medium-stevig slaapoppervlak dat het evenwicht behoudt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is qua ervaring tijdens het liggen het meest vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de top laag is aangepast om om een wat knusser wolkengevoel en dientengevolge als zachter (desalniettemin nog harder dan de Original) wordt gezien als beschouwd.

Is het juist dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een krachtige lucht kan bezitten?

Klopt, indien uw recente Emma-bed een lucht bezit, is datgene zeer normaal. Het lucht is ongevaarlijk en wanneer u hetzij bed tweeënzeventig uur laat toe doorluchten, verdwijnt deze stank. Ons artikelen zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd en tevens goedgekeurd met het doel baby op laten rusten. Dus maak jij geen enkele bezorgdheden over deze geur van je nieuwe Emma-matras

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen wat solider vanwege hun constructie. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Emma Matras Kopen Nederland

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️