Emma Matras Op Auping Bed 🔥 15 SIMPELE FEITJES

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Kortingscodes

De beste Emma aanbiedingen, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma altijd een korting, in dit stuk lees je op welke manier je de hoogste afprijzingen en beste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Matras Op Auping Bed:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang studie naar slaap. Ontwikkeld om jou de beste nachtrust te bieden. Doeze vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte steun van verschillende lichaamsvormen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Als je denkt een Emma aan te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit er nog een verschil in prijs. De kleinere variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote variant (180×200 cm) voor €459. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleine maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. De grootste formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er zijn voor ieder matras tal van maten te koop. De kleinere formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grootste formaat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma O2 versus Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. De originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan je dan nog wel kopen op hun eigen website? Dit betreft het 02-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van deze matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het 02 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De O2 is samengesteld uit diverse types schuimen. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant van de bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat het matras uit een dik laag HRX-schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Emma Matras Op Auping Bed

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het 02 matras. Het enige wat verschillend is dan het O2 betreft de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze maakt het het een hybride matras. Er wordt immers schuim gecombineerd met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma in deze richting toe beweegt. De andere lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het 02 matras schijnt ons dat een betere koop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Emma Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveren dan het standaard Emma Hybrid matras, waardoor het meer steun en vastheid biedt. Daarnaast heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke zachter is in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. U koopt dit matras in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en moet concurreren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit matras ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma Matras Op Auping Bed: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en overige producten

Na die prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10 tot maar liefst 45. Een korting van 20% korting is dus een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze toch een succesvol onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met vier grepen en op 60 graden gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof getest werd op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed uit de Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het platform biedt een goede ondersteuning bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 en €379 euro. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net bij je interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een eenvoudig ontwerp wat maakt dat het bed past in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende elementen beschikbaar om toe te voegen bij het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen van de €569 euro tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als u alles in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens de schaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het geschikt is voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Maar, voor personen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Emma Matras Op Auping Bed

Emma biedt een uitgebreid gamma aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de aanbiedingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Voer dus goed onderzoek voordat u een aankoop neemt, en vergeet niet om eveneens andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Emma Matras Op Auping Bed

Buiten de slaapmeubels heeft Emma 6 diverse kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de juiste steun. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen geschikt voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen aangezien de consument misschien iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je de gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heb je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil geven aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Emma Matras Op Auping Bed Extra’s

Buiten de hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, die in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het het mogelijk schijnt te zijn te het dekbed om te reinigen, is het dekbed te erg gewichtig ten behoeve van huishoudelijke wasmachines. Er bestaan 2 afmetingen verkrijgbaar van 150×200 cm en 240×220 plus het kosten start op €165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van de temperatuurpad gereedschap kunnen het warmtegraad vanaf het bedje worden geregeld. De toestel hoort naast het bedden te wezen neergezet en mag via een afstandsbediening zijn aangepast. Van dit bevinden het batterijen niet standaard inbegrepen. Het prijs vanaf het tempereerpad ligt op 259 euro euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft een viertal uiteenlopende materassen. We focussen in het twee favoriete materassen: Emma O2 en het Emma Hybrid. Beide materassen hebben ’n omvang vanaf 25 cm. De O2 kent een gemiddeld naar stevig aard, dat prima geschikt is voor zijde en rugzijde slapers.

De hybride blijkt precies iets harder. De belangrijkste onderscheid tussen het 2 matrassen blijkt dat bij de hybrid een pocketveer laag is geïntegreerd.
De kleinere formaat vanaf de Emma O2 matras bedraagt €439 en de grootste afmeting 1069 euro. de Emma merk Hybrid matras beginnen het prijzen vanaf 899 euro tot en met 2039 euro. Net als jij kunt bekijken, bewegen de tarieven aanzienlijk uiteen.

Worden er prijsverlaging aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang geeft Emma garantieperiode en welke aspecten worden er onder de garantie vallen?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Matras Op Auping Bed

Behalve de matrassen, zijn er meer slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de kussens, matrasbescherming, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede positie van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Elk onze bestsellers zijn niet alleen zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat komt door dit design.

Tussen de uitvoeringen door is er toegepast aan steeds meer comfort, ondersteuning en temperatuurregulering door het toevoegen van aanvullende vernieuwende materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen dempen, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die erkend zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor mensen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het soort pijn dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg niet alle gevallen aanpakken, maar we kunnen je wel wat richtlijnen aanbieden.

Wie pijn voelt door drukplekken (doorgaans indien een deel van je lijf wordt overbelast of afgesloten als het te veel gewicht draagt) heeft er gewoonlijk baat bij om te wisselen naar een zachter matras.

Zijslapers die op erg vaste matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Hoewel ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een juiste alignering van de wervelkolom, als je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie pijn in de rug lijdt door een onjuiste uitlijning van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te zacht is en start door te slinken bij de heupgebied), verlangt doorgaans meer aan een matras dat extra steun biedt. Het meest geschikt is dan een van onze combinatie matrassen met veren. Het issue treedt regelmatig voor bij individuen die een beetje zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die gewoon te lange tijd op heel verouderde, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben enorm baat bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium iets extra belang heeft met een dikker comfortabele laag en micro-veren, om de voorgaand besproken drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid tussenin een pocketveer en schuim?

Zoals zoals elk grondstoffen hebben ook foam en binnen veren elk eigen sterk punten. Vulling functioneert druk reducerend. Als je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het sensatie beleeft dat je hand slaperig zijn, is een schuimmatras vermoedelijk een betere optie voor.

Binnen veren zijn doorgaans wat steviger en leveren zodoende wat toegevoegde steun. Het grootste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je heel veel zweet of in een heel vochtig klimaat leeft, is de veerkern absoluut het overwegen waard.

Deze product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 is over het in het algemeen gezien als een medium hard matras dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als aangemerkt als een gemiddeld stevig matras dat het evenwicht behoudt (hieraan kiezen de meeste mensen de voorkeur).

De Hybride Premium is qua gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Original Hybrid, in welk geval de boven opperste laag is aangepast voor een beetje knusser wolkengevoel en dus als softer (echter toch harder dan de Originele) is gezien.

Klopt dat mijn persoonlijke matras een krachtige lucht kan ervaren?

Klopt, indien je verse Emma-slaapoppervlak een stank ervaart, staat het feit dat zeer normaal. Het geur is onschadelijk en indien jij het matras 72 uur toelaat luchten, verdampt deze lucht. Ons items zijn ook OEKO-TEX 100, categorie 1 met certificaat en tevens erkend om baby’s op het om slapen. Dus maakt jij geen enkele bezorgdheden aangaande de stank uit jouw nieuwe Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen enigszins steviger vanwege hun constructie. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Emma Matras Op Auping Bed

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️