Gls Bezorgdagen ᐅ 7 VERRASSENDE GEHEIMEN

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Deals

De Beste Emma deals, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Normaliter biedt Emma altijd een afprijzing, in dit tekst ontdek je op welke manier je de hoogste kortingen en beste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Gls Bezorgdagen:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren onderzoek naar slapen. Gemaakt om je de ideale nachtrust te bieden. Val in slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller voordelige matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma matrassen Indien je denkt een Emma te kopen is het cruciaal om te weten dat er 4 opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit nog een onderscheid in prijs. De kleinere variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinere variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleine maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. Het grootste formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor elk matras talrijke maten te koop. Het kleine maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grote maat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma O2 versus Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. Het orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan je dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Dit zijn de 02-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van dit matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als het Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. Het 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit diverse soorten schuimen. Er is een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant van het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder is het matras uit een dikke plak HRX-schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Gls Bezorgdagen

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is dan de O2 betreft de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuimlaag met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van technologie voor het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma Sleep hierna beweegt. De overige schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar de O2 matras lijkt ons dat een betere aankoop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveren dan de reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het extra ondersteuning en vastheid biedt. Daarnaast bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die zachter aanvoelt dan de hoes van het Emma Hybrid matras. U koopt dit matras in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma matras is de Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en moet concurreren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit matras ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Gls Bezorgdagen: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds deze verhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10% tot maar liefst 45%. Een korting van 20% is dus een sigaar van eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden terwijl ze toch een succesvol onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van vier grepen en kan op 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd werd op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bed binnen de Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een stevige ondersteuning bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 tot €379. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies bij je interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een eenvoudig ontwerp dat ervoor zorgt dat het in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende elementen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren van de €569 euro en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als u alles in 1 wilt kopen. Hierbij ontvang t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op een hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met specifieke wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Gls Bezorgdagen

Emma biedt een breed gamma aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de aanbiedingen vaak reeds in de basisprijs zitten verwerkt. Voer dus voldoende research voordat u een beslissing doet, en vergeet niet om eveneens andere merken te overwegen.

Emma kussen

Gls Bezorgdagen

Buiten de bedden biedt Emma 6 verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de correcte ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen geschikt voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden omdat de consument misschien iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je de gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heeft je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Gls Bezorgdagen Accessoires

Naast het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, die in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks dat hetzelfde denkbaar schijnt te zijn om het dekbed te wassen, is de dekentje te zwaar voor binnenlandse wasmachines. Er bestaan twee afmetingen beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 centimeter en 240 bij 220 plus het prijs start op 165 euro euro’s.

Temp pad

Dankzij het tempereerpad instrument mag het warmte vanaf de bedje wezen gereguleerd. De machine dient vlakbij het slaapplek om te worden opgesteld plus kan met een afstandsbediening worden bijgesteld. Daarvan bevinden de batterijen geen standaard ingesloten. Het kosten vanaf de temperatuurpad ligt op €259 euro’s.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over vier uiteenlopende materassen. Wij focussen in op de een tweetal populairste materassen: Het Emma merk O2 en de Emma merk Hybrid. Beiden matrassen bezitten ’n diktegraad van 25. De O2 bezit één middelmatig tot vast aard, dat prima aansluit voor zijde en achterkant slapers.

De hybride is net een beetje harder. Het grootste onderscheid tussenin het twee matrassen blijkt het aan het hybrid één pocketveer laagje is toegepast.
De kleinere afmeting vanaf het Het Emma merk O2 bed bedraagt €439 en de grootste maat €1.069. Bij Emma merk Hybrid materas beginnen de tarieven vanuit €899 tot 2039 euro. Zoals jij kunt zien, lopen het tarieven krachtig uiteenlopend.

Wordt er korting toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang biedt Emma- garantie en welke aspecten worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybride, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Gls Bezorgdagen

Behalve de matrassen, zijn er andere slaap geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Andere slaapaccessoires zijn de kussens, matrasbescherming, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Elk onze bestsellers zijn niet uitsluitend diepgaand getest door zelfstandige consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat is te danken door dit vormgeving.

Gedurende de varianten door is er gebruikt aan meer en meer comfortabelheid, ondersteuning en warmtebeheersing door het toevoegen van meer vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen doven, supermakkelijk proper te maken zijn door de losse covers en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het type ongemak dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg geen omstandigheden oplossen, maar we kunnen je toch wat adviezen voorschotelen.

Wie last heeft door drukpunten (doorgaans indien een gedeelte van je lijf wordt belast of gekneld als het teveel gewicht ondersteunt) heeft er gewoonlijk nut van om over te stappen naar een zachter matras.

Zijslapers die op zeer vaste matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen toch beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste positionering van de rug, indien je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die rugpijn heeft door een onjuiste positionering van de ruggengraat (meestal als een matras niet stevig genoeg is en begint door te zakken bij de heupgebied), heeft doorgaans meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning verleent. Het meest passend is daarna eentje van onze hybride matrassen met veren. Het probleem doet zich aker voor bij personen die wat zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die simpelweg te lang op heel oude, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zij hebben heel veel profijt bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium enigszins toegevoegde kwaliteit heeft met een dikkere comfort laag en microveren, om de eerder vermelde drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid tussenin een pocketvering en vulling?

Zoals zoals elk stoffen hebben ook schuim en interne veren ieder afzonderlijk krachtige aspecten. Vulling functioneert drukverlagend. Wanneer je een zijslaper bent en regelmatig het sensatie beleeft dat je handen tintelen, is een schuim matras vermoedelijk een verbeterde optie in jouw geval.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat vaster en bieden hierdoor wat extra support. Het belangrijkste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Als je heel veel zweet produceert of in een zeer dampig weer leeft, is de veerkern vast en zeker het aandacht geven waard.

Deze productreeksen in het algemeen:

De O2 wordt in het over het algemeen gezien als een medium hard matras dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Originele Hybride wordt aangemerkt als een medium-stevig slaapoppervlak dat het evenwicht behoudt (hieraan geven de meeste mensen de voorrang).

De Hybrid Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast om om een enigszins knusser gevoel van wolken en dientengevolge als softer (echter nog steeds vaster dan de Originele) is gezien.

Is het juist dat mijn persoonlijke bed een sterke lucht kun bezitten?

Inderdaad, als je nieuwe Emma-slaapoppervlak een stank ervaart, staat het feit dat erg gewoon. Het lucht staat onbedreigend en indien jij de slaapoppervlak twee en zeventig uren laat toe luchten, verdampt deze lucht. Ons producten zijn OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd en eveneens erkend om baby op het laten dutten. Derhalve maakt je geen enkele bezorgdheden aangaande het geur afkomstig van je nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen wat steviger dankzij hun constructie. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te kiezen of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Gls Bezorgdagen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️