Firm Matras ᐅ 8 VERBAZENDE FEITJES

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Promoties

De Beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans biedt Emma steeds een korting, in dit stuk lees je op welke manier je de beste afprijzingen en beste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Firm Matras:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang research naar slaap. Gemaakt om jou de ideale slaap te bieden. Doeze sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en extra solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller betaalbare matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma matrassen Als je denkt een Emma aan te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit wel een onderscheid in kosten. De kleine versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleinste formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. De grootste maat (200×200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor elk matras tal van maten beschikbaar. Het kleinere maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grote formaat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma O2 vs. Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. Het originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan u dan nog wel kopen op de website? Hieronder vallen de 02-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van dit matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. Het O2 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit verschillende soorten schuim. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is het matras uit een dikke laag HRX schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Firm Matras

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan O2 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van het O2 is de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybride matras. Er wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van technologie voor matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep hierna toe beweegt. De overige schuimlagen in het matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de 02 matras lijkt ons dat de betere koop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveringen in vergelijking met het reguliere Hybrid matras, waardoor het matras meer ondersteuning en stabiliteit levert. Daarnaast heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die soepeler aanvoelt dan de hoes van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma matras is de Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat al verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en moet concurreren met de matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Firm Matras: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en andere producten

Na deze prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingen variërend van 10 en maar liefst 45. Een 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk om tot 45% korting te geven en toch een winstgevend bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij- bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van vier handvatten en kan op 60 graden gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd werd op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma biedt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype uit alle Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe moet een stevige ondersteuning bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 en €379 euro. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net bij je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp wat ervoor zorgt dat het in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende elementen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen van €569 en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer u alles in 1 wilt kopen. Hierbij ontvang je namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is dit de variant met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens de hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Maar, voor personen met specifieke voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Firm Matras

Emma biedt een uitgebreid assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de kortingen vaak al in de basisprijs zijn verwerkt. Doe dus goed research alvorens u een beslissing doet, en vergeet niet om eveneens andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Firm Matras

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 diverse kussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste steun. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen geschikt voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden aangezien de klant misschien wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heeft u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt bieden aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Firm Matras Extra’s

Buiten het hoofdassortiment van Emma bieden zij nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, die in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande dat hetzelfde mogelijk blijkt te zijn om de dekbed te wassen, blijkt het dekentje te erg gewichtig voor binnenlandse wasmachines. Er bestaan twee afmetingen beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 centimeter alsook 240×220 en het prijs vangt aan op 165 euro.

Temp pad

Met behulp van de temp pad tool mag de temperatuur van de bedje worden beheerd. Het machine moet naast de het bed om te worden opgesteld plus mogen via één afstandsbediening zijn bijgesteld. Daarvan bevinden de energiecellen geen standaardmatig ingesloten. De prijs vanaf de temp pad is €259 euro’s.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over vier diverse bedden. We focussen in het een tweetal favoriete matrassen: Het Emma merk O2 en ook het Emma bedrijf Hybrid. Allebei matrassen bezitten een omvang vanaf 25 centimeter. De O2 kent een middelmatig naar ferm eigenschap, hetgeen prima past bij zij en achterkant slapers.

De hybrid blijkt juist een beetje steviger. Het belangrijkste afwijking tussendoor de twee materassen is dat aan het hybrid één pocketveringssysteem laagje blijkt geïntegreerd.
De kleinste maat van het Het Emma O2 matras kost €439 en tevens het grootste maat €1.069. de Emma merk Hybrid bed starten het prijzen vanuit 899 tot €2.039. Net als u mag zien, gaan de kosten krachtig verschillend.

Worden er kortingen aangeboden op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang verstrekt Emma garantie en welke aspecten wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybrid, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Firm Matras

Behalve de matrassen, zijn er meer slaap gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrasbescherming, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Al onze topsellers zijn niet alleen diepgaand getest door zelfstandige consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat komt door dit vormgeving.

Tussen de uitvoeringen door is er gewerkt aan meer en meer comfortabelheid, steun en temperatuurregulering door het invoegen van extra vernieuwende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen dempen, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn gemaakt van materialen die erkend zijn als onberispelijk, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor mensen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het type pijn dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg geen omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je wel wat richtlijnen voorschotelen.

Wie last voelt door drukpunten (meestal als een gedeelte van je fysiek wordt beladen of afgekneld als het te veel gewicht draagt) heeft er meestal voordeel van om te wisselen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op zeer stevige matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen toch beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een goede positionering van de wervelkolom, mocht je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die pijn in de rug heeft door een onjuiste uitlijning van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te zacht is en start door te zakken bij de heupen), heeft vaak meer aan een matras dat extra steun geeft. Het meest geschikt is daarna één van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het probleem treedt aker voor bij personen die wat zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die simpelweg te lang op zeer oude, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben veel profijt bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium een beetje toegevoegde belang heeft met een dikkere comfortabele laag en kleine veren, om de hiervoor genoemde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussenin een pocket veer en foam?

Net zoals elk materialen hebben ook foam en binnenveren ieder afzonderlijk sterk punten. Foam werkt drukverlagend. Als je een zijslaper bent en vaker het sensatie krijgt dat je handen slaperig zijn, is een schuim matras vermoedelijk een verbeterde keuze voor.

Interne veren zijn meestal wat steviger en geven daardoor wat meer support. Het belangrijkste voordeel van de binnenveringskern is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Als je heel veel zweet of in een heel vochtig weer woont, is de veerkern zeker het overwegen waard.

De productreeksen in het algemeen:

De O2 is door het in het algemeen gezien als een medium-hard slaapoppervlak dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Original Hybrid is aangemerkt als een gemiddeld stevig matras dat het evenwicht behoudt (hieraan geven de meesten de voorkeur).

De Hybrid Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het meeste vergelijkbaar met de Original Hybrid, terwijl de bovenste opperste laag is aangepast te een wat knusser wolkengevoel en daarom als zachter (echter nog vaster dan de Originele) is beschouwd.

Is het waar het feit dat mijn persoonlijke matras een sterke stank mag hebben?

Inderdaad, wanneer uw verse Emma-slaapoppervlak een lucht bezit, ligt datgene zeer gewoon. Het geur is ongevaarlijk en wanneer jij het matras tweeënzeventig uurtjes laat doorluchten, verdwijnt dat lucht. Ons items zijn wel OEKO-TEX 100, klasse 1 met certificaat en tevens toegestaan met het doel zuigelingen op de toelaten slapen. Dus maakt je niet zorgen aangaande de geur uit uw verse Emma-matras

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen wat krachtiger dankzij hun opbouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Firm Matras

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️