Emma Matras Vouwt Niet Uit ᐅ 10 OPZIENBARENDE TIPS

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingen

De beste Emma aanbiedingen, prijzen, kortingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma altijd een afprijzing, in dit stuk lees je hoe je de grootste kortingen en beste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Matras Vouwt Niet Uit:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang onderzoek naar slaap. Gecreëerd om jouw de beste slaap te bieden. Val in slaap sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller voordelige matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van verschillende lichaamstypen. De matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Indien je overweegt een Emma aan te schaffen is het essentieel om te weten dat er vier keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Bovendien zit nog een verschil in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote variant (180×200 cm) voor €459. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. De grootste formaat (200×200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor elk matras tal van maten te koop. De kleinere formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grootste maat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. Het orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan u dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Dit zijn de O2-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van deze matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. Het O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De samenstelling van de 02 bestaat uit diverse soorten schuim. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig van de matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat dit matras uit een dik plak HRX-schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Emma Matras Vouwt Niet Uit

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het 02 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van het 02 betreft de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze maakt het het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuimlaag met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere technologie voor het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma Sleep in deze richting beweegt. De andere lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het O2 matras schijnt ons dat een betere aankoop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Emma Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 cm en bestaat uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer pocketveren dan het standaard Emma Hybrid matras, waardoor het meer steun en stabiliteit levert. Bovendien bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die soepeler aanvoelt dan de hoes van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma matras is de Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit matras ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma Matras Vouwt Niet Uit: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en overige producten

Na die prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10% en zelfs 45. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven en toch een winstgevend onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met vier handvatten en kan bij 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof getest werd op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bed binnen alle Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. Het platform moet een stevige ondergrond bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 euro en €379 euro. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net bij jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een minimalistisch ontwerp dat ervoor zorgt dat het bed past in bijna ieder slaapkamer past. Er zijn verschillende elementen voorhanden om toe te voegen bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen van €569 tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als u een complete set in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een topper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens de hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met andere wensen is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Emma Matras Vouwt Niet Uit

Emma heeft een breed assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de kortingen vaak reeds in de basisprijs zitten verwerkt. Doe dus goed research voordat u een aankoop doet, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Emma Matras Vouwt Niet Uit

Buiten de slaapmeubels biedt Emma 6 verschillende kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste steun. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen aangezien de consument wellicht iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je het gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heb u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt geven aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Emma Matras Vouwt Niet Uit Extra’s

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, die in alle maten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het het haalbaar is te het deken om te schoonmaken, blijkt de dekentje te gewichtig ten behoeve van huiselijke wasserettes. Er bestaan twee afmetingen verkrijgbaar vanaf 150×200 cm alsook 240 bij 220 en ook het kosten start bij €165 EUR.

Temp pad

Dankzij de temperatuurpad gereedschap mag de temperatuur van de bedje wezen gereguleerd. Het toestel dient naast de de bedden om te wezen geplaatst plus mogen via één afstandbediening worden bijgesteld. Daarvan bevinden het batterijen niet standaardmatig ingesloten. De kostprijs vanaf het temp pad bedraagt €259 euro.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over vier diverse matrassen. Wij concentreren in de twee meest populaire matrassen: Emma O2 en de Emma Hybrid. Beiden bedden hebben één diktegraad vanaf 25. Het O2 heeft ’n medium tot vast karakter, wat goed aansluit voor zijde en tevens rugslapers.

Het hybride is juist een beetje steviger. De belangrijkste afwijking tussen het twee materassen blijkt dat bij het hybride één pocketvering niveau schijnt toegepast.
Het minste maat van het Emma O2 bed kostprijs 439 euro en de grootste afmeting 1.069 euro. de Emma merk Hybrid materas beginnen het prijzen van 899 euro t/m €2.039. Zoals je mag zien, bewegen de tarieven krachtig uiteenlopend.

Worden er prijsverlaging toegekend op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma- garantieperiode en wat wordt er gedekt?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Matras Vouwt Niet Uit

Behalve de matrassen, zijn er verschillende slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrascover, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste ligging van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten veroorzaakt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet alleen grondig getest door zelfstandige consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat komt door dit design.

Door de modellen door is er gebruikt aan toenemend comfortabelheid, support en warmtebeheersing door het invoegen van aanvullende vernieuwende materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen doven, supermakkelijk schoon te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn geproduceerd van materialen die goedgekeurd zijn als veilig, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor personen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het soort pijn dat je voelt.

We kunnen helaas niet alle gevallen verhelpen, maar we kunnen je toch wat richtlijnen aanbieden.

Degenen die last heeft door drukplekken (gewoonlijk indien een gedeelte van je lijf wordt belast of afgekneld als het te veel belasting verdraagt) heeft er meestal baat bij om te wisselen naar een zachter matras.

Zijslapers die op heel harde matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Ondanks dat ze zachter zijn, worden zulke matrassen toch gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste alignering van de wervelkolom, als je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die rugpijn heeft door een verkeerde positionering van de rug (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en begint door te zakken bij de heupgebied), verlangt meestal meer aan een matras dat extra support biedt. Het meest passend is vervolgens een van onze hybride matrassen met veren. Het probleem komt regelmatig voor bij mensen die enigszins zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die eenvoudigweg te veel tijd op zeer oude, misvormde matrassen hebben gerust. Zij hebben veel voordeel bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium enigszins toegevoegde kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en microveren, om de eerder genoemde drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussen een pocket veer en foam?

Gelijk als alle grondstoffen hebben ook foam en binnen veren elk unique krachtige aspecten. Schuim werkt druk reducerend. Indien je een zijslaper bent en aker het gevoel beleeft dat je handen tintelen, is een schuimmatras wellicht een superieure optie voor.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat harder en leveren daardoor wat meer ondersteuning. Het belangrijkste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je veel zweet of in een zeer vochtig weer woont, is de kern met veren zeker het bekijken waard.

De genoemde product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 wordt over het in het algemeen beschouwd als een medium-hard bed dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als beschouwd als een medium-stevig matras dat het balans houdt (hieraan geven de meesten de voorrang).

De Hybride Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het meeste vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast voor om een beetje knusser wolkengevoel en dus als softer (echter nog steeds steviger dan de Original) wordt gezien als aangemerkt.

Klopt dat mijn slaapoppervlak een krachtige lucht mag hebben?

Inderdaad, indien je verse Emma-slaapoppervlak een geur heeft, ligt dat zeer gebruikelijk. Die geur ligt ongevaarlijk en als je hetzij matras tweeënzeventig uurtjes laat toe luchten, verdwijnt dat lucht. Onze eigen producten zijn ook OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd en eveneens erkend met het doel zuigelingen op toelaten dutten. Derhalve maakt u niet zorgen betreffende de geur uit uw nieuwe Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen iets steviger vanwege hun constructie. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te selecteren of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Emma Matras Vouwt Niet Uit

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️