Gele Vlekken Uit Matras Krijgen ✔️ 15 MAKKELIJKE TIPS

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Promoties

De beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma steeds een korting, in dit stuk ontdek je op welke manier je de hoogste afprijzingen en beste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Gele Vlekken Uit Matras Krijgen:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang research naar slapen. Ontwikkeld om je de ideale slaap te bieden. Slaap vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller betaalbare matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamstypen. De matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Als je besluit een Emma aan te schaffen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Verder zit er nog een verschil in prijs. De kleinere variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote variant (180×200 cm) voor €459. De kleine versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleine maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. Het grootste formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er zijn voor elk matras verschillende formaten beschikbaar. Het kleine formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grootste formaat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma 02 versus Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. De orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan je dan nog wel kopen op de website? Hieronder vallen de 02-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van deze matras van een eigen review bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De O2 bestaat uit verschillende types schuim. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van het bovenkant van het matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder is het matras uit een dik laag HRX schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Gele Vlekken Uit Matras Krijgen

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het O2 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van het O2 is de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuim gecombineerd met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere technologie van matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting beweegt. De andere schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar het O2 matras lijkt ons dat de betere aankoop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Emma Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer pocketveringen dan het reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra ondersteuning en stabiliteit levert. Bovendien bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke soepeler is in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. U koopt dit matras in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma matras is de Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en moet concurreren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Gele Vlekken Uit Matras Krijgen: Aanbieding op Emma-Matrassen en andere producten

Na die prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingen variërend van 10 tot zelfs 45. Een korting van 20% korting is dus een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden terwijl ze nog steeds een succesvol onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van 4 handige grepen en kan bij 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel getest werd op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep biedt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bedtype binnen de bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een goede ondersteuning bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 euro tot €379. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies in je interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een eenvoudig design wat maakt dat het past in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse elementen voorhanden om toe te voegen bij het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen van de €569 euro en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer u een complete set in 1 wil ontvangen. Hierbij krijg t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een topper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is dit de bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op de hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met andere voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Gele Vlekken Uit Matras Krijgen

Emma heeft een breed assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de kortingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Doe dus goed onderzoek voordat u een aankoop neemt, en vergeet niet om eveneens andere merken te overwegen.

Emma kussen

Gele Vlekken Uit Matras Krijgen

Buiten de bedden heeft Emma 6 verschillende kussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden aangezien de consument wellicht iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je de ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heeft u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt bieden aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Gele Vlekken Uit Matras Krijgen Extra’s

Buiten de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, die in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het hetzelfde haalbaar blijkt te zijn te het dekentje om te reinigen, is het dekbed te gewichtig gedurende huishoudelijke wasautomaten. Er bestaan 2 afmetingen beschikbaar voor aankoop van 150×200 centimeter tevens 240 bij 220 plus de prijs begint op €165 euro.

Temp pad

Dankzij het temperatuurpad instrument kunnen het temperatuur van het bedden zijn geregeld. De toestel dient naast de bedden te worden neergezet en ook mag door middel van één afstandsbediening zijn aangepast. Daarvan zijn het energiecellen niet standaard bijgevoegd. Het prijs vanaf het temperatuurpad bedraagt 259 euro EUR.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over 4 diverse matrassen. Wij concentreren in de een tweetal favoriete materassen: Het Emma merk O2 en tevens de Emma bedrijf Hybrid. Beiden matrassen kennen ’n diktegraad vanaf 25. Het O2 kent één medium naar stevig aard, dat prima aansluit bij zijde en tevens rugzijde slapers.

Het hybride schijnt precies iets harder. Het grootste verschil tussen de 2 bedden blijkt dat op het hybride één pocketvering niveau schijnt toegepast.
Het kleinere formaat van het Het Emma merk O2 matras bedraagt €439 en ook de grote maat 1069 euro. Bij het Emma merk Hybrid matras starten de tarieven vanuit €899 t/m €2.039. Zoals jij mag bekijken, bewegen de tarieven krachtig verschillend.

Worden er prijsverlaging gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma- waarborg en welke aspecten wordt er vergoed?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Gele Vlekken Uit Matras Krijgen

Naast de matrassen, zijn er meer nachtrust geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de kussens, matrasbescherming, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste positie van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten teweegbrengt. Elk onze bestsellers zijn niet alleen diepgaand getest door zelfstandige consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat is te danken door dit design.

Tussen de modellen door is er toegepast aan steeds meer comfort, steun en temperatuurregulering door het invoegen van aanvullende vooruitstrevende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen absorberen, heel eenvoudig rein te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn geproduceerd van stoffen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor personen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamstype, je slaaphouding en het type last dat je hebt.

We kunnen helaas niet alle gevallen verhelpen, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen aanbieden.

Degenen die ongemak heeft door drukpunten (doorgaans als een gedeelte van je fysiek wordt beladen of gekneld als het te veel massa verdraagt) heeft er meestal baat bij om te veranderen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op heel harde matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Hoewel ze soepeler zijn, worden deze matrassen nog altijd beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte positionering van de ruggengraat, indien je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die rugpijn heeft door een slechte alignering van de rug (meestal als een matras te zacht is en begint door te slinken bij de heupgebied), nood vaak meer aan een matras dat extra ondersteuning verleent. Het beste is dan een van onze combinatie matrassen met veren. Het issue treedt vaker voor bij individuen die een beetje zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die gewoon te veel tijd op zeer oude, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben heel veel profijt bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium iets extra kwaliteit heeft met een dikker comfort laag en kleine veren, om de eerder genoemde drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil ertussen een pocket veer en schuim?

Net zoals elk materialen hebben ook foam en binnenveren elk afzonderlijk sterk punten. Schuim werkt druk verminderend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het besef ervaart dat je handen slapen, is een schuimmatras vermoedelijk een betere alternatief voor jou.

Binnen veren zijn meestal wat harder en bieden hierdoor wat meer ondersteuning. Het voornaamste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Wanneer je veel transpireert of in een zeer nat klimaat woont, is de kern met veren zeker het overwegen waard.

De genoemde productlijnen in het over het algemeen:

De O2 wordt over het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als gezien als een medium stevig matras dat het midden behoudt (hieraan voorkeur geven aan de meesten de voorrang).

De Combinatie Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het hoogst vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de top laag is aangepast om om een beetje gezelliger wolkachtig gevoel en dientengevolge als meer zacht (desalniettemin toch steviger dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als aangemerkt.

Klopt het feit dat mijn bed een sterke lucht kun ervaren?

Klopt, als je verse Emma-bed een lucht ervaart, is het feit dat heel normaal. De stank ligt ongevaarlijk en wanneer jij het slaapoppervlak tweeënzeventig uurtjes laat doorluchten, vervaagt deze stank. Onze eigen items zijn ook OEKO-TEX 100, klas 1 met certificaat en eveneens goedgekeurd voor het doel zuigelingen op de laten slapen. Dus maak je jij geen bezorgdheden aangaande het lucht van je recente Emma bed

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen enigszins steviger dankzij hun opbouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Gele Vlekken Uit Matras Krijgen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️