Fluwelen Hoofdbord ☑️ 13 SNELLE GEHEIMEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Kortingen

De Beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingscodes

Normaliter geeft Emma altijd een afprijzing, in dit stuk lees je op welke manier je de beste kortingen en aantrekkelijkste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Fluwelen Hoofdbord:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang research naar slaap. Gemaakt om jou de perfecte slaap te bieden. Doeze sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamstypen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Als je overweegt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om te weten dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit nog een onderscheid in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinste versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. Het grote maat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor elk matras tal van maten verkrijgbaar. Het kleinere formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grote maat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 versus Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. De originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun u dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Dit betreft de O2-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van dit matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. De O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De samenstelling van de O2 bestaat uit diverse soorten schuim. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan de matras. Daarna door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder bestaat het matras uit een dikke plak HRX-schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Fluwelen Hoofdbord

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het O2 matras. Het enige dat wat anders is dan het 02 is de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere techniek voor matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma in deze richting toe beweegt. De andere lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar de O2 matras lijkt ons dat een betere koop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 cm en bestaat uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer pocketveringen dan de standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer steun en stabiliteit levert. Daarnaast heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die soepeler aanvoelt dan de hoes van van het Hybrid matras. U koopt dit matras in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma matras is het Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met de matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit matras krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Fluwelen Hoofdbord: Kortingen op Emma-Matrassen en overige producten

Na die prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingen variërend van 10 tot zelfs 45%. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden en toch een winstgevend bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met vier handvatten en bij 60°C gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd werd op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype uit alle Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een goede ondersteuning bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 en €379. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net bij je interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een eenvoudig design dat maakt dat het past in vrijwel ieder slaapkamer past. Er bestaan verschillende onderdelen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen tussen de €569 euro tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer je een complete set in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op de hardheidsschaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met specifieke wensen kan de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Fluwelen Hoofdbord

Emma heeft een uitgebreid assortiment van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de aanbiedingen vaak reeds in de basisprijs zitten verwerkt. Doe dus voldoende onderzoek voordat je een aankoop neemt, en denk niet om ook andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Fluwelen Hoofdbord

Buiten de slaapmeubels biedt Emma 6 verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte steun. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden omdat de klant wellicht wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u de ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heeft u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt geven aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Fluwelen Hoofdbord Extra’s

Naast het hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, welke in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande dat het haalbaar blijkt te zijn om het deken om te reinigen, is het deken te zwaarwegend ten behoeve van binnenlandse wasautomaten. Er zijn een tweetal formaten beschikbaar voor aankoop vanaf 150 bij 200 centimeter tevens 240×220 en ook het kostprijs vangt aan op €165 EUR.

Temp pad

Met de tempereerpad gereedschap kunnen het temperatuur vanaf het bed worden beheerd. Het toestel moet naast het bedden te zijn opgesteld en mag met een afstandsbedieningstoestel zijn versteld. Van dit bestaan de accu’s niet echt standaardmatig bijgevoegd. De kostprijs vanaf het temp pad bedraagt €259 euro.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit vier uiteenlopende bedden. We zoomen in de een tweetal populairste materassen: Emma O2 en de Emma bedrijf Hybrid. Beiden bedden hebben ’n omvang vanaf 25. Het O2 kent één middelmatig tot vast eigenschap, wat prima geschikt is bij zij en rugzijde slapers.

De gemengde is precies enigszins steviger. Het belangrijkste onderscheid tussenin het een tweetal bedden schijnt het feit dat bij de gemengde een pocketveer laagje blijkt toegepast.
Het kleinere afmeting vanaf het Het Emma merk O2 bed kostprijs €439 en tevens het grootst formaat 1069 euro. de Emma bedrijf Hybrid bed vangen aan de tarieven vanuit 899 tot 2.039 euro. Gelijkend op u kan zien, lopen het kosten sterk verschillend.

Wordt er korting aangeboden op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang biedt Emma- waarborg en welke onderdelen worden er gedekt?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Fluwelen Hoofdbord

Naast de matrassen, zijn er andere slaap gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de box, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrasbescherming, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet alleen grondig getest door autonome consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat is te danken door dit vormgeving.

Tussen de uitvoeringen door is er gewerkt aan toenemend gemak, ondersteuning en warmtebeheersing door het invoegen van aanvullende innovatieve materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen absorberen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn geproduceerd van stoffen die erkend zijn als veilig, zelfs voor baby’s.

Welk matras is passend voor individuen met rugklachten of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het type ongemak dat je hebt.

We kunnen helaas niet gevallen oplossen, maar we kunnen je toch wat adviezen voorschotelen.

Personen die last voelt door drukplekken (gewoonlijk indien een deel van je fysiek wordt overbelast of gekneld als het overmatig belasting draagt) heeft er meestal nut van om te wisselen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op zeer harde matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Alhoewel ze soepeler zijn, worden zulke matrassen nog steeds gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede positionering van de rug, als je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie pijn in de rug heeft door een slechte alignering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en begint door te zakken bij de heupzone), heeft vaak meer aan een matras dat bijkomende support verleent. Het beste is vervolgens één van onze combinatie matrassen met veren. Het vraagstuk doet zich regelmatig voor bij personen die een beetje zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die simpelweg te lang op zeer verouderde, vervormde matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben heel veel voordeel bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium een beetje extra belang heeft met een meer omvangrijke comfort laag en micro-veren, om de eerder vermelde drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid tussen een pocketvering en schuim?

Net als alle stoffen hebben ook vulling en interne veren elk unique krachtige punten. Schuim opereert druk verminderend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en vaker het gevoel krijgt dat je handen tintelen, is een schuimmatras waarschijnlijk een betere keuze voor jou.

Interne veren zijn meestal wat harder en geven daardoor wat toegevoegde steun. Het voornaamste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij optimaler lucht doorlaat. Als je heel veel zweet produceert of in een heel nat klimaat woont, is de veerkern vast en zeker het overwegen waard.

De genoemde productlijnen in het over het algemeen:

De O2 wordt door het in het algemeen beschouwd als een medium-hard bed dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als beschouwd als een medium-stevig bed dat het evenwicht hanteert (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Combinatie Premium is qua gevoel tijdens het liggen het hoogst vergelijkbaar met de Originele Hybride, terwijl de bovenste opperste laag is aangepast om een enigszins knusser gevoel van wolken en dus als meer zacht (desalniettemin nog steeds steviger dan de Originele) is aangemerkt.

Is het juist datgene mijn persoonlijke slaapoppervlak een intense geur kan hebben?

Inderdaad, indien je recente Emma-slaapoppervlak een stank heeft, is het feit dat heel gewoon. De lucht is onbedreigend en wanneer jij de slaapoppervlak tweeënzeventig uurtjes toelaat luchten, verdampt dat geur. Ons items zijn wel OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd en tevens erkend voor het doel baby op de toestaan dutten. Dus maakt u niet bezorgdheden betreffende het lucht uit je recente Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de testperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen enigszins krachtiger dankzij hun opbouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te selecteren of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Fluwelen Hoofdbord

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️