Emma Matras Of Simba 🔴 14 ONVOORSTELBARE ZAKEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Deals

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Normaliter geeft Emma altijd een korting, in dit tekst lees je hoe je de grootste afprijzingen en aantrekkelijkste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Matras Of Simba:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren research naar slaap. Gecreëerd om jouw de beste nachtrust te geven. Doeze vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma matrassen Wanneer je denkt een Emma te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit nog een verschil in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. Het grote maat (200 x 200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er bestaan voor ieder matras tal van formaten beschikbaar. Het kleine maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grote formaat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 versus Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma. De orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan u dan nog wel kopen bij hun eigen website? Dit betreft de 02-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van deze matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. Het O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De O2 is samengesteld uit verschillende soorten schuimen. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig aan de bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat het matras uit een dikke laag HRX-schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Emma Matras Of Simba

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het O2 matras. Het enige wat anders is dan de 02 is de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van technologie van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma hierna beweegt. De overige lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de 02 matras schijnt het voor ons dat de betere aankoop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 cm en bestaat uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer pocketveringen in vergelijking met het standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer ondersteuning en vastheid biedt. Bovendien bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die soepeler is dan de hoes van het Hybrid matras. Je koopt dit in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en moet concurreren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit matras ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma Matras Of Simba: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds die verhoging biedt Emma standaard kortingspercentages tussen 10 en zelfs 45%. Een 20% is dus een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven en toch een winstgevend onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met vier handvatten en op 60°C gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel getest werd op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma Sleep biedt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype uit alle bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een stevige ondergrond bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 euro tot €379 euro. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp dat maakt dat het in vrijwel ieder slaapkamer past. Er bestaan verschillende onderdelen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren van €569 en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als je alles in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op de schaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met andere voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Emma Matras Of Simba

Emma biedt een breed gamma van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de aanbiedingen meestal al in de basisprijs zijn inbegrepen. Doe dus goed onderzoek voordat u een aankoop doet, en denk niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Emma Matras Of Simba

Buiten de bedden heeft Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de correcte steun. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen geschikt voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen aangezien de consument wellicht iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u het gevoel geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heb u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt bieden aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Emma Matras Of Simba Extra’s

Naast de belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, die in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het het denkbaar is te de dekentje te wassen, is de deken te erg gewichtig gedurende binnenlandse wasmachines. Er bestaan twee afmetingen beschikbaar vanaf 150 bij 200 cm alsook 240 bij 220 plus de prijs start op €165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van het tempereerpad tool kan de warmte vanuit het bedje zijn geregeld. De machine dient naast het bed te worden neergezet en kan met 1 afstandbediening wezen bijgesteld. Daarvan bevinden het energiecellen niet echt standaardgewijs bijgevoegd. Het prijs van het tempereerpad bedraagt €259 euro.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft vier uiteenlopende materassen. We concentreren in op het een tweetal populairste bedden: Het Emma merk O2 en het Emma bedrijf Hybrid. Allebei matrassen bezitten ’n omvang vanaf 25. Het O2 bezit ’n middelmatig tot vast aard, wat goed aansluit voor zijde en tevens rugzijde slapers.

De gemengde schijnt precies een beetje steviger. De belangrijkste verschil tussenin het een tweetal bedden blijkt dat op het hybride een pocketvering niveau is toegepast.
Het kleinste afmeting van het Het Emma merk O2 materas kost €439 en de grootst afmeting €1.069. Bij het Emma Hybrid materas beginnen het tarieven vanuit 899 tot en met €2.039. Net als jij mag bekijken, gaan het kosten krachtig uiteen.

Worden er korting toegekend op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur biedt Emma- waarborg en welke aspecten worden er onder de garantie vallen?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Matras Of Simba

Buiten de matrassen, zijn er andere slapen geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrascover, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten veroorzaakt. Elk onze bestsellers zijn niet alleen diepgaand getest door zelfstandige consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat is te danken door dit design.

Gedurende de uitvoeringen door is er gewerkt aan steeds meer comfort, steun en warmteregulering door het invoegen van aanvullende vooruitstrevende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen absorberen, heel eenvoudig rein te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die erkend zijn als veilig, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor individuen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het type pijn dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg niet alle situaties aanpakken, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen aanbieden.

Wie pijn voelt door drukplekken (doorgaans als een stuk van je lijf wordt overbelast of gekneld als het te veel gewicht ondersteunt) heeft er doorgaans nut van om te veranderen naar een zachter matras.

Zijslapers die op erg vaste matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Hoewel ze soepeler zijn, worden deze matrassen nog steeds beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte alignering van de ruggengraat, als je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die rugpijn lijdt door een slechte uitlijning van de ruggengraat (doorgaans als een matras te zacht is en aanvangt door te zakken bij de heupzone), nood meestal meer aan een matras dat bijkomende steun verleent. Het meest passend is vervolgens een van onze combinatie matrassen met veren. Het probleem treedt aker voor bij mensen die enigszins zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die eenvoudigweg te veel tijd op zeer verouderde, vervormde matrassen hebben gerust. Zij hebben veel profijt bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium een beetje toegevoegde belang heeft met een dikkere comfortabele laag en micro-veren, om de hiervoor genoemde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid ertussen een pocket veer en vulling?

Zoals als ieder grondstoffen hebben ook foam en interne veren ieder eigen sterke punten. Vulling functioneert drukverlagend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het gevoel ervaart dat je hand tintelen, is een schuimmatras wellicht een verbeterde optie voor jou.

Binnenveringen zijn doorgaans wat vaster en geven zodoende wat meer support. Het voornaamste voordeel van de binnenveringskern is dat hij beter lucht doorlaat. Indien je overvloedig zweet produceert of in een zeer nat milieu leeft, is de kern met veren vast en zeker het bekijken waard.

De productreeksen in het over het algemeen:

De O2 is over het algemeen beschouwd als een medium-hard matras dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als gezien als een medium-stevig bed dat het evenwicht behoudt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorrang).

De Hybride Premium is qua liggevoel het meest vergelijkbaar met de Originele Hybride, waarbij de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast voor te een wat warmer gevoel van wolken en dus als meer zacht (desalniettemin nog steeds vaster dan de Original) wordt gezien als gezien.

Klopt datgene mijn persoonlijke slaapoppervlak een sterke geur mag bezitten?

Klopt, als je recente Emma-slaapoppervlak een stank bezit, is dat heel gewoon. De geur staat ongevaarlijk en indien jij hetzij slaapoppervlak twee en zeventig uurtjes laat doorluchten, vervaagt dat lucht. Onze eigen artikelen zijn OEKO-TEX 100, klasse 1 met certificaat en eveneens goedgekeurd om baby’s op toelaten slapen. Daarom maakt je geen bekommeringen betreffende deze lucht uit je verse Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen wat krachtiger vanwege hun bouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Emma Matras Of Simba

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️