Emma Matras Wehkamp 🔴 11 VERBAZENDE TRUCS

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Kortingscodes

De beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingscodes

Normaliter biedt Emma altijd een korting, in dit stuk ontdek je hoe je de hoogste kortingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Matras Wehkamp:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang studie naar slaap. Gecreëerd om jouw de perfecte slaap te bieden. Doeze sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Indien je besluit een Emma aan te schaffen is het essentieel om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit wel een verschil in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote variant (180×200 cm) voor €459. De kleine versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. De grote maat (200×200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras verschillende formaten te koop. Het kleinste maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grote formaat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma O2 versus Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. De originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan je dan nog wel aanschaffen op de website? Dit betreft het 02-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van deze matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. Het O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit verschillende types schuim. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is het matras uit een dikke plak HRX-schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Emma Matras Wehkamp

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan O2 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van de O2 betreft de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze maakt het een hybrid matras. Er wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere technologie voor matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma Sleep hierna beweegt. De andere schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar de 02 matras lijkt het voor ons dat een betere aankoop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer pocketveringen in vergelijking met het standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer steun en stabiliteit levert. Daarnaast bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter aanvoelt dan de hoes van het Hybrid matras. Je koopt dit in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma matras is de Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit matras krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Emma Matras Wehkamp: Korting op Emma-Matrassen en overige producten

Na die verhoging biedt Emma doorgaans kortingen tussen 10 tot maar liefst 45%. Een 20% korting is dus een sigaar van eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk om tot 45% korting te geven terwijl ze toch een winstgevend onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij- afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met 4 handige handvatten en bij 60°C gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof getest werd op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bed binnen de Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het platform moet een goede ondergrond bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 en €379 euro. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies in je interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een eenvoudig design wat maakt dat het bed past in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende elementen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren tussen de €569 euro en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als je een complete set in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is is dit de variant met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens de hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met specifieke voorkeuren kan de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Emma Matras Wehkamp

Emma biedt een breed gamma aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de aanbiedingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Voer dus voldoende research voordat u een aankoop neemt, en denk niet om eveneens andere merken te bekijken.

Emma kussen

Emma Matras Wehkamp

Buiten de slaapmeubels heeft Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen aangezien de klant wellicht wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u de gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heb je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt bieden aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Emma Matras Wehkamp Extra’s

Buiten het hoofdassortiment van Emma bieden zij nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, die in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks dat het denkbaar schijnt te zijn om het dekentje te wassen, is het deken te gewichtig voor huishoudelijke wasmachines. Er zijn een tweetal afmetingen beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 centimeter en 240 bij 220 en ook het prijs start op 165 euro EUR.

Temp pad

Met de temp pad instrument mag de temperatuur van het bedje zijn gereguleerd. De apparaat hoort vlakbij het slaapplek te wezen geplaatst en ook mogen door middel van één afstandsbedieningstoestel worden bijgesteld. Daarvan zijn het energiecellen geen standaardgewijs ingesloten. De kosten vanaf het temp pad ligt op €259 EUR.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit een viertal uiteenlopende materassen. We focussen in op de twee favoriete matrassen: Emma O2 en ook het Emma merk Hybrid. Beide materassen hebben één omvang van 25 centimeter. Het O2 heeft ’n middelmatig naar stevig aard, dat goed aansluit bij kant en achterkant slapers.

De hybride blijkt precies iets steviger. Het belangrijkste verschil tussen het een tweetal materassen blijkt het feit dat op het hybrid één pocketveer laag schijnt geïntegreerd.
Het minste formaat vanaf de Emma O2 bed kost €439 en het grote formaat €1.069. de Emma merk Hybrid matras starten de prijzen vanuit 899 tot en met 2.039 euro. Zoals jij kan aanschouwen, gaan de kosten krachtig verschillend.

Wordt er korting gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur verstrekt Emma waarborg en wat worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Matras Wehkamp

Naast de matrassen, zijn er meer slaap gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de box, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Andere slaapaccessoires zijn de kussens, matrasbescherming, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Al onze bestverkochte producten zijn niet alleen diepgaand getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat is te wijten door dit design.

Gedurende de varianten door is er gebruikt aan meer en meer gemak, steun en temperatuurregulering door het gebruiken van meer vernieuwende materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen doven, heel eenvoudig rein te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn geproduceerd van stoffen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor individuen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het type last dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg niet alle gevallen oplossen, maar we kunnen je wel wat richtlijnen geven.

Degenen die last voelt door drukpunten (doorgaans indien een gedeelte van je lichaam wordt overbelast of afgesloten als het overmatig massa ondersteunt) heeft er gewoonlijk nut van om te wisselen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op heel stevige matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Alhoewel ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een correcte uitlijning van de ruggengraat, als je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die rugklachten heeft door een slechte uitlijning van de wervelkolom (meestal als een matras niet stevig genoeg is en begint door te slinken bij de heupzone), heeft meestal meer aan een matras dat meer steun biedt. Het beste is daarna eentje van onze hybride matrassen met pocketveren. Het issue doet zich regelmatig voor bij individuen die enigszins zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die eenvoudigweg te lang op erg versleten, vervormde matrassen hebben gerust. Zij hebben veel baat bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium iets meer belang heeft met een dikker comfort laag en micro-veren, om de voorgaand besproken drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid tussenin een pocketvering en vulling?

Net zoals alle grondstoffen hebben ook vulling en binnen veren elk afzonderlijk sterk kanten. Vulling opereert druk verminderend. Indien je een zijdelingse slaper bent en aker het besef ervaart dat je handen slaperig zijn, is een schuimmatras wellicht een superieure keuze voor jou.

Interne veren zijn meestal wat vaster en geven hierdoor wat meer steun. Het belangrijkste pro van de binnenveringskern is dat hij optimaler lucht doorlaat. Als je veel zweet of in een zeer dampig milieu verblijft, is de kern met veren vast en zeker het overwegen waard.

De productreeksen in het over het algemeen:

De O2 wordt in het in het algemeen beschouwd als een medium hard matras dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is aangemerkt als een medium stevig slaapoppervlak dat het midden behoudt (hieraan kiezen de meesten de voorkeur).

De Hybride Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijk met de Originele Hybride, terwijl de boven laag aan de bovenkant is aangepast voor voor een enigszins warmer gevoel van wolken en dientengevolge als softer (desalniettemin nog steeds steviger dan de Originele) wordt gezien.

Klopt dat mijn matras een krachtige lucht kun hebben?

Inderdaad, indien uw recente Emma-bed een lucht ervaart, staat het feit dat zeer gewoon. Die lucht staat ongevaarlijk en wanneer jij de bed 72 uur laat luchten, verdwijnt dat stank. Onze eigen producten zijn wel OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd en eveneens toegestaan voor het doel zuigelingen op laten rusten. Daarom maak u geen enkele zorgen over de stank uit jouw nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen wat krachtiger vanwege hun bouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen inbegrepen. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Emma Matras Wehkamp

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️