Goede Bedden Voor Rug 🔴 14 VERBAZENDE FEITEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Deals

De beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Normaliter biedt Emma steeds een korting, in dit artikel leer je hoe je de hoogste kortingen en beste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Goede Bedden Voor Rug:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang onderzoek naar slaap. Gecreëerd om jou de ideale nachtrust te bieden. Slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamstypen. De matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Als je besluit een Emma aan te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Daarnaast zit wel een verschil in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. Het grootste formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras tal van formaten te koop. De kleine maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grote formaat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma 02 versus Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma. Het orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun u dan nog wel aanschaffen op de website? Hieronder vallen de 02-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van dit matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. De O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De O2 bestaat uit verschillende soorten schuimen. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder is het matras uit een dik plak HRX-schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Goede Bedden Voor Rug

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan 02 matras. Het enige dat wat anders is dan de O2 betreft de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze maakt het een hybrid matras. Er wordt immers schuim met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere techniek voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De andere lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar de O2 matras lijkt het voor ons dat de betere aankoop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 centimeter en bestaat uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveren in vergelijking met het reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het matras extra ondersteuning en stabiliteit levert. Daarnaast bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke soepeler is in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma matras is de Emma Easy. Dit is een budget matras dat verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en moet wedijveren met matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit matras ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Goede Bedden Voor Rug: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds die prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10 en maar liefst 45. Een 20% is dan ook een sigaar van eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven en nog steeds een winstgevend bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met vier handvatten en bij 60°C gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof getest werd op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bedtype binnen alle bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een goede ondersteuning bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 tot €379. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies in je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een eenvoudig ontwerp wat ervoor zorgt dat het bed past in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende elementen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren tussen €569 en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer u alles in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is is dit het variant met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens de schaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met andere voorkeuren is de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Goede Bedden Voor Rug

Emma biedt een uitgebreid assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de aanbiedingen vaak al in de basisprijs zitten verwerkt. Doe dus voldoende research voordat u een beslissing doet, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Goede Bedden Voor Rug

Buiten de slaapmeubels heeft Emma 6 diverse kussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de correcte steun. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen geschikt voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen omdat de consument misschien iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je het ervaring geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heb u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt bieden aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Goede Bedden Voor Rug Accessoires

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, welke in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het hetzelfde mogelijk blijkt te zijn om de dekentje om te wassen, is de dekentje te erg gewichtig ten behoeve van huishoudelijke wasserettes. Er bestaan 2 formaten verkrijgbaar vanaf 150 bij 200 cm alsook 240 bij 220 en ook het prijs begint op 165 euro euro.

Temp pad

Met behulp van het temperatuurpad instrument mag de warmtegraad vanuit de bedden wezen geregeld. De toestel dient vlakbij de bedden om te worden neergezet en mogen via 1 afstandbediening worden bijgesteld. Daarvan zijn de energiecellen niet echt standaard ingesloten. Het prijs van de tempereerpad ligt op 259 euro euro.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit een viertal diverse bedden. Wij concentreren in op de 2 favoriete matrassen: Het Emma O2 en tevens de Emma bedrijf Hybrid. Allebei materassen hebben één dikte vanaf 25 cm. Het O2 heeft een middelmatig naar vast karakter, hetgeen uitstekend past voor kant en tevens rugslapers.

De hybrid blijkt net enigszins steviger. De grote onderscheid tussendoor het twee materassen is het op de hybrid een pocketveringssysteem laagje schijnt toegevoegd.
Het minste afmeting van het Het Emma O2 matras kost 439 en tevens de grootst formaat 1069 euro. Bij Emma bedrijf Hybrid materas vangen aan het prijzen vanuit 899 euro tot en met 2039 euro. Net als u mag aanschouwen, gaan de prijzen aanzienlijk uiteenlopend.

Wordt er kortingen aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur verstrekt Emma garantieperiode en welke aspecten wordt er vergoed?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Goede Bedden Voor Rug

Behalve de matrassen, zijn er andere slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Andere slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrascover, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede positie van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen tot gevolg heeft. Allemaal onze topsellers zijn niet enkel diepgaand getest door autonome consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat komt door dit vormgeving.

Gedurende de varianten door is er gebruikt aan toenemend comfort, steun en warmteregulering door het invoegen van meer vooruitstrevende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen dempen, supermakkelijk schoon te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn vervaardigd van materialen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor mensen met rugpijn of pijn?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het vorm ongemak dat je ervaart.

We kunnen helaas niet situaties oplossen, maar we kunnen je echter wat richtlijnen geven.

Degenen die pijn heeft door drukpunten (meestal indien een gedeelte van je lichaam wordt belast of afgesloten als het teveel gewicht verdraagt) heeft er gewoonlijk nut van om te veranderen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op erg stevige matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen toch gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste positionering van de wervelkolom, indien je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugklachten ervaart door een onjuiste uitlijning van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en start door te verzakken bij de heupgebied), heeft meestal meer aan een matras dat meer ondersteuning geeft. Het beste is dan eentje van onze hybride matrassen met veren. Het probleem komt vaker voor bij personen die een beetje zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die gewoon te veel tijd op zeer versleten, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben enorm voordeel bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium iets toegevoegde kwaliteit heeft met een dikkere comfort laag en micro-veren, om de hiervoor genoemde drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid ertussen een pocketvering en vulling?

Net zoals ieder stoffen hebben ook vulling en binnen veren ieder eigen sterk aspecten. Vulling functioneert druk verminderend. Indien je een zijdelingse slaper bent en vaker het gevoel krijgt dat je hand tintelen, is een matras van schuim wellicht een betere optie voor.

Binnen veren zijn doorgaans wat harder en leveren daardoor wat toegevoegde ondersteuning. Het belangrijkste voordeel van de binnenveringskern is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Indien je heel veel transpireert of in een erg nat weer verblijft, is de kern met veren zeker het bekijken waard.

De genoemde product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 is in het over het algemeen beschouwd als een medium-hard slaapoppervlak dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Originele Hybride wordt aangemerkt als een gemiddeld stevig bed dat het evenwicht houdt (hieraan geven de meesten de keuze).

De Hybride Premium is qua liggevoel het meeste gelijk met de Originele Hybride, waarbij de top laag aan de bovenkant is aangepast voor een wat gezelliger wolkengevoel en daarom als zachter (desalniettemin nog harder dan de Originele) wordt gezien als beschouwd.

Klopt het feit dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een krachtige stank mag hebben?

Inderdaad, wanneer uw nieuwe Emma-slaapoppervlak een stank ervaart, staat dat heel gebruikelijk. Het lucht ligt ongevaarlijk en indien jij de slaapoppervlak tweeënzeventig uur laat doorluchten, verdampt die lucht. Onze artikelen zijn ook OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd en eveneens goedgekeurd met het doel baby op het te slapen. Dus maak je jij geen enkele bekommeringen over de lucht uit jouw verse Emma bed

Hoe werkt de testperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen enigszins krachtiger vanwege hun constructie. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Goede Bedden Voor Rug

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️