Extra Zwaar Dekbed ☑️ 11 VERRASSENDE TRUCS

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Aanbiedingen

De beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma altijd een korting, in dit tekst ontdek je hoe je de grootste afprijzingen en beste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Extra Zwaar Dekbed:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren research naar slaap. Gecreëerd om jou de beste slaap te bieden. Slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller betaalbare matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Indien je denkt een Emma aan te kopen is het cruciaal om te weten dat er vier opties zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit er wel een onderscheid in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleine versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. De grootste maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras verschillende maten verkrijgbaar. De kleinere formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grootste formaat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma. De originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun je dan nog wel kopen bij de website? Dit betreft het 02-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van dit matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het 02 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit verschillende types schuimen. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat dit matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Extra Zwaar Dekbed

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan O2 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van de O2 is de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze maakt het het een hybrid matras. Er wordt immers schuimlaag met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van techniek voor het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep hierna beweegt. De overige schuimlagen in het matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar de 02 matras schijnt ons dat een betere aankoop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Emma Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 cm en bestaat uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer pocketveren dan het standaard Emma Hybrid matras, waardoor het matras meer ondersteuning en vastheid levert. Bovendien bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die soepeler aanvoelt dan de hoes het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en moet wedijveren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit matras krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Extra Zwaar Dekbed: Kortingen op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds deze prijsverhoging biedt Emma standaard kortingen variërend van 10 en zelfs 45%. Een korting van 20% is dus een sigaar van eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven terwijl ze nog steeds een succesvol bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij- afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met 4 handige grepen en bij 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel getest werd op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma biedt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bed uit de bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een goede ondergrond bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 en €379. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies in je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een minimalistisch ontwerp dat ervoor zorgt dat het bed past in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse elementen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen de €569 euro tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer u een complete set in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is dit de bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens de schaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met andere voorkeuren is de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Extra Zwaar Dekbed

Emma Sleep heeft een breed gamma van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de aanbiedingen vaak reeds in de basisprijs zitten verwerkt. Doe dus voldoende research voordat u een aankoop neemt, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Extra Zwaar Dekbed

Buiten de bedden heeft Emma zes verschillende kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste steun. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen omdat de klant wellicht wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je de ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heeft u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil geven aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Extra Zwaar Dekbed Extra’s

Naast het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, die in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks dat het haalbaar schijnt te zijn om het deken te reinigen, is het dekentje te erg zwaar voor binnenlandse wasautomaten. Er 2 formaten verkrijgbaar vanaf 150 bij 200 centimeter alsook 240×220 plus de kosten vangt aan op 165 euro EUR.

Temp pad

Dankzij de temperatuurpad gereedschap mag het warmtegraad van het bedden zijn geregeld. De machine hoort vlakbij het slaapplek om te zijn opgesteld plus mogen met 1 afstandsbedieningstoestel zijn aangepast. Daarvan bevinden het batterijen niet standaardgewijs bijgevoegd. Het kostprijs vanaf het temperatuurpad is 259 euro euro.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit vier verschillende matrassen. We focussen in op de 2 meest populaire matrassen: Het Emma merk O2 en ook het Emma Hybrid. Allebei materassen bezitten ’n diktegraad vanaf 25 cm. De O2 heeft een gemiddeld naar ferm karakter, wat uitstekend geschikt is voor zij en ook rugslapers.

De hybride schijnt precies enigszins steviger. Het belangrijkste verschil tussendoor het twee bedden blijkt dat op de gemengde ’n pocketveringssysteem niveau is toegepast.
Het kleinere formaat vanaf de Emma O2 materas kostprijs €439 en tevens het grote maat 1069 euro. Bij Emma bedrijf Hybrid matras vangen aan het kosten van 899 euro tot en met 2.039 euro. Gelijkend op jij kunt zien, lopen de prijzen krachtig verschillend.

Worden er korting toegekend op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma- waarborg en welke onderdelen worden er gedekt?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybride, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Extra Zwaar Dekbed

Buiten de matrassen, zijn er verschillende slaap geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee toppers.

Andere slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrasbescherming, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten tot gevolg heeft. Elk onze bestsellers zijn niet alleen grondig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat komt door dit ontwerp.

Gedurende de modellen door is er toegepast aan steeds meer comfortabelheid, ondersteuning en warmtebeheersing door het toevoegen van extra innovatieve materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen absorberen, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, ook voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor personen met rugpijn of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het soort ongemak dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg niet gevallen verhelpen, maar we kunnen je echter wat richtlijnen geven.

Degenen die last heeft door drukpunten (meestal als een deel van je lichaam wordt beladen of afgesloten als het te veel belasting ondersteunt) heeft er doorgaans baat bij om te veranderen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op zeer stevige matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Alhoewel ze soepeler zijn, worden deze matrassen nog steeds aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste positionering van de ruggengraat, als je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie rugpijn lijdt door een slechte uitlijning van de wervelkolom (meestal als een matras te zacht is en start door te slinken bij de heupgebied), verlangt doorgaans meer aan een matras dat extra steun verleent. Het meest passend is dan eentje van onze hybride matrassen met pocketveren. Het vraagstuk treedt aker voor bij individuen die een beetje zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die simpelweg te veel tijd op heel oude, verwrongen matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben heel veel baat bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium enigszins toegevoegde belang heeft met een dikker comfortlaag en microveren, om de voorgaand vermelde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocketvering en foam?

Zoals zoals alle stoffen hebben ook foam en binnen veren elk eigen sterk punten. Foam werkt druk verminderend. Wanneer je een zijslaper bent en vaker het gevoel beleeft dat je hand slapen, is een matras van schuim wellicht een superieure alternatief voor jou.

Binnenveringen zijn doorgaans wat vaster en leveren hierdoor wat meer support. Het grootste pro van de binnenveringskern is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Wanneer je heel veel zweet of in een zeer dampig weer woont, is de veerkern vast en zeker het aandacht geven waard.

De product assortimenten in het algemeen:

De O2 wordt over het algemeen gezien als een medium-hard matras dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als aangemerkt als een medium-stevig bed dat het balans hanteert (hieraan geven de meesten de voorkeur).

De Hybride Premium is op het gebied van liggevoel het hoogst vergelijkbaar met de Originele Hybride, terwijl de boven opperste laag is aangepast voor om een wat gezelliger wolkengevoel en dientengevolge als softer (desalniettemin toch harder dan de Oorspronkelijke) wordt beschouwd.

Klopt dat mijn matras een intense geur kun hebben?

Klopt, indien jouw verse Emma-matras een lucht bezit, ligt het feit dat erg gewoon. De stank ligt onbedreigend en als u hetzij slaapoppervlak tweeënzeventig uur toelaat doorluchten, verdwijnt deze lucht. Ons artikelen zijn wel OEKO-TEX 100, klas 1 met certificaat en eveneens erkend voor het doel zuigelingen op de toestaan slapen. Daarom maak jij geen enkele bezorgdheden over de geur afkomstig van jouw nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen wat steviger vanwege hun constructie. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Extra Zwaar Dekbed

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️