Gelfoam Topper 🔥 8 VERBIJSTERENDE FEITJES

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingscodes

De beste Emma aanbiedingen, prijzen, kortingen en kortingscodes

Doorgaans geeft Emma altijd een afprijzing, in dit tekst ontdek je hoe je de beste afprijzingen en beste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Gelfoam Topper:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang research naar slaap. Gecreëerd om jou de perfecte nachtrust te bieden. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je lichter door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. De matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Als je besluit een Emma te kopen is het belangrijk om te weten dat er vier mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit er wel een onderscheid in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. Het grote maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor elk matras tal van formaten verkrijgbaar. De kleinste maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grootste formaat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 versus Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun je dan nog wel kopen bij hun eigen website? Dit zijn het O2-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van deze matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. Het 02 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De O2 is samengesteld uit diverse soorten schuimen. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aanwezig van het matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder is het matras uit een dik plak HRX-schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Gelfoam Topper

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan O2 matras. Het enige dat wat verschillend is dan het 02 betreft de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze maakt het een hybrid matras. Er wordt immers schuim gecombineerd met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere techniek voor het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma hierna beweegt. De andere schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar het 02 matras schijnt ons dat de betere aankoop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveringen dan de reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer steun en stabiliteit biedt. Bovendien bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. U koopt dit in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma matras is het Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit matras ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Gelfoam Topper: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze verhoging biedt Emma standaard kortingen tussen 10% en zelfs 45. Een korting van 20% is dus een sigaar uit eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven en nog steeds een winstgevend bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van 4 handige handvatten en kan bij 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof getest werd op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed uit de bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het platform biedt een goede ondersteuning bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 euro en €379. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een minimalistisch design dat ervoor zorgt dat het bed in bijna ieder slaapkamer past. Er zijn diverse elementen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren tussen de €569 euro tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer je een complete set in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is is dit het bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens een schaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het geschikt is voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met specifieke wensen kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Gelfoam Topper

Emma Sleep heeft een breed assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de aanbiedingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Doe dus voldoende onderzoek alvorens je een beslissing neemt, en vergeet niet om eveneens andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Gelfoam Topper

Naast de bedden biedt Emma 6 verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte steun. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden aangezien de consument misschien wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u het gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heeft je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil geven aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Gelfoam Topper Extra’s

Naast de hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande dat hetzelfde haalbaar is te de deken om te schoonmaken, blijkt de deken te erg zwaar ten behoeve van huiselijke wasserettes. Er zijn 2 maten beschikbaar vanaf 150 bij 200 centimeter tevens 240 bij 220 en het prijs start op €165 euro.

Temp pad

Met behulp van de temp pad instrument kunnen het warmte vanaf het bed zijn beheerd. De apparaat hoort naast het bedden te zijn opgesteld en ook kan door middel van één afstandbediening worden versteld. Van dit bestaan het batterijen niet echt standaardgewijs bijgevoegd. Het prijs van de tempereerpad is 259 euro EUR.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft vier verschillende matrassen. We concentreren in de 2 favoriete materassen: Het Emma O2 en tevens de Emma Hybrid. Beiden materassen bezitten ’n omvang vanaf 25 centimeter. De O2 bezit een medium tot stevig karakter, wat prima past bij zijde en rugslapers.

Het hybrid schijnt precies iets harder. Het belangrijkste afwijking tussenin het 2 materassen is het feit dat aan het hybrid één pocketveer laag blijkt toegepast.
Het kleinste afmeting van het Het Emma merk O2 matras bedraagt €439 en tevens de grootste afmeting 1069 euro. Bij het Emma merk Hybrid materas starten het tarieven van 899 tot 2039 euro. Gelijkend op u kan bekijken, gaan het prijzen aanzienlijk uiteen.

Worden er kortingen gegeven op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd verstrekt Emma garantieperiode en wat worden er vergoed?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Gelfoam Topper

Naast de matrassen, zijn er andere nachtrust verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de box, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrasbescherming, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet alleen zorgvuldig getest door autonome consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat is te wijten door dit design.

Gedurende de modellen door is er toegepast aan meer en meer gemak, steun en temperatuurregulering door het gebruiken van extra innovatieve materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen doven, supermakkelijk schoon te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die erkend zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor mensen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het vorm last dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg niet omstandigheden oplossen, maar we kunnen je toch wat richtlijnen aanbieden.

Degenen die ongemak heeft door drukpunten (meestal als een deel van je fysiek wordt belast of afgekneld als het te veel massa draagt) heeft er gewoonlijk nut van om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op heel harde matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Hoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen toch beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede uitlijning van de ruggengraat, als je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugpijn heeft door een verkeerde positionering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en begint door te slinken bij de heupgebied), verlangt vaak meer aan een matras dat extra ondersteuning geeft. Het beste is daarna één van onze combinatie matrassen met veren. Het issue treedt regelmatig voor bij personen die enigszins zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die gewoon te lang op erg versleten, misvormde matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben enorm profijt bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium een beetje meer waarde heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en kleine veren, om de eerder genoemde problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil ertussen een pocketveer en vulling?

Gelijk gelijk elk grondstoffen hebben ook schuim en binnenveren elk unique sterk aspecten. Foam werkt druk verminderend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het besef beleeft dat je handen slaperig zijn, is een schuim matras vermoedelijk een superieure keuze in jouw geval.

Binnen veren zijn doorgaans wat steviger en bieden hierdoor wat meer support. Het voornaamste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij optimaler ventileert. Indien je heel veel zweet produceert of in een erg nat klimaat leeft, is de verenkern vast en zeker het bekijken waard.

Deze product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het in het algemeen aangemerkt als een medium-hard bed dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als beschouwd als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het midden hanteert (hieraan geven de meeste mensen de keuze).

De Hybrid Premium is wat betreft liggevoel het meest gelijk met de Original Hybrid, in welk geval de bovenste laag is aangepast voor om een enigszins gezelliger gevoel van wolken en daarom als softer (maar toch steviger dan de Original) wordt gezien.

Is het waar datgene mijn bed een sterke stank mag ervaren?

Klopt, als je recente Emma-slaapoppervlak een geur bezit, ligt datgene zeer gewoon. De stank staat onschadelijk en wanneer jij hetzij matras twee en zeventig uurtjes laat toe doorluchten, vervaagt dat stank. Onze items zijn ook OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd en tevens erkend met het doel baby op de om rusten. Dus maakt u geen bekommeringen betreffende de stank afkomstig van uw recente Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor je is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen wat steviger dankzij hun constructie. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Gelfoam Topper

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️