Emma Matras Met Korting 🔴 4 VREEMDE ZAKEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Kortingscodes

De beste Emma promoties, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Normaliter biedt Emma steeds een afprijzing, in dit stuk ontdek je hoe je de grootste afprijzingen en beste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Matras Met Korting:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren onderzoek naar slaap. Ontwikkeld om jouw de perfecte nachtrust te geven. Slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je lichter door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamstypen. De matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Als je overweegt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Bovendien zit er nog een onderscheid in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote variant (180×200 cm) voor €459. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote versie (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleine maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. De grootste maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras verschillende maten te koop. De kleinste maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grote maat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 versus Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma. Het originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan je dan nog wel kopen op de website? Dit betreft de O2-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van dit matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als het Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. De 02 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit diverse types schuim. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant van het bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat dit matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Emma Matras Met Korting

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan 02 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van de O2 is de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze maakt het het een hybrid matras. Er wordt immers schuimlaag met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere techniek voor matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma in deze richting toe beweegt. De andere schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de 02 matras schijnt ons dat de betere koop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 centimeter en bestaat uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer pocketveren in vergelijking met de standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer ondersteuning en stabiliteit biedt. Bovendien heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke zachter is dan de hoes het Emma Hybrid matras. U koopt dit in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit matras ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma Matras Met Korting: Aanbieding op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds die verhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10% tot maar liefst 45. Een 20% is dan ook een sigaar van eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze toch een succesvol bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met vier grepen en bij 60°C gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof getest is op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype uit de Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het platform biedt een goede ondergrond bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 en €379 euro. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp dat maakt dat het in bijna elke slaapkamer past. Er zijn diverse elementen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen tussen de €569 euro tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als u alles in 1 wil kopen. Hierbij krijg t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een topper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is dit de variant met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens de hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met andere voorkeuren kan de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Emma Matras Met Korting

Emma biedt een breed gamma aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de kortingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Doe dus goed research alvorens u een beslissing doet, en denk niet om eveneens andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Emma Matras Met Korting

Naast de slaapmeubels heeft Emma zes verschillende kussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de correcte ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen aangezien de consument wellicht iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je de ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heeft je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil bieden aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Emma Matras Met Korting Extra’s

Naast de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, welke in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het feit dat hetzelfde haalbaar schijnt te zijn te de dekentje te reinigen, is het dekbed te erg gewichtig voor huishoudelijke wasmachines. Er een tweetal afmetingen beschikbaar van 150 bij 200 centimeter en 240×220 en het prijs start op 165 euro euro.

Temp pad

Met behulp van de temp pad gereedschap kan het temperatuur vanaf het bedden worden geregeld. Het toestel hoort vlakbij het bed te wezen opgesteld plus mag met één afstandsbediening worden bijgesteld. Daarvan zijn het batterijen niet standaard inbegrepen. De prijs vanaf de temperatuurpad bedraagt 259 euro euro.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft vier verschillende materassen. Wij focussen in op de twee favoriete materassen: Het Emma O2 en tevens het Emma merk Hybrid. Allebei bedden bezitten een dikte vanaf 25 cm. Het O2 bezit een gemiddeld naar stevig aard, dat uitstekend aansluit voor zijde en achterkant slapers.

Het hybride is juist een beetje harder. De grootste verschil tussendoor het een tweetal bedden schijnt het bij de hybride één pocketvering laagje is toegepast.
Het kleinere formaat vanaf de Emma O2 bed bedraagt 439 euro en de grootste maat €1.069. Bij het Emma merk Hybrid bed vangen aan het tarieven vanaf 899 tot 2039 euro. Gelijkend op je mag bekijken, bewegen het prijzen krachtig uiteenlopend.

Wordt er prijsverlaging toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang verstrekt Emma- waarborg en wat worden er gedekt?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybride, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Matras Met Korting

Naast de matrassen, zijn er verschillende slaap geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de box, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrascover, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten tot gevolg heeft. Elk onze bestverkochte producten zijn niet alleen diepgaand getest door autonome consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat is te wijten door dit vormgeving.

Door de uitvoeringen door is er toegepast aan steeds meer gemak, support en warmteregulering door het toevoegen van aanvullende vooruitstrevende materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen doven, supermakkelijk rein te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn geproduceerd van materialen die erkend zijn als veilig, zelfs voor baby’s.

Welk matras is passend voor personen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het vorm ongemak dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg niet situaties aanpakken, maar we kunnen je toch wat adviezen voorschotelen.

Degenen die pijn voelt door drukpunten (meestal indien een gedeelte van je lichaam wordt beladen of afgekneld als het teveel belasting draagt) heeft er doorgaans nut van om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op zeer harde matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden deze matrassen toch aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste alignering van de wervelkolom, mocht je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie rugpijn lijdt door een onjuiste alignering van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te verzakken bij de heupzone), heeft vaak meer aan een matras dat bijkomende steun biedt. Het beste is vervolgens een van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het probleem komt vaker voor bij mensen die enigszins zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die gewoon te lang op heel oude, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben heel veel voordeel bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium enigszins meer belang heeft met een dikkere comfortabele laag en micro-veren, om de eerder besproken drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussen een pocketveer en vulling?

Net zoals alle stoffen hebben ook schuim en binnenveren ieder eigen krachtige punten. Foam opereert druk verminderend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en vaker het sensatie ervaart dat je vingers slapen, is een schuimmatras wellicht een betere alternatief voor jou.

Interne veren zijn gewoonlijk wat vaster en bieden hierdoor wat extra ondersteuning. Het voornaamste pro van de kern met binnenveren is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Wanneer je heel veel zweet produceert of in een erg dampig milieu leeft, is de verenkern zeker het bekijken waard.

De genoemde productlijnen in het algemeen:

De O2 is in het in het algemeen gezien als een gemiddeld hard matras dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als een gemiddeld stevig bed dat het midden hanteert (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybrid Premium is wat betreft liggevoel het meeste gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de bovenste opperste laag is aangepast voor voor een enigszins warmer wolkachtig gevoel en daarom als softer (desalniettemin nog steeds harder dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als aangemerkt.

Is het juist datgene mijn eigen bed een intense stank kun hebben?

Klopt, wanneer uw verse Emma-bed een stank ervaart, is het feit dat zeer gewoon. De stank staat onschadelijk en als je de slaapoppervlak tweeënzeventig uren toelaat luchten, verdampt dat geur. Onze artikelen zijn OEKO-TEX 100, klasse 1 met certificaat en tevens toegestaan om baby’s op het te dutten. Derhalve maak je je geen enkele bezorgdheden betreffende deze lucht van jouw verse Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen iets krachtiger vanwege hun bouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Emma Matras Met Korting

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️