Emma Matras Zweten ᐅ 9 ONTHULLENDE ZAKEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Kortingen

De Beste Emma deals, prijzen, kortingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma altijd een korting, in dit stuk ontdek je hoe je de grootste kortingen en beste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Matras Zweten:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren onderzoek naar slapen. Gemaakt om jou de beste slaap te bieden. Slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamstypen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Wanneer je overweegt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit nog een verschil in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. Het grote formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor elk matras tal van formaten verkrijgbaar. Het kleinste maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grootste formaat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 versus Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. De originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan u dan nog wel kopen op de website? Dit betreft het 02-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van deze matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als het Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. De 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De samenstelling van de 02 bestaat uit verschillende types schuimen. Er is een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant van de matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast is het matras uit een dikke plak HRX-schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Emma Matras Zweten

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan 02 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van de O2 is de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuim met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van techniek van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep hierna beweegt. De andere schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar de 02 matras lijkt ons dat een betere aankoop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Emma Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 centimeter en bestaat uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveringen dan de standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra ondersteuning en vastheid biedt. Daarnaast bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes het Hybrid matras. U koopt dit in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en moet concurreren met matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma Matras Zweten: Kortingen op Emma-Matrassen en andere producten

Na deze prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingen variërend van 10 en maar liefst 45. Een korting van 20% is dus een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden en nog steeds een succesvol bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van vier grepen en bij 60 graden gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd is op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep biedt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bedtype uit de bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. bed biedt een goede ondergrond bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 euro tot €379 euro. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een minimalistisch design wat ervoor zorgt dat het in vrijwel ieder slaapkamer past. Er zijn diverse onderdelen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen tussen de €569 euro tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als je alles in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op de schaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Maar, voor personen met andere voorkeuren kan de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Emma Matras Zweten

Emma heeft een breed assortiment van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de kortingen meestal al in de basisprijs zitten inbegrepen. Voer dus goed onderzoek alvorens u een aankoop neemt, en vergeet niet om ook andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Emma Matras Zweten

Naast de slaapmeubels biedt Emma zes diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de correcte steun. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden omdat de klant misschien iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u het ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heb u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Emma Matras Zweten Accessoires

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, die in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het hetzelfde haalbaar schijnt te zijn te de dekbed te schoonmaken, is het deken te erg zwaarwegend voor huiselijke wasserettes. Er bestaan een tweetal afmetingen beschikbaar vanaf 150 bij 200 centimeter tevens 240×220 plus de prijs vangt aan op 165 euro euro’s.

Temp pad

Met behulp van de temperatuurpad tool kunnen de warmtegraad vanuit de bedje zijn beheerd. De toestel moet naast de het bedden te wezen geplaatst plus mag door middel van één afstandbediening worden aangepast. Van dit bevinden de batterijen niet echt standaardgewijs ingesloten. Het kosten vanaf de temperatuurpad ligt op 259 euro euro’s.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft 4 diverse matrassen. We zoomen in het een tweetal favoriete materassen: Emma O2 en het Emma merk Hybrid. Allebei materassen bezitten ’n dikte vanaf 25 centimeter. Het O2 kent één medium tot vast eigenschap, hetgeen goed past voor zij en tevens rugslapers.

Het hybrid is net iets steviger. De belangrijkste verschil tussen de een tweetal matrassen schijnt het feit dat aan de gemengde een pocketveringssysteem laag is toegepast.
De kleinste afmeting vanaf het Het Emma O2 materas kost 439 euro en de grootste maat €1.069. Bij Emma Hybrid bed beginnen de tarieven van 899 tot 2039 euro. Zoals je kunt zien, gaan de prijzen aanzienlijk verschillend.

Worden er prijsverlaging toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma- garantie en welke aspecten wordt er vergoed?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Matras Zweten

Naast de matrassen, zijn er verschillende slaap gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrascover, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Al onze bestsellers zijn niet enkel diepgaand getest door zelfstandige consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat is te wijten door dit vormgeving.

Gedurende de uitvoeringen door is er toegepast aan toenemend gemak, support en warmtebeheersing door het toevoegen van aanvullende vooruitstrevende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen dempen, supermakkelijk rein te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn vervaardigd van stoffen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, ook voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor mensen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het vorm ongemak dat je ervaart.

We kunnen helaas geen situaties verhelpen, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen geven.

Degenen die pijn ervaart door drukpunten (gewoonlijk wanneer een stuk van je lichaam wordt beladen of gekneld als het overmatig gewicht verdraagt) heeft er doorgaans baat bij om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op heel harde matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden deze matrassen toch beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste uitlijning van de rug, indien je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die rugpijn ervaart door een verkeerde positionering van de wervelkolom (meestal als een matras niet stevig genoeg is en start door te slinken bij de heupgebied), heeft doorgaans meer aan een matras dat meer ondersteuning verleent. Het beste is dan één van onze hybride matrassen met springveren. Het issue treedt regelmatig voor bij individuen die een beetje zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die simpelweg te veel tijd op erg oude, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben veel baat bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium een beetje extra belang heeft met een dikker comfortlaag en micro-veren, om de hiervoor besproken drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussen een pocketveer en vulling?

Net als ieder grondstoffen hebben ook vulling en binnen veren hun afzonderlijk krachtige aspecten. Foam opereert druk verminderend. Als je een zijdelingse slaper bent en vaker het gevoel ervaart dat je vingers slaperig zijn, is een matras van schuim waarschijnlijk een betere alternatief voor.

Binnenveringen zijn meestal wat vaster en bieden daardoor wat meer ondersteuning. Het grootste voordeel van de binnenvering kern is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je overvloedig zweet of in een zeer nat klimaat woont, is de verenkern absoluut het overwegen waard.

De genoemde product assortimenten in het algemeen:

De O2 is in het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard bed dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als aangemerkt als een gemiddeld stevig matras dat het evenwicht hanteert (hieraan geven de meeste mensen de voorrang).

De Hybrid Premium is wat betreft liggevoel het hoogst gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de bovenste opperste laag is aangepast voor om een enigszins knusser wolkengevoel en dus als meer zacht (desalniettemin nog harder dan de Original) is beschouwd.

Klopt dat mijn persoonlijke bed een sterke lucht kan ervaren?

Klopt, wanneer je verse Emma-slaapoppervlak een stank bezit, ligt dat erg normaal. De lucht is ongevaarlijk en wanneer u het slaapoppervlak 72 uurtjes laat toe ventileren, verdwijnt dat lucht. Onze items zijn wel OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd als en ook toegestaan met het doel baby’s op de toelaten dutten. Derhalve maak je u geen zorgen aangaande deze stank afkomstig van je nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen wat solider dankzij hun opbouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Emma Matras Zweten

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️