Emma Sleep.Fr 🔥 14 ONTHULLENDE TIPS

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Deals

De Beste Emma deals, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma altijd een korting, in dit tekst lees je op welke manier je de beste kortingen en beste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Sleep.Fr:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang onderzoek naar slaap. Gemaakt om je de perfecte slaap te bieden. Slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor perfecte steun van verschillende lichaamstypen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De variaties tussen de Emma madrastypes Wanneer je denkt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Daarnaast zit wel een verschil in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. De grootste formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor elk matras tal van formaten te koop. De kleinere formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grootste formaat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 versus Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan u dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit betreft het O2-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van deze matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. De O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De O2 bestaat uit diverse soorten schuimen. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan het bovenkant van het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is dit matras uit een dik plak HRX schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Emma Sleep.Fr

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het O2 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van de O2 betreft de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze maakt het het een hybrid matras. Er wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere technologie voor matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep hierna toe beweegt. De overige schuimlagen in het matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar de 02 matras lijkt het voor ons dat de betere aankoop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 cm en bestaat uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveringen dan de reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer steun en stabiliteit levert. Bovendien heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. U koopt dit matras in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en moet wedijveren met matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit matras krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Emma Sleep.Fr: Korting op Emma-Matrassen en andere producten

Na die verhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10 tot zelfs 45. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden en nog steeds een winstgevend onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij- afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van 4 handige grepen en bij 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof getest werd op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bed binnen de Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. bed moet een goede ondersteuning bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 euro en €379. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net in je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een minimalistisch ontwerp dat ervoor zorgt dat het in bijna elke slaapkamer past. Er bestaan verschillende elementen beschikbaar om toe te voegen aan het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren tussen de €569 euro en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer u alles in 1 wil kopen. Hierbij ontvang t namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens de schaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met andere wensen kan de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Emma Sleep.Fr

Emma heeft een uitgebreid assortiment van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de kortingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Voer dus voldoende research alvorens u een aankoop neemt, en vergeet niet om ook andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Emma Sleep.Fr

Buiten de bedden heeft Emma zes verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste ondersteuning. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen aangezien de klant wellicht iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je het gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heb je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil bieden aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar zij zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Emma Sleep.Fr Accessoires

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, die in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande dat het haalbaar blijkt te zijn te de dekentje te schoonmaken, is de deken te gewichtig voor binnenlandse wasautomaten. Er zijn 2 maten beschikbaar voor aankoop vanaf 150 bij 200 cm en 240×220 en het kosten vangt aan bij 165 euro euro.

Temp pad

Dankzij het temp pad tool kan het temperatuur vanaf de bedden zijn beheerd. De machine dient vlakbij het bed te worden neergezet en ook mogen met één afstandbediening wezen aangepast. Van dit zijn het energiecellen niet standaard ingesloten. De prijs van de tempereerpad is 259 euro euro’s.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit een viertal uiteenlopende bedden. Wij concentreren in de een tweetal meest populaire bedden: Het Emma O2 en ook het Emma Hybrid. Beide bedden kennen een omvang van 25. De O2 kent ’n middelmatig naar vast karakter, wat prima past bij zij en tevens achterkant slapers.

De gemengde schijnt juist enigszins harder. Het grote onderscheid tussendoor de een tweetal materassen schijnt het feit dat op het gemengde een pocketveringssysteem niveau blijkt toegevoegd.
Het kleinere maat vanaf de Het Emma merk O2 materas kostprijs €439 en ook de grote formaat 1069 euro. Bij Emma merk Hybrid bed starten het tarieven vanuit 899 tot €2.039. Net als u kunt aanschouwen, gaan het tarieven sterk verschillend.

Wordt er prijsverlaging gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma garantieperiode en welke onderdelen wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Sleep.Fr

Buiten de matrassen, zijn er andere nachtrust geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee toppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussens, matrascover, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten veroorzaakt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet enkel zorgvuldig getest door autonome consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te danken door dit vormgeving.

Gedurende de varianten door is er gebruikt aan toenemend gemak, ondersteuning en warmteregulering door het gebruiken van meer vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen dempen, supermakkelijk rein te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn geproduceerd van materialen die erkend zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor personen met pijn in de rug of pijn?

Dit ligt af van je lichaamstype, je slaaphouding en het soort ongemak dat je hebt.

We kunnen helaas geen omstandigheden oplossen, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen voorschotelen.

Personen die last voelt door drukpunten (meestal als een stuk van je lichaam wordt beladen of gekneld als het overmatig belasting verdraagt) heeft er gewoonlijk voordeel van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op zeer stevige matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Ondanks dat ze zachter zijn, worden zulke matrassen nog altijd beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede positionering van de ruggengraat, mocht je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie rugpijn heeft door een slechte positionering van de wervelkolom (doorgaans als een matras te zacht is en aanvangt door te zakken bij de heupzone), heeft vaak meer aan een matras dat meer support geeft. Het beste is daarna eentje van onze hybride matrassen met springveren. Het issue komt regelmatig voor bij individuen die enigszins zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die gewoon te lang op erg versleten, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben veel voordeel bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium een beetje meer waarde heeft met een dikker comfort laag en microveren, om de hiervoor genoemde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid tussenin een pocketveer en schuim?

Gelijk gelijk ieder stoffen hebben ook foam en binnen veren hun unique sterke kanten. Schuim werkt druk verminderend. Wanneer je een zijslaper bent en vaker het gevoel beleeft dat je handen slaperig zijn, is een matras van schuim vermoedelijk een verbeterde alternatief in jouw geval.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat harder en leveren hierdoor wat toegevoegde support. Het belangrijkste voordeel van de binnenveringskern is dat hij optimaler ventileert. Wanneer je overvloedig zweet of in een erg nat milieu verblijft, is de kern met veren vast en zeker het aandacht geven waard.

De genoemde product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het over het algemeen gezien als een gemiddeld hard bed dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als beschouwd als een gemiddeld stevig bed dat het midden houdt (hieraan geven de meeste mensen de voorrang).

De Hybrid Premium is op het gebied van liggevoel het meeste gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de top laag is aangepast om om een enigszins warmer gevoel van wolken en dus als meer zacht (desalniettemin toch steviger dan de Original) wordt aangemerkt.

Is het juist datgene mijn eigen bed een krachtige geur kan hebben?

Inderdaad, indien uw verse Emma-bed een geur bezit, staat dat heel gebruikelijk. De lucht staat onbedreigend en indien jij de matras twee en zeventig uurtjes laat luchten, vervaagt die geur. Onze eigen artikelen zijn wel OEKO-TEX 100, klasse 1 met certificaat en ook goedgekeurd met het doel baby’s op toestaan rusten. Dus maak je u geen zorgen over het lucht afkomstig van jouw nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen enigszins solider vanwege hun bouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Emma Sleep.Fr

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️