Emma Matras Rugklachten ☑️ 12 SNELLE WEETJES

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Kortingen

De Beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma altijd een afprijzing, in dit tekst lees je hoe je de grootste kortingen en voordeligste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Matras Rugklachten:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang studie naar slapen. Gemaakt om je de perfecte slaap te geven. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en aanvullende solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma matrassen Als je denkt een Emma aan te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit er nog een verschil in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleine versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. De grootste formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er zijn voor elk matras talrijke formaten beschikbaar. De kleinste maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grootste formaat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 vs. Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. Het orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan u dan nog wel aanschaffen bij de website? Hieronder vallen de 02-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van deze matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. De O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit diverse soorten schuim. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van de bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder is dit matras uit een dik laag HRX schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Emma Matras Rugklachten

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het O2 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van het O2 is de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze maakt het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuim met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere techniek van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep hierna toe beweegt. De overige lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar het O2 matras schijnt het voor ons dat de betere aankoop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveringen dan het reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer ondersteuning en stabiliteit levert. Bovendien heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke soepeler is dan de hoes het Emma Hybrid matras. Je koopt dit in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma matras is de Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma Matras Rugklachten: Korting op EmmaMatrassen en andere producten

Na die prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10% en zelfs 45%. Een 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze nog steeds een winstgevend onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van 4 handige handvatten en op 60 graden gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof getest is op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype binnen alle Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische look and feel. Het bedframe moet een goede ondergrond bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 en €379. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net bij je interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een minimalistisch design wat maakt dat het in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse elementen beschikbaar die toe te voegen aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen van de €569 euro en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als je een complete set in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is is dit de variant met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op de hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met andere wensen is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Emma Matras Rugklachten

Emma heeft een breed assortiment van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zijn verwerkt. Voer dus goed research voordat u een beslissing doet, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Emma Matras Rugklachten

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de juiste ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen geschikt voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden omdat de klant misschien wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je de gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heb je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Emma Matras Rugklachten Accessoires

Buiten de hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, welke in alle maten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het feit dat het denkbaar schijnt te zijn om het dekentje te reinigen, blijkt het dekbed te gewichtig ten behoeve van binnenlandse wasserettes. Er bestaan 2 afmetingen beschikbaar voor aankoop van 150×200 centimeter en 240 bij 220 plus de prijs vangt aan op 165 euro.

Temp pad

Met behulp van de temp pad gereedschap mag de temperatuur vanuit de bedden zijn gereguleerd. Het toestel moet vlakbij het bed te worden neergezet en ook mag via een afstandsbediening zijn bijgesteld. Van dit zijn het energiecellen geen standaard ingesloten. De prijs van het temperatuurpad bedraagt 259 euro euro.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit 4 verschillende materassen. We concentreren in het twee meest populaire matrassen: Het Emma O2 en ook de Emma Hybrid. Beide materassen hebben één omvang van 25 cm. Het O2 kent ’n middelmatig tot vast aard, dat prima aansluit bij zij en tevens achterkant slapers.

De hybrid blijkt net een beetje harder. De belangrijkste onderscheid tussen het 2 materassen schijnt het feit dat aan de gemengde één pocketvering niveau schijnt geïntegreerd.
Het kleinste maat van het Emma O2 matras kost 439 en de grootste maat 1069 euro. Bij het Emma Hybrid bed vangen aan de prijzen vanaf 899 tot 2.039 euro. Gelijkend op u kunt bekijken, lopen het kosten krachtig uiteenlopend.

Worden er kortingen toegekend op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd verstrekt Emma waarborg en welke onderdelen wordt er vergoed?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Matras Rugklachten

Behalve de matrassen, zijn er andere slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee toppers.

Andere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrascover, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten teweegbrengt. Allemaal onze bestsellers zijn niet uitsluitend grondig getest door zelfstandige consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat is te danken door dit ontwerp.

Door de varianten door is er gebruikt aan toenemend gemak, support en temperatuurregulering door het toevoegen van extra vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen absorberen, supermakkelijk proper te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn vervaardigd van stoffen die erkend zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor personen met rugpijn of pijn?

Dit hangt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het vorm ongemak dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg niet situaties oplossen, maar we kunnen je wel wat adviezen voorschotelen.

Personen die pijn ervaart door drukpunten (doorgaans indien een deel van je lichaam wordt overbelast of gekneld als het overmatig belasting draagt) heeft er doorgaans voordeel van om te wisselen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op zeer harde matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen nog steeds beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte uitlijning van de rug, mocht je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die pijn in de rug ervaart door een verkeerde alignering van de ruggengraat (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en start door te zakken bij de heupzone), nood meestal meer aan een matras dat meer support geeft. Het meest geschikt is vervolgens eentje van onze hybride matrassen met veren. Het vraagstuk treedt regelmatig voor bij individuen die een beetje zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die eenvoudigweg te veel tijd op heel verouderde, verwrongen matrassen hebben gerust. Zij hebben enorm baat bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium een beetje extra kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en micro-veren, om de eerder genoemde problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid tussenin een pocketveer en schuim?

Zoals zoals alle grondstoffen hebben ook foam en binnen veren ieder afzonderlijk krachtige aspecten. Schuim opereert druk reducerend. Indien je een zijslaper bent en aker het sensatie ervaart dat je vingers tintelen, is een schuimmatras wellicht een verbeterde keuze voor jou.

Interne veren zijn doorgaans wat steviger en leveren daardoor wat extra support. Het voornaamste pro van de binnenveringskern is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Wanneer je overvloedig zweet produceert of in een heel nat milieu woont, is de kern met veren zeker het overwegen waard.

De product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het over het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als beschouwd als een gemiddeld stevig bed dat het midden behoudt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de keuze).

De Hybrid Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meest gelijk met de Originele Hybride, waarbij de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast om te een beetje gezelliger gevoel van wolken en dientengevolge als zachter (desalniettemin nog vaster dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als beschouwd.

Klopt het feit dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een krachtige stank kun bezitten?

Ja, wanneer uw nieuwe Emma-slaapoppervlak een geur heeft, staat het feit dat erg normaal. Het lucht ligt onschadelijk en als jij hetzij bed twee en zeventig uren toelaat ventileren, verdampt die lucht. Ons artikelen zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd en eveneens erkend om baby’s op het toelaten dutten. Dus maak u niet bezorgdheden betreffende het lucht afkomstig van je verse Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen iets steviger dankzij hun bouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Emma Matras Rugklachten

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️