Felman Kussen 🔥 7 VERBIJSTERENDE TIPS

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Deals

De Beste Emma deals, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans biedt Emma steeds een korting, in dit artikel ontdek je op welke manier je de grootste afprijzingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Felman Kussen:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang onderzoek naar slaap. Ontwikkeld om jouw de beste nachtrust te bieden. Slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale steun van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Indien je overweegt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om te weten dat er 4 opties zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit er wel een onderscheid in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. Het grote maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er zijn voor elk matras verschillende maten te koop. De kleinste formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grote formaat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma 02 versus Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. De orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan je dan nog wel aanschaffen bij de website? Hieronder vallen het 02-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van dit matras van een eigen review bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als het Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. De O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit diverse types schuimen. Er is een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast is het matras uit een dik plak HRX schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Felman Kussen

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het 02 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van het 02 betreft de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybride matras. Er wordt immers schuim gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere technologie van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep hierna toe beweegt. De andere lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het O2 matras schijnt het voor ons dat een betere koop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Emma Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 centimeter en bestaat uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveren in vergelijking met de standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra steun en stabiliteit biedt. Bovendien heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die zachter aanvoelt dan de hoes van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Felman Kussen: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds die prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingen tussen 10 en maar liefst 45. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk om tot 45% korting te geven terwijl ze toch een winstgevend bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij- bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van 4 handige grepen en op 60 graden gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd werd op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep biedt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bed uit alle Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische look and feel. Het platform biedt een goede ondersteuning bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 euro en €379. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net bij je interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een eenvoudig design wat maakt dat het in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende elementen voorhanden die toe te voegen aan het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen tussen €569 en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als u een complete set in 1 wil kopen. Hierbij ontvang t namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op een hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het geschikt is voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met specifieke voorkeuren is de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Felman Kussen

Emma biedt een uitgebreid gamma van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zitten verwerkt. Doe dus voldoende research voordat je een beslissing doet, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Felman Kussen

Buiten de bedden biedt Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden aangezien de klant misschien wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u de gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heeft je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil geven aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Felman Kussen Extra’s

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande dat het haalbaar blijkt te zijn te de dekbed om te wassen, blijkt het dekentje te erg zwaar ten behoeve van binnenlandse wasserettes. Er twee maten verkrijgbaar vanaf 150×200 centimeter tevens 240×220 en ook de kostprijs start op €165 euro.

Temp pad

Met behulp van de temp pad gereedschap kunnen de warmte vanaf het bed wezen gereguleerd. De toestel hoort naast de slaapplek om te wezen geplaatst en kan door middel van een afstandbediening wezen versteld. Hiervan zijn de accu’s geen standaardgewijs bijgevoegd. Het prijs van de temperatuurpad ligt op 259 euro euro.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft een viertal diverse matrassen. Wij focussen in het een tweetal meest populaire materassen: Het Emma merk O2 en tevens de Emma Hybrid. Beide matrassen hebben een diktegraad van 25 cm. De O2 heeft één middelmatig naar stevig karakter, wat prima aansluit voor zijde en tevens achterkant slapers.

De hybrid is net iets steviger. De belangrijkste afwijking tussen de een tweetal materassen is het feit dat bij het hybride één pocketveer niveau is toegevoegd.
Het minste afmeting van de Het Emma merk O2 matras kostprijs 439 en tevens de grote formaat €1.069. de Emma merk Hybrid matras vangen aan de tarieven vanaf €899 tot en met 2.039 euro. Gelijkend op je kan aanschouwen, lopen het kosten sterk uiteenlopend.

Wordt er prijsverlaging gegeven op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd verstrekt Emma- garantieperiode en welke onderdelen worden er vergoed?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Felman Kussen

Buiten de matrassen, zijn er andere slaap gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee toppers.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrascover, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede positie van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten tot gevolg heeft. Elk onze bestsellers zijn niet enkel zorgvuldig getest door autonome consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat is te danken door dit vormgeving.

Door de modellen door is er gewerkt aan steeds meer comfortabelheid, ondersteuning en warmtebeheersing door het invoegen van meer vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen doven, heel eenvoudig rein te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn gemaakt van stoffen die erkend zijn als veilig, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor mensen met rugpijn of pijn?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het vorm ongemak dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg niet alle omstandigheden oplossen, maar we kunnen je wel wat richtlijnen geven.

Wie last ervaart door drukzones (meestal indien een deel van je fysiek wordt belast of gekneld als het overmatig massa draagt) heeft er meestal nut van om te veranderen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op zeer harde matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog altijd gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een goede uitlijning van de ruggengraat, als je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die rugpijn lijdt door een verkeerde uitlijning van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras te zacht is en start door te slinken bij de heupgebied), verlangt vaak meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning biedt. Het meest passend is dan één van onze hybride matrassen met springveren. Het issue komt aker voor bij personen die een beetje zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die eenvoudigweg te veel tijd op zeer versleten, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zij hebben veel baat bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium iets meer belang heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en kleine veren, om de eerder besproken drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid tussen een pocket veer en schuim?

Net zoals elk stoffen hebben ook schuim en interne veren ieder afzonderlijk sterke kanten. Vulling opereert druk reducerend. Als je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het sensatie krijgt dat je handen slapen, is een schuimmatras wellicht een superieure optie voor.

Interne veren zijn doorgaans wat steviger en geven hierdoor wat meer support. Het voornaamste pro van de binnenveringskern is dat hij efficiënter ventileert. Indien je heel veel transpireert of in een heel vochtig weer verblijft, is de veerkern zeker het aandacht geven waard.

De product assortimenten in het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het in het algemeen aangemerkt als een medium hard slaapoppervlak dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als aangemerkt als een medium-stevig slaapoppervlak dat het balans houdt (hieraan voorkeur geven aan de meesten de voorkeur).

De Combinatie Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het meest vergelijkbaar met de Original Hybrid, in welk geval de bovenste opperste laag is aangepast voor voor een enigszins gezelliger wolkengevoel en daarom als softer (echter toch harder dan de Original) wordt beschouwd.

Klopt dat mijn matras een krachtige lucht kan bezitten?

Ja, als uw recente Emma-bed een stank bezit, staat datgene erg gebruikelijk. Die stank is ongevaarlijk en indien jij de matras 72 uur toelaat luchten, verdampt die geur. Onze eigen producten zijn OEKO-TEX 100, klas 1 met certificaat en tevens erkend met het doel baby op laten dutten. Derhalve maak jij geen zorgen betreffende het lucht afkomstig van jouw recente Emma bed

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen iets solider vanwege hun opbouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Felman Kussen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️