Goedkoop Bed Kopen 🔥 8 MAKKELIJKE HACKS

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Deals

De beste Emma aanbiedingen, prijzen, kortingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma steeds een korting, in dit stuk lees je hoe je de grootste afprijzingen en aantrekkelijkste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Goedkoop Bed Kopen:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang onderzoek naar slaap. Gemaakt om jouw de perfecte nachtrust te bieden. Slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van verschillende lichaamstypen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Als je denkt een Emma aan te schaffen is het essentieel om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Bovendien zit er nog een verschil in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleinste formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. Het grootste formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras verschillende maten beschikbaar. De kleinste formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grootste formaat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 versus Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. Het orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan u dan nog wel kopen op hun eigen website? Dit betreft het O2-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van deze matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. Het O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De samenstelling van de 02 bestaat uit diverse types schuim. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aanwezig van het bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder is dit matras uit een dikke plak HRX-schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Goedkoop Bed Kopen

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan 02 matras. Het enige wat verschillend is dan het O2 is de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze maakt het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuimlaag met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere technologie voor matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma Sleep hierna toe beweegt. De andere schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar het 02 matras lijkt ons dat een betere aankoop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer pocketveringen dan de reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer ondersteuning en vastheid biedt. Daarnaast bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma matras is de Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en moet concurreren met de matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit matras krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Goedkoop Bed Kopen: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds die verhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10% en zelfs 45%. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden en toch een winstgevend bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van 4 handige handvatten en bij 60°C gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd werd op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bed binnen alle bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe moet een stevige ondergrond bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 euro en €379 euro. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies bij jouw interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een eenvoudig design dat maakt dat het bed past in bijna elke slaapkamer past. Er bestaan diverse onderdelen voorhanden die toe te voegen bij het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren tussen de €569 euro tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer u een complete set in 1 wil kopen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is dit de variant met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens de schaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met specifieke wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Goedkoop Bed Kopen

Emma Sleep biedt een breed gamma aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de kortingen vaak al in de basisprijs zitten inbegrepen. Doe dus goed research alvorens u een aankoop doet, en vergeet niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Goedkoop Bed Kopen

Buiten de slaapmeubels heeft Emma zes verschillende kussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte steun. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden omdat de consument wellicht wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u de ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heb u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt bieden aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Goedkoop Bed Kopen Extra’s

Naast de belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, welke in alle maten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het feit dat hetzelfde haalbaar schijnt te zijn om de deken om te reinigen, is de dekentje te erg zwaar gedurende binnenlandse wasmachines. Er bestaan 2 afmetingen beschikbaar vanaf 150 bij 200 centimeter en 240×220 en ook de kostprijs begint bij €165 euro.

Temp pad

Met behulp van het tempereerpad instrument mag het warmtegraad vanaf het bedje worden geregeld. De apparaat dient naast het bed om te zijn opgesteld en kan met een afstandbediening wezen aangepast. Daarvan bevinden de energiecellen niet standaard ingesloten. De kostprijs van het temp pad is €259 euro.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft 4 diverse bedden. Wij zoomen in de een tweetal favoriete bedden: Emma O2 en tevens de Emma Hybrid. Beiden bedden bezitten één dikte vanaf 25 cm. De O2 kent ’n medium naar ferm eigenschap, hetgeen goed aansluit voor zij en ook achterkant slapers.

De hybride is precies enigszins harder. Het grote verschil tussenin de twee matrassen blijkt het feit dat bij het hybride één pocketvering laag is toegepast.
Het minste maat vanaf het Het Emma O2 materas kostprijs 439 euro en ook het grootst maat €1.069. Bij Emma bedrijf Hybrid bed vangen aan de kosten vanuit 899 euro tot en met 2039 euro. Zoals je mag zien, gaan het prijzen krachtig verschillend.

Worden er korting gegeven op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma- waarborg en welke onderdelen wordt er vergoed?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Goedkoop Bed Kopen

Naast de matrassen, zijn er verschillende nachtrust geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Andere slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrasbescherming, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet alleen zorgvuldig getest door autonome consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat is te wijten door dit design.

Tussen de uitvoeringen door is er gewerkt aan steeds meer comfortabelheid, support en warmtebeheersing door het invoegen van extra vernieuwende materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen doven, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, ook voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor personen met rugklachten of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamstype, je slaaphouding en het soort last dat je voelt.

We kunnen helaas geen situaties verhelpen, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen geven.

Degenen die ongemak ervaart door drukpunten (doorgaans wanneer een deel van je lijf wordt overbelast of afgekneld als het overmatig belasting verdraagt) heeft er meestal voordeel van om over te stappen naar een zachter matras.

Zijslapers die op erg stevige matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Ondanks dat ze zachter zijn, worden zulke matrassen nog steeds gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste positionering van de ruggengraat, indien je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die rugpijn ervaart door een onjuiste positionering van de ruggengraat (meestal als een matras te soepel is en aanvangt door te zakken bij de heupen), verlangt vaak meer aan een matras dat meer steun geeft. Het beste is dan één van onze hybride matrassen met springveren. Het vraagstuk komt vaker voor bij mensen die enigszins zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die simpelweg te veel tijd op heel versleten, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zij hebben heel veel profijt bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium iets extra kwaliteit heeft met een dikker comfort laag en micro-veren, om de hiervoor besproken drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussen een pocket veer en schuim?

Net als ieder grondstoffen hebben ook schuim en binnen veren ieder afzonderlijk sterke aspecten. Foam functioneert druk verminderend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en aker het sensatie ervaart dat je handen slaperig zijn, is een schuimmatras wellicht een betere alternatief in jouw geval.

Binnenveringen zijn meestal wat harder en bieden daardoor wat toegevoegde ondersteuning. Het voornaamste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Als je heel veel zweet produceert of in een zeer dampig weer verblijft, is de verenkern vast en zeker het bekijken waard.

De productreeksen in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het algemeen beschouwd als een medium hard slaapoppervlak dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt beschouwd als een gemiddeld stevig bed dat het evenwicht behoudt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Hybrid Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meest vergelijkbaar met de Original Hybrid, terwijl de top laag aan de bovenkant is aangepast om te een wat gezelliger wolkengevoel en dus als meer zacht (echter toch vaster dan de Oorspronkelijke) wordt gezien.

Is het waar het feit dat mijn bed een sterke stank kan hebben?

Ja, indien uw verse Emma-slaapoppervlak een lucht ervaart, ligt datgene zeer gewoon. De lucht ligt ongevaarlijk en wanneer jij hetzij bed 72 uur laat ventileren, verdampt die stank. Onze artikelen zijn wel OEKO-TEX 100, klas 1 met certificaat en eveneens toegestaan met het doel baby op te dutten. Daarom maak je je geen enkele bezorgdheden aangaande deze geur uit je recente Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen iets krachtiger dankzij hun constructie. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Goedkoop Bed Kopen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️