Emma Trustpilot ➡️ 8 VERRASSENDE HACKS

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Aanbiedingen

De beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma altijd een afprijzing, in dit stuk lees je op welke manier je de beste afprijzingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Trustpilot:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren studie naar slaap. Gemaakt om je de beste slaap te bieden. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamstypen. De matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Als je besluit een Emma aan te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit nog een onderscheid in kosten. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote versie (180×200 cm) voor €459. De kleinste versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grote formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor elk matras tal van maten verkrijgbaar. Het kleinste formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grote maat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma O2 versus Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma. Het orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun je dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Dit zijn het O2-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van deze matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. De O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De samenstelling van de O2 bestaat uit diverse soorten schuimen. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan de matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder is dit matras uit een dikke plak HRX schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Emma Trustpilot

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het O2 matras. Het enige dat wat verschillend is dan het 02 is de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze maakt het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuimlaag met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere techniek voor het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting beweegt. De overige schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar de O2 matras lijkt ons dat de betere aankoop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Emma Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 cm en bestaat uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer pocketveringen in vergelijking met het reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer ondersteuning en vastheid biedt. Daarnaast bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes die soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit matras in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit is een budget matras dat al beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en moet concurreren met de matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit matras ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma Trustpilot: Korting op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds die verhoging geeft Emma standaard kortingen tussen 10 en zelfs 45. Een 20% is dus een sigaar van eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze toch een succesvol bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van vier grepen en kan op 60 graden gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd is op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype binnen de bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een goede ondersteuning bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 euro en €379 euro. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies in je interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp wat maakt dat het bed past in bijna ieder slaapkamer past. Er bestaan verschillende onderdelen voorhanden die toe te voegen aan het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren van €569 en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer u alles in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op een schaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het geschikt is voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met andere wensen kan de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Emma Trustpilot

Emma heeft een breed gamma van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de aanbiedingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Voer dus goed research alvorens je een beslissing doet, en vergeet niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Emma Trustpilot

Buiten de bedden heeft Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte ondersteuning. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen omdat de consument misschien iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u het ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heeft u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil geven aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Emma Trustpilot Extra’s

Naast de hoofdassortiment van Emma bieden zij nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, welke in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het hetzelfde denkbaar blijkt te zijn te het deken om te schoonmaken, blijkt de dekbed te erg gewichtig ten behoeve van huiselijke wasmachines. Er 2 formaten beschikbaar vanaf 150 bij 200 centimeter tevens 240 bij 220 en de prijs begint op €165 EUR.

Temp pad

Met behulp van de temp pad tool mag de warmtegraad van het bed worden beheerd. Het toestel moet naast het bedden te wezen geplaatst plus mogen met een afstandbediening worden aangepast. Hiervan bevinden de energiecellen geen standaard ingesloten. De prijs vanaf het temp pad is €259 euro’s.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft 4 uiteenlopende matrassen. We focussen in op het een tweetal meest populaire bedden: Emma O2 en ook het Emma Hybrid. Beide bedden bezitten één dikte van 25 cm. Het O2 heeft één middelmatig naar ferm aard, dat uitstekend geschikt is bij zijde en ook achterkant slapers.

De hybrid schijnt juist een beetje steviger. De grootste onderscheid tussendoor het een tweetal matrassen blijkt het feit dat aan het gemengde ’n pocketvering niveau schijnt toegevoegd.
Het minste formaat van de Het Emma merk O2 materas kostprijs 439 en ook de grootst maat €1.069. Bij het Emma Hybrid matras beginnen het prijzen vanuit 899 t/m €2.039. Zoals jij mag aanschouwen, bewegen het kosten krachtig uiteenlopend.

Worden er kortingen toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma- garantieperiode en wat wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Trustpilot

Behalve de matrassen, zijn er verschillende slaap gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Andere slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrasbeschermer, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend diepgaand getest door autonome consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat is te danken door dit ontwerp.

Tussen de varianten door is er toegepast aan steeds meer comfort, support en warmtebeheersing door het toevoegen van meer innovatieve materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen absorberen, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn geproduceerd van materialen die gecertificeerd zijn als veilig, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor personen met pijn in de rug of pijn?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het vorm pijn dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg niet gevallen oplossen, maar we kunnen je toch wat adviezen voorschotelen.

Personen die ongemak ervaart door drukpunten (doorgaans wanneer een deel van je fysiek wordt beladen of gekneld als het te veel massa ondersteunt) heeft er doorgaans baat bij om over te stappen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg vaste matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een correcte uitlijning van de ruggengraat, indien je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die pijn in de rug lijdt door een verkeerde positionering van de wervelkolom (meestal als een matras niet stevig genoeg is en start door te slinken bij de heupzone), heeft vaak meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning verleent. Het beste is dan eentje van onze hybride matrassen met springveren. Het vraagstuk treedt aker voor bij mensen die wat zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die gewoon te lang op erg oude, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zij hebben veel baat bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium iets extra belang heeft met een dikker comfort laag en microveren, om de eerder genoemde drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil ertussen een pocketveer en foam?

Gelijk gelijk ieder stoffen hebben ook foam en binnenveren hun eigen sterke kanten. Vulling werkt drukverlagend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het besef ervaart dat je vingers slapen, is een schuimmatras vermoedelijk een superieure optie in jouw geval.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat steviger en bieden hierdoor wat extra steun. Het voornaamste pro van de kern met binnenveren is dat hij beter ventileert. Wanneer je heel veel zweet of in een heel vochtig weer leeft, is de verenkern absoluut het bekijken waard.

De productlijnen in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het in het algemeen beschouwd als een medium hard matras dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als een medium-stevig matras dat het evenwicht houdt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorrang).

De Hybride Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het meeste gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de top laag is aangepast om voor een enigszins gezelliger wolkengevoel en dientengevolge als softer (desalniettemin nog steeds vaster dan de Original) wordt gezien.

Is het waar het feit dat mijn eigen bed een intense lucht kan hebben?

Klopt, indien jouw verse Emma-bed een lucht bezit, is datgene erg gebruikelijk. Het lucht is onschadelijk en als u hetzij slaapoppervlak 72 uren laat doorluchten, vervaagt dat lucht. Ons producten zijn ook OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd als en ook toegestaan met het doel baby op de toelaten slapen. Dus maak je jij niet bezorgdheden over het stank van uw nieuwe Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen enigszins krachtiger vanwege hun bouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De topper is apart verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Emma Trustpilot

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️