Emma Sleeps Winkel ➡️ 6 ONVOORSTELBARE TRUCS

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Recensies en Kortingen

De Beste Emma deals, prijzen, kortingen en kortingscodes

Normaliter geeft Emma altijd een korting, in dit artikel ontdek je hoe je de hoogste afprijzingen en aantrekkelijkste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Sleeps Winkel:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren studie naar slaap. Gecreëerd om jou de beste nachtrust te geven. Doeze vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van diverse lichaamstypen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma matrassen Als je denkt een Emma te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit nog een onderscheid in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grote formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras tal van formaten beschikbaar. De kleinste formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grote formaat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma O2 versus Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. De originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan u dan nog wel kopen op de website? Dit zijn het 02-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van deze matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. Het O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De O2 is samengesteld uit verschillende soorten schuim. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat het matras uit een dikke plak HRX-schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Emma Sleeps Winkel

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan 02 matras. Het enige wat verschillend is dan het 02 betreft de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuim met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van technologie voor het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma Sleep hierna beweegt. De andere lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar het O2 matras schijnt ons dat een betere koop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer pocketveringen dan de standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra ondersteuning en stabiliteit biedt. Daarnaast bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes het Emma Hybrid matras. Je koopt dit matras in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma matras is de Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en moet concurreren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit matras ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma Sleeps Winkel: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en andere producten

Na deze prijsverhoging biedt Emma standaard kortingen variërend van 10 tot zelfs 45%. Een 20% is dus een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden terwijl ze nog steeds een winstgevend bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van 4 handige handvatten en kan bij 60°C gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd werd op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bedtype uit de bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische look and feel. bed moet een goede ondergrond bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 en €379. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp wat maakt dat het bed in vrijwel elke slaapkamer past. Er zijn diverse onderdelen beschikbaar om toe te voegen bij het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren van €569 tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer je alles in 1 wil kopen. Hierbij ontvang je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op de schaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met specifieke voorkeuren kan de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Emma Sleeps Winkel

Emma heeft een breed gamma aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de aanbiedingen meestal al in de basisprijs zitten inbegrepen. Doe dus goed onderzoek alvorens u een aankoop doet, en denk niet om ook andere merken te bekijken.

Emma kussen

Emma Sleeps Winkel

Naast de slaapmeubels biedt Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen geschikt voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden omdat de klant misschien iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je de ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heeft je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil geven aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Emma Sleeps Winkel Extra’s

Buiten de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, die in alle maten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het feit dat hetzelfde mogelijk schijnt te zijn om de dekbed om te reinigen, is de deken te zwaarwegend voor binnenlandse wasserettes. Er zijn een tweetal afmetingen beschikbaar van 150×200 cm alsook 240 bij 220 en de kostprijs begint bij 165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van de temp pad gereedschap kan het warmtegraad van het bedje worden geregeld. Het apparaat dient vlakbij de slaapplek om te worden neergezet en ook mogen met één afstandbediening worden bijgesteld. Van dit zijn het batterijen geen standaardmatig ingesloten. Het kosten vanaf de temperatuurpad is 259 euro EUR.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft 4 verschillende matrassen. We focussen in de 2 favoriete materassen: Het Emma O2 en tevens de Emma bedrijf Hybrid. Beiden materassen kennen een omvang vanaf 25 cm. Het O2 heeft één middelmatig tot ferm aard, wat prima geschikt is voor zij en tevens rugzijde slapers.

De hybride blijkt juist een beetje harder. Het grootste verschil tussendoor de twee materassen blijkt het feit dat bij het hybrid een pocketveer niveau blijkt toegevoegd.
Het kleinere afmeting van de Het Emma merk O2 materas kost 439 en ook de grootste afmeting €1.069. Bij het Emma bedrijf Hybrid matras beginnen de kosten van 899 tot 2039 euro. Gelijkend op u mag bekijken, bewegen de kosten krachtig verschillend.

Worden er kortingen aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang verstrekt Emma waarborg en welke onderdelen worden er vergoed?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Sleeps Winkel

Naast de matrassen, zijn er verschillende slapen verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrasbescherming, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste positie van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door zelfstandige consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat is te wijten door dit vormgeving.

Door de modellen door is er gewerkt aan toenemend comfortabelheid, support en warmteregulering door het toevoegen van meer vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen doven, heel eenvoudig proper te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn geproduceerd van materialen die erkend zijn als betrouwbaar, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor individuen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het soort ongemak dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg niet alle omstandigheden oplossen, maar we kunnen je wel wat richtlijnen voorschotelen.

Wie last heeft door drukpunten (meestal als een gedeelte van je fysiek wordt belast of afgesloten als het teveel belasting ondersteunt) heeft er meestal baat bij om te veranderen naar een zachter matras.

Zijslapers die op erg stevige matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Hoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen nog steeds gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste alignering van de ruggengraat, mocht je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die rugklachten ervaart door een onjuiste alignering van de rug (gewoonlijk als een matras te zacht is en aanvangt door te slinken bij de heupen), nood vaak meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning geeft. Het meest passend is dan eentje van onze hybride matrassen met veren. Het probleem komt vaker voor bij individuen die enigszins zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die gewoon te veel tijd op erg oude, misvormde matrassen hebben geslapen. Zij hebben heel veel baat bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium iets extra kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en kleine veren, om de hiervoor genoemde problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussenin een pocketveer en foam?

Gelijk zoals ieder materialen hebben ook foam en interne veren hun eigen krachtige punten. Schuim functioneert druk reducerend. Als je een zijdelingse slaper bent en vaker het besef ervaart dat je vingers slaperig zijn, is een schuim matras wellicht een superieure keuze voor jou.

Binnenveringen zijn meestal wat harder en leveren hierdoor wat meer support. Het voornaamste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter ventileert. Indien je veel zweet produceert of in een erg dampig klimaat verblijft, is de veerkern vast en zeker het bekijken waard.

De product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het over het algemeen gezien als een medium hard slaapoppervlak dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als aangemerkt als een medium stevig slaapoppervlak dat het midden hanteert (hieraan kiezen de meeste mensen de keuze).

De Hybrid Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Original Hybrid, waarbij de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast voor voor een enigszins knusser wolkengevoel en daarom als zachter (desalniettemin nog harder dan de Oorspronkelijke) wordt beschouwd.

Klopt datgene mijn persoonlijke bed een sterke geur mag ervaren?

Ja, als jouw recente Emma-bed een geur bezit, ligt datgene zeer gebruikelijk. De stank is onbedreigend en indien u de slaapoppervlak 72 uurtjes laat ventileren, verdwijnt dat geur. Ons producten zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd als en tevens erkend om baby’s op het laten slapen. Daarom maakt u geen enkele bezorgdheden aangaande de stank uit je verse Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen wat krachtiger vanwege hun bouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Emma Sleeps Winkel

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️