Emma-Sleep/Ebooklet ☑️ 9 OPMERKELIJKE FEITJES

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingscodes

De beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma steeds een afprijzing, in dit artikel lees je hoe je de hoogste afprijzingen en beste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma-Sleep/Ebooklet:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang onderzoek naar slaap. Ontwikkeld om je de perfecte nachtrust te geven. Slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor perfecte steun van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma matrassen Wanneer je overweegt een Emma aan te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit wel een onderscheid in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste variant (180×200 cm) voor €459. De kleinste versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. Het grote formaat (200×200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er bestaan voor ieder matras talrijke formaten beschikbaar. Het kleine formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grootste maat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 vs. Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma. De orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan u dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit betreft het 02-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van deze matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. De 02 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De samenstelling van de O2 bestaat uit diverse types schuimen. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder is dit matras uit een dik plak HRX schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Emma-Sleep/Ebooklet

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan 02 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van het 02 betreft de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybride matras. Er wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere techniek voor matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma in deze richting toe beweegt. De andere schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het 02 matras schijnt ons dat de betere aankoop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Emma Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveringen dan de reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra steun en vastheid biedt. Daarnaast bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes het Emma Hybrid matras. U koopt dit in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat al beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma-Sleep/Ebooklet: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds deze prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10 en zelfs 45. Een 20% is dus een sigaar uit eigen doos. Maar hoe is het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden en nog steeds een winstgevend onderneming blijven?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van vier grepen en kan op 60°C gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof getest is op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma biedt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bedtype binnen alle bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. Het platform biedt een stevige ondergrond bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 tot €379. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net bij je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp dat ervoor zorgt dat het past in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende elementen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen €569 en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer u alles in 1 wilt kopen. Hierbij ontvang t namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een topper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is dit het bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op de schaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met specifieke wensen is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Emma-Sleep/Ebooklet

Emma Sleep biedt een breed assortiment van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de kortingen vaak reeds in de basisprijs zitten verwerkt. Voer dus voldoende onderzoek voordat je een aankoop neemt, en denk niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Emma-Sleep/Ebooklet

Naast de slaapmeubels heeft Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte ondersteuning. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden aangezien de consument wellicht wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je het ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heeft je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil geven aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Emma-Sleep/Ebooklet Accessoires

Naast de hoofdassortiment van Emma bieden zij nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, die in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het hetzelfde mogelijk is om het dekbed om te schoonmaken, blijkt het dekbed te zwaarwegend gedurende binnenlandse wasautomaten. Er een tweetal maten beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 cm en 240 bij 220 plus het kosten start bij €165 EUR.

Temp pad

Dankzij het temperatuurpad gereedschap mag het temperatuur van het bed worden beheerd. De machine moet vlakbij de bed om te worden opgesteld en kan met één afstandsbedieningstoestel worden versteld. Hiervan bestaan het energiecellen niet echt standaardmatig inbegrepen. Het kostprijs van het temp pad ligt op 259 euro euro.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit een viertal uiteenlopende matrassen. Wij concentreren in de twee populairste matrassen: Emma O2 en ook het Emma merk Hybrid. Beide materassen hebben ’n diktegraad vanaf 25 cm. Het O2 heeft één medium tot stevig aard, wat prima geschikt is voor zij en tevens achterkant slapers.

De hybride blijkt net een beetje steviger. De grote onderscheid tussendoor het 2 materassen schijnt het feit dat aan het hybrid ’n pocketveer laag is toegepast.
De kleinere afmeting van de Het Emma merk O2 materas kost €439 en ook het grootst afmeting €1.069. Bij het Emma bedrijf Hybrid matras starten het tarieven van 899 euro tot en met 2039 euro. Net als jij kan aanschouwen, gaan de kosten sterk uiteenlopend.

Wordt er korting toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma- garantie en welke aspecten worden er gedekt?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybrid, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma-Sleep/Ebooklet

Naast de matrassen, zijn er andere nachtrust geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Andere accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte positie van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten teweegbrengt. Elk onze bestsellers zijn niet alleen grondig getest door zelfstandige consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat komt door dit design.

Door de uitvoeringen door is er gebruikt aan toenemend comfort, ondersteuning en warmteregulering door het toevoegen van extra innovatieve materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen absorberen, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn gemaakt van stoffen die erkend zijn als veilig, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor individuen met pijn in de rug of pijn?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het type last dat je hebt.

We kunnen helaas niet alle omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je echter wat richtlijnen geven.

Personen die pijn heeft door drukplekken (gewoonlijk indien een gedeelte van je fysiek wordt beladen of afgekneld als het te veel belasting draagt) heeft er meestal nut van om te wisselen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel stevige matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Alhoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen toch gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een juiste uitlijning van de rug, indien je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die pijn in de rug heeft door een slechte positionering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te zacht is en begint door te zakken bij de heupgebied), heeft meestal meer aan een matras dat extra ondersteuning biedt. Het meest passend is vervolgens één van onze hybride matrassen met veren. Het probleem komt vaker voor bij personen die een beetje zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die simpelweg te lang op zeer versleten, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben heel veel baat bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium iets extra kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfort laag en micro-veren, om de eerder vermelde drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussenin een pocketveer en foam?

Net zoals elk stoffen hebben ook foam en interne veren elk eigen sterk aspecten. Vulling werkt druk reducerend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het besef beleeft dat je handen tintelen, is een schuimmatras vermoedelijk een verbeterde keuze voor.

Binnen veren zijn meestal wat steviger en leveren zodoende wat meer steun. Het belangrijkste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Indien je veel zweet produceert of in een heel vochtig milieu woont, is de verenkern absoluut het bekijken waard.

Deze productreeksen in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het algemeen beschouwd als een medium-hard bed dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is beschouwd als een medium-stevig slaapoppervlak dat het midden behoudt (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is op het gebied van liggevoel het meeste gelijk met de Originele Hybride, waarbij de top laag is aangepast voor voor een wat warmer wolkengevoel en daarom als softer (desalniettemin nog harder dan de Original) wordt gezien als gezien.

Is het waar dat mijn eigen slaapoppervlak een intense stank kun ervaren?

Klopt, wanneer jouw recente Emma-matras een geur bezit, ligt datgene heel gebruikelijk. De stank ligt ongevaarlijk en wanneer u het bed twee en zeventig uur laat luchten, vervaagt deze lucht. Onze eigen artikelen zijn ook OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd als en tevens toegestaan voor het doel baby’s op toestaan dutten. Daarom maak je je geen zorgen betreffende het stank van je verse Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen wat solider vanwege hun constructie. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Emma-Sleep/Ebooklet

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️