Emma Matras Voor Zijslapers ᐅ 10 ONTHULLENDE FEITJES

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Kortingscodes

De beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingscodes

Standaard biedt Emma altijd een korting, in dit artikel leer je op welke manier je de grootste kortingen en voordeligste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Matras Voor Zijslapers:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang onderzoek naar slapen. Gemaakt om jouw de ideale nachtrust te geven. Val in slaap vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. De matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Indien je denkt een Emma te kopen is het belangrijk om te weten dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Verder zit wel een onderscheid in prijs. De kleinere variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste variant (180×200 cm) voor €459. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote variant (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinste formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grootste formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er bestaan voor ieder matras verschillende maten verkrijgbaar. Het kleinste formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grootste formaat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 vs. Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma. De originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun u dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit betreft het 02-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van deze matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. Het O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De samenstelling van de 02 bestaat uit verschillende types schuim. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is het matras uit een dikke laag HRX schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Emma Matras Voor Zijslapers

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het O2 matras. Het enige dat wat anders is dan de 02 is de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze maakt het het een hybrid matras. Er wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van technologie van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep hierna toe beweegt. De andere schuimlagen in het matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar het 02 matras lijkt het voor ons dat de betere koop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer pocketveren dan het standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra ondersteuning en vastheid biedt. Daarnaast heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter aanvoelt dan de hoes van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat al verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma Matras Voor Zijslapers: Korting op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds deze verhoging biedt Emma doorgaans kortingen tussen 10 en maar liefst 45. Een 20% is dus een sigaar van eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk om tot 45% korting te geven terwijl ze toch een succesvol onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van vier grepen en kan bij 60 graden gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof getest is op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma biedt behalve haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype binnen alle Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. bed biedt een stevige ondergrond bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 en €379 euro. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een minimalistisch ontwerp wat ervoor zorgt dat het bed past in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse onderdelen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen van de €569 euro tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u alles in 1 wil kopen. Hierbij ontvang t namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit de bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens de schaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het geschikt is voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met specifieke wensen is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Emma Matras Voor Zijslapers

Emma biedt een breed assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de aanbiedingen meestal al in de basisprijs zijn inbegrepen. Doe dus voldoende onderzoek alvorens je een beslissing doet, en denk niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Emma Matras Voor Zijslapers

Naast de slaapmeubels biedt Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden aangezien de consument misschien wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u de gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heeft u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil bieden aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Emma Matras Voor Zijslapers Extra’s

Buiten het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, die in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het hetzelfde haalbaar blijkt te zijn te de dekentje te reinigen, blijkt de dekentje te gewichtig gedurende huishoudelijke wasserettes. Er zijn twee afmetingen verkrijgbaar van 150×200 cm alsook 240 bij 220 en het prijs begint op 165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van het temperatuurpad tool kan de warmtegraad van de bedje wezen beheerd. Het toestel moet vlakbij het bed te worden neergezet plus kan door middel van een afstandsbediening zijn versteld. Van dit bevinden de accu’s niet standaardmatig ingesloten. De kostprijs vanaf het temperatuurpad ligt op 259 euro euro.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft 4 uiteenlopende bedden. Wij focussen in op de twee populairste bedden: Het Emma O2 en tevens de Emma merk Hybrid. Beiden bedden bezitten één dikte van 25 centimeter. Het O2 kent één medium tot vast aard, wat goed aansluit bij kant en tevens achterkant slapers.

De hybrid schijnt juist een beetje harder. De belangrijkste afwijking tussenin de een tweetal bedden blijkt het feit dat op de gemengde één pocketvering niveau blijkt toegevoegd.
Het minste maat vanaf de Emma O2 matras bedraagt 439 en tevens de grote maat 1069 euro. Bij Emma merk Hybrid bed starten het tarieven vanaf 899 euro tot en met €2.039. Zoals je kunt zien, lopen de tarieven aanzienlijk uiteen.

Wordt er kortingen toegekend op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang biedt Emma- waarborg en wat wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Matras Voor Zijslapers

Naast de matrassen, zijn er verschillende slaap verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de box, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Verdere slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrasbeschermer, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte positie van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Al onze bestsellers zijn niet uitsluitend grondig getest door autonome consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat is te wijten door dit ontwerp.

Door de varianten door is er gewerkt aan toenemend comfortabelheid, steun en warmteregulering door het toevoegen van aanvullende vernieuwende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen absorberen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn geproduceerd van stoffen die gecertificeerd zijn als veilig, ook voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor personen met pijn in de rug of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamstype, je slaaphouding en het soort last dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg niet situaties oplossen, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen geven.

Personen die last voelt door drukpunten (meestal als een gedeelte van je lijf wordt belast of gekneld als het te veel massa verdraagt) heeft er doorgaans nut van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op zeer harde matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen nog steeds gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte alignering van de wervelkolom, indien je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die rugklachten ervaart door een onjuiste alignering van de rug (gewoonlijk als een matras te zacht is en aanvangt door te slinken bij de heupen), verlangt vaak meer aan een matras dat meer support verleent. Het beste is daarna één van onze hybride matrassen met pocketveren. Het probleem doet zich aker voor bij individuen die enigszins zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die gewoon te lang op heel versleten, vervormde matrassen hebben gerust. Zij hebben heel veel baat bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium een beetje meer waarde heeft met een dikker comfortlaag en micro-veren, om de eerder besproken problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid tussenin een pocketveer en foam?

Gelijk gelijk elk grondstoffen hebben ook schuim en binnen veren hun afzonderlijk sterke kanten. Vulling werkt druk reducerend. Indien je een zijdelingse slaper bent en aker het besef beleeft dat je handen tintelen, is een schuim matras vermoedelijk een superieure alternatief in jouw geval.

Interne veren zijn gewoonlijk wat harder en geven daardoor wat toegevoegde steun. Het voornaamste voordeel van de binnenvering kern is dat hij optimaler lucht doorlaat. Wanneer je veel zweet produceert of in een erg nat klimaat woont, is de veerkern absoluut het bekijken waard.

De product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het over het algemeen aangemerkt als een medium-hard matras dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als gezien als een medium-stevig matras dat het balans behoudt (hieraan voorkeur geven aan de meesten de voorkeur).

De Combinatie Premium is qua gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Originele Hybride, waarbij de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast te een enigszins gezelliger wolkengevoel en dientengevolge als softer (desalniettemin nog harder dan de Oorspronkelijke) wordt beschouwd.

Is het juist dat mijn eigen slaapoppervlak een sterke geur mag hebben?

Ja, indien uw nieuwe Emma-slaapoppervlak een stank bezit, ligt dat erg normaal. De geur staat ongevaarlijk en indien jij het matras 72 uren laat toe luchten, verdwijnt deze geur. Ons items zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd en tevens goedgekeurd met het doel baby op de om rusten. Daarom maakt u niet zorgen aangaande deze geur afkomstig van jouw verse Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen wat solider vanwege hun bouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Emma Matras Voor Zijslapers

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️