Hoe Lang Duurt Onderzoek Postnl 🔥 13 VERBIJSTERENDE FEITJES

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Deals

De Beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingscodes

Doorgaans geeft Emma steeds een korting, in dit artikel lees je hoe je de hoogste kortingen en aantrekkelijkste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Hoe Lang Duurt Onderzoek Postnl:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren studie naar slaap. Gecreëerd om jouw de ideale nachtrust te bieden. Val in slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamstypen. De matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma matrassen Indien je besluit een Emma te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit er wel een verschil in prijs. De kleinere variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleine versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. Het grootste maat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er zijn voor ieder matras tal van maten te koop. Het kleinste maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grote formaat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma 02 versus Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. De orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan u dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Hieronder vallen de O2-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van dit matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De samenstelling van de 02 bestaat uit verschillende soorten schuimen. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig aan het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder bestaat dit matras uit een dikke laag HRX schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Hoe Lang Duurt Onderzoek Postnl

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan 02 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van het 02 betreft de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere techniek van matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma Sleep hierna beweegt. De andere schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar de O2 matras lijkt het voor ons dat de betere koop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 cm en bestaat uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveren in vergelijking met het reguliere Hybrid matras, waardoor het matras meer ondersteuning en stabiliteit biedt. Bovendien bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma matras is het Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en moet concurreren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit matras krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Hoe Lang Duurt Onderzoek Postnl: Aanbieding op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds die verhoging geeft Emma standaard kortingspercentages tussen 10 tot zelfs 45. Een korting van 20% is dan ook een sigaar uit eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk om tot 45% korting te geven en toch een succesvol onderneming blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met vier handvatten en op 60°C gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd is op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep biedt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bed uit alle bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. bed biedt een goede ondergrond bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 tot €379 euro. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een eenvoudig design dat ervoor zorgt dat het bed in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse elementen beschikbaar die toe te voegen aan het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen tussen de €569 euro en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer je een complete set in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een topper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens een hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Maar, voor personen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Hoe Lang Duurt Onderzoek Postnl

Emma biedt een breed gamma aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de aanbiedingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Voer dus goed onderzoek alvorens u een aankoop doet, en denk niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Hoe Lang Duurt Onderzoek Postnl

Naast de bedden heeft Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de juiste steun. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden omdat de consument wellicht wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u het ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heb u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt bieden aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Hoe Lang Duurt Onderzoek Postnl Accessoires

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, die in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel dat hetzelfde haalbaar schijnt te zijn om de deken om te wassen, is de dekentje te erg gewichtig gedurende huishoudelijke wasmachines. Er 2 afmetingen beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 centimeter alsook 240×220 en het prijs start bij 165 EUR.

Temp pad

Dankzij de tempereerpad gereedschap kan het warmte vanaf de bedden worden geregeld. Het machine dient naast het bedden om te worden neergezet en ook mogen door middel van één afstandbediening worden versteld. Daarvan zijn de batterijen niet standaard bijgevoegd. De kosten van de temp pad bedraagt €259 euro’s.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft een viertal diverse bedden. We concentreren in op het twee favoriete matrassen: Het Emma O2 en tevens het Emma bedrijf Hybrid. Beide matrassen hebben een diktegraad vanaf 25 centimeter. De O2 heeft ’n middelmatig naar vast aard, wat uitstekend aansluit voor zij en ook achterkant slapers.

Het hybride is juist enigszins steviger. De grote verschil tussendoor het een tweetal materassen is het feit dat aan de hybrid één pocketvering laagje blijkt toegepast.
Het kleinere formaat vanaf het Emma O2 matras kost 439 euro en het grootst formaat 1069 euro. de Emma merk Hybrid matras vangen aan de tarieven van €899 t/m 2039 euro. Zoals jij kunt aanschouwen, gaan de tarieven aanzienlijk uiteen.

Wordt er kortingen aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur biedt Emma garantie en welke onderdelen worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybrid, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Hoe Lang Duurt Onderzoek Postnl

Naast de matrassen, zijn er andere nachtrust geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Verdere slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte positie van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Al onze bestsellers zijn niet alleen grondig getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat is te wijten door dit vormgeving.

Tussen de modellen door is er gewerkt aan steeds meer comfort, steun en temperatuurregulering door het toevoegen van extra vernieuwende materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen dempen, supermakkelijk rein te maken zijn door de losse covers en ze zijn gemaakt van stoffen die erkend zijn als betrouwbaar, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor mensen met rugklachten of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het type ongemak dat je ervaart.

We kunnen helaas geen situaties verhelpen, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen geven.

Degenen die pijn ervaart door drukpunten (meestal als een stuk van je fysiek wordt belast of afgesloten als het teveel belasting draagt) heeft er meestal baat bij om te wisselen naar een zachter matras.

Zijslapers die op zeer stevige matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Hoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen nog steeds aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een goede uitlijning van de ruggengraat, als je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die rugpijn lijdt door een slechte uitlijning van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en begint door te zakken bij de heupgebied), nood vaak meer aan een matras dat meer support verleent. Het meest passend is daarna één van onze hybride matrassen met veren. Het probleem doet zich aker voor bij mensen die een beetje zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die simpelweg te lang op heel oude, misvormde matrassen hebben gerust. Zij hebben heel veel baat bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium enigszins extra kwaliteit heeft met een dikker comfortlaag en kleine veren, om de hiervoor genoemde drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussen een pocketveer en foam?

Gelijk als elk stoffen hebben ook vulling en binnen veren ieder eigen krachtige punten. Vulling opereert drukverlagend. Indien je een zijdelingse slaper bent en vaker het sensatie krijgt dat je hand tintelen, is een schuim matras waarschijnlijk een verbeterde alternatief in jouw geval.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat vaster en bieden hierdoor wat toegevoegde ondersteuning. Het voornaamste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Als je heel veel zweet of in een zeer vochtig klimaat leeft, is de veerkern zeker het bekijken waard.

De genoemde product assortimenten in het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het in het algemeen beschouwd als een medium hard slaapoppervlak dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Originele Hybride wordt aangemerkt als een medium-stevig slaapoppervlak dat het midden hanteert (hieraan kiezen de meeste mensen de keuze).

De Hybride Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het meest vergelijkbaar met de Originele Hybride, in welk geval de top laag aan de bovenkant is aangepast om een wat knusser wolkengevoel en dientengevolge als zachter (desalniettemin toch harder dan de Oorspronkelijke) wordt aangemerkt.

Is het waar het feit dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een sterke stank mag bezitten?

Ja, als uw recente Emma-slaapoppervlak een lucht ervaart, is dat erg gebruikelijk. Het geur ligt ongevaarlijk en als u het matras 72 uren toelaat doorluchten, verdwijnt die lucht. Onze producten zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 met certificaat en ook goedgekeurd voor het doel zuigelingen op de te slapen. Derhalve maak je geen bekommeringen aangaande deze geur afkomstig van uw verse Emma bed

Hoe werkt de testperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen iets krachtiger vanwege hun bouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te kiezen of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Hoe Lang Duurt Onderzoek Postnl

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️