Emma Sleep Kriftel ✔️ 7 SNELLE GEHEIMEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Deals

De Beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma steeds een korting, in dit stuk leer je hoe je de hoogste afprijzingen en beste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Sleep Kriftel:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang research naar slapen. Gemaakt om je de beste slaap te bieden. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en extra stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor ideale steun van verschillende lichaamstypen. De matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma matrassen Wanneer je overweegt een Emma aan te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit er nog een verschil in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. Het grootste maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras talrijke maten te koop. Het kleine maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grote formaat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 versus Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. Het orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan je dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit betreft de 02-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van deze matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. De O2 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De samenstelling van de 02 bestaat uit verschillende soorten schuimen. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig aan de bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat dit matras uit een dik laag HRX-schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Emma Sleep Kriftel

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het 02 matras. Het enige dat wat anders is dan het 02 betreft de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Er wordt immers schuim met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van technologie van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De overige schuimlagen in het matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar de O2 matras schijnt het voor ons dat een betere koop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveringen dan de reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer ondersteuning en stabiliteit levert. Bovendien bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke zachter is dan de hoes van van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en moet wedijveren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit matras krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Emma Sleep Kriftel: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en overige producten

Na die prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingen tussen 10 en maar liefst 45. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden en toch een winstgevend bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met 4 handige handvatten en bij 60°C gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel getest werd op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bedtype uit alle bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe moet een goede ondersteuning bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 en €379. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een minimalistisch design wat maakt dat het bed in vrijwel ieder slaapkamer past. Er zijn diverse onderdelen voorhanden die toe te voegen bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder zonder. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren van de €569 euro en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als je een complete set in 1 wil ontvangen. Hierbij ontvang je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op een schaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het geschikt is voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met specifieke voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Emma Sleep Kriftel

Emma Sleep biedt een breed gamma aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de kortingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Voer dus voldoende research voordat je een aankoop neemt, en vergeet niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Emma Sleep Kriftel

Naast de slaapmeubels heeft Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de juiste ondersteuning. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen geschikt voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen omdat de klant misschien wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je de gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heeft u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt geven aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Emma Sleep Kriftel Extra’s

Naast het hoofdassortiment van Emma bieden zij nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, die in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel dat hetzelfde haalbaar blijkt te zijn om de deken om te wassen, blijkt het dekentje te erg gewichtig gedurende huishoudelijke wasmachines. Er zijn een tweetal formaten beschikbaar voor aankoop vanaf 150 bij 200 cm alsook 240×220 en het kostprijs vangt aan op 165 euro EUR.

Temp pad

Met behulp van de temperatuurpad tool mag de temperatuur van het bedden zijn geregeld. Het apparaat moet vlakbij de slaapplek om te worden geplaatst en ook mogen met een afstandsbediening zijn bijgesteld. Hiervan zijn de energiecellen niet echt standaardmatig inbegrepen. De prijs van het tempereerpad ligt op €259 EUR.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit een viertal diverse bedden. Wij zoomen in de 2 populairste materassen: Emma O2 en ook het Emma merk Hybrid. Beide matrassen hebben een diktegraad van 25 centimeter. De O2 heeft een middelmatig tot vast eigenschap, hetgeen goed aansluit bij kant en tevens rugslapers.

Het hybrid is juist enigszins steviger. Het belangrijkste onderscheid tussen het 2 materassen is het op het hybrid één pocketveringssysteem niveau schijnt geïntegreerd.
De minste formaat van de Emma O2 matras kostprijs 439 euro en ook de grootste maat 1.069 euro. Bij het Emma merk Hybrid materas vangen aan de prijzen vanaf 899 tot 2.039 euro. Zoals jij kunt zien, bewegen de kosten krachtig uiteen.

Wordt er prijsverlaging aangeboden op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang geeft Emma- waarborg en welke onderdelen wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Sleep Kriftel

Behalve de matrassen, zijn er meer nachtrust geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Andere slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrascover, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste positie van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Allemaal onze topsellers zijn niet uitsluitend grondig getest door autonome consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat is te danken door dit vormgeving.

Tussen de varianten door is er gewerkt aan meer en meer comfort, support en warmtebeheersing door het toevoegen van extra innovatieve materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen doven, supermakkelijk rein te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die erkend zijn als betrouwbaar, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor personen met pijn in de rug of pijn?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het vorm pijn dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg niet omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen voorschotelen.

Personen die pijn voelt door drukplekken (meestal indien een deel van je fysiek wordt beladen of afgesloten als het te veel massa verdraagt) heeft er meestal baat bij om te veranderen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op erg harde matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen toch aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte alignering van de rug, als je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die rugklachten ervaart door een verkeerde alignering van de ruggengraat (doorgaans als een matras te soepel is en aanvangt door te verzakken bij de heupen), heeft vaak meer aan een matras dat extra support verleent. Het meest passend is vervolgens één van onze hybride matrassen met veren. Het issue komt regelmatig voor bij individuen die wat zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die simpelweg te lang op erg oude, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben enorm baat bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium een beetje meer belang heeft met een meer omvangrijke comfort laag en kleine veren, om de hiervoor besproken drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid ertussen een pocketveer en vulling?

Zoals zoals ieder grondstoffen hebben ook foam en interne veren hun eigen sterk punten. Vulling werkt druk reducerend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het gevoel krijgt dat je handen slapen, is een matras van schuim waarschijnlijk een superieure keuze voor.

Interne veren zijn gewoonlijk wat vaster en leveren zodoende wat toegevoegde steun. Het belangrijkste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij beter ventileert. Als je overvloedig zweet of in een erg dampig klimaat verblijft, is de kern met veren zeker het overwegen waard.

De genoemde productlijnen in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het over het algemeen beschouwd als een medium hard bed dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Originele Hybride is beschouwd als een medium-stevig bed dat het evenwicht hanteert (hieraan geven de meeste mensen de voorrang).

De Hybrid Premium is qua gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijk met de Originele Hybride, waarbij de boven laag aan de bovenkant is aangepast te een wat gezelliger wolkachtig gevoel en daarom als zachter (echter nog steeds vaster dan de Original) is gezien.

Is het juist dat mijn eigen bed een sterke lucht kun ervaren?

Klopt, als je verse Emma-slaapoppervlak een stank heeft, staat dat heel normaal. Het lucht is onschadelijk en indien je de slaapoppervlak twee en zeventig uurtjes toelaat luchten, verdwijnt die lucht. Onze eigen artikelen zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd als en eveneens toegestaan voor het doel baby’s op toelaten slapen. Derhalve maak je niet zorgen betreffende deze lucht afkomstig van uw nieuwe Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen enigszins solider dankzij hun constructie. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Emma Sleep Kriftel

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️