Hoe Slapen Met Pijnlijke Schouder ᐅ 8 OPMERKELIJKE ZAKEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Aanbiedingen

De Beste Emma aanbiedingen, prijzen, kortingen en kortingscodes

Normaliter biedt Emma steeds een korting, in dit tekst ontdek je op welke manier je de grootste kortingen en beste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Hoe Slapen Met Pijnlijke Schouder:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang research naar slapen. Gemaakt om je de perfecte slaap te geven. Doeze sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en extra solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van diverse lichaamstypen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Als je denkt een Emma aan te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier opties zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit er wel een onderscheid in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste variant (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. Het grote maat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor ieder matras talrijke maten beschikbaar. Het kleinste maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grootste formaat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 versus Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma. Het originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan u dan nog wel kopen bij de website? Hieronder vallen het 02-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van deze matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. De 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit verschillende soorten schuimen. Er is een klein Airgocell schuimlaag aanwezig aan het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat het matras uit een dik laag HRX-schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Hoe Slapen Met Pijnlijke Schouder

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het 02 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van de 02 betreft de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuim met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere technologie voor matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma hierna beweegt. De overige lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar de O2 matras lijkt ons dat de betere aankoop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Emma Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer pocketveringen in vergelijking met de standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer steun en stabiliteit levert. Bovendien bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die soepeler is dan de hoes van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat al beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit matras ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Hoe Slapen Met Pijnlijke Schouder: Kortingen op EmmaMatrassen en overige producten

Na die prijsverhoging geeft Emma standaard kortingspercentages variërend van 10% en zelfs 45%. Een 20% korting is dus een sigaar van eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk om tot 45% korting te geven en nog steeds een succesvol onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van vier grepen en bij 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel getest werd op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep biedt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype binnen de Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een stevige ondersteuning bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 tot €379 euro. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net bij je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een minimalistisch design dat maakt dat het in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse elementen beschikbaar om toe te voegen aan het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen van €569 en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als u een complete set in 1 wil ontvangen. Hierbij krijg t namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens een hardheidsschaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met specifieke wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Hoe Slapen Met Pijnlijke Schouder

Emma biedt een uitgebreid gamma aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de kortingen meestal reeds in de basisprijs zijn verwerkt. Voer dus goed research voordat u een aankoop doet, en vergeet niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Hoe Slapen Met Pijnlijke Schouder

Buiten de bedden heeft Emma 6 diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen geschikt voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden aangezien de consument wellicht wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je de gevoel geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heeft je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Hoe Slapen Met Pijnlijke Schouder Accessoires

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, welke in alle maten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande dat het mogelijk blijkt te zijn om het dekentje te wassen, blijkt het dekbed te erg zwaar voor binnenlandse wasautomaten. Er een tweetal afmetingen verkrijgbaar van 150×200 cm en 240 bij 220 plus de kosten begint op 165 euro EUR.

Temp pad

Met het tempereerpad gereedschap kan de warmtegraad vanuit de bed wezen geregeld. Het apparaat hoort naast de slaapplek te wezen opgesteld en ook mag met een afstandbediening worden aangepast. Van dit zijn de energiecellen geen standaard inbegrepen. De kostprijs van het temp pad is 259 euro euro.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit vier diverse bedden. Wij focussen in op de een tweetal favoriete materassen: Het Emma O2 en tevens het Emma merk Hybrid. Beiden matrassen kennen een dikte vanaf 25 cm. Het O2 heeft ’n gemiddeld naar stevig aard, hetgeen uitstekend aansluit voor kant en tevens rugzijde slapers.

De gemengde blijkt net enigszins steviger. Het grote verschil tussendoor het 2 materassen blijkt dat bij de hybrid één pocketveer laagje blijkt toegepast.
Het kleinere formaat vanaf het Het Emma merk O2 bed kostprijs 439 euro en tevens de grote afmeting 1.069 euro. Bij Emma merk Hybrid matras beginnen het prijzen van €899 t/m 2.039 euro. Gelijkend op je mag bekijken, bewegen het kosten sterk uiteenlopend.

Wordt er prijsverlaging aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang geeft Emma- garantieperiode en welke onderdelen worden er vergoed?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybrid, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Hoe Slapen Met Pijnlijke Schouder

Behalve de matrassen, zijn er andere slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussens, matrascover, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten teweegbrengt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend grondig getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat komt door dit design.

Tussen de modellen door is er toegepast aan meer en meer comfortabelheid, steun en warmtebeheersing door het gebruiken van extra vooruitstrevende materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen doven, heel eenvoudig rein te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn gemaakt van grondstoffen die gecertificeerd zijn als veilig, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor personen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het type pijn dat je hebt.

We kunnen helaas niet alle gevallen aanpakken, maar we kunnen je wel wat adviezen voorschotelen.

Personen die ongemak voelt door drukplekken (gewoonlijk indien een gedeelte van je lichaam wordt beladen of afgekneld als het overmatig gewicht draagt) heeft er meestal nut van om te veranderen naar een zachter matras.

Zijslapers die op zeer harde matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede uitlijning van de wervelkolom, als je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie pijn in de rug ervaart door een slechte positionering van de rug (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en begint door te verzakken bij de heupgebied), verlangt vaak meer aan een matras dat extra steun biedt. Het meest geschikt is daarna een van onze hybride matrassen met springveren. Het issue treedt regelmatig voor bij personen die enigszins zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die simpelweg te lang op erg oude, misvormde matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben enorm voordeel bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium enigszins meer waarde heeft met een dikker comfortabele laag en kleine veren, om de eerder vermelde drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid tussenin een pocketveer en schuim?

Zoals zoals elk materialen hebben ook vulling en interne veren elk afzonderlijk sterke punten. Schuim werkt druk verminderend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het gevoel krijgt dat je vingers slapen, is een schuim matras vermoedelijk een verbeterde optie voor jou.

Binnen veren zijn doorgaans wat steviger en geven zodoende wat extra support. Het voornaamste pro van de binnenvering kern is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Als je veel zweet produceert of in een heel vochtig weer leeft, is de veerkern absoluut het overwegen waard.

De productreeksen in het algemeen:

De O2 is door het in het algemeen aangemerkt als een medium-hard matras dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Originele Hybride wordt beschouwd als een medium-stevig matras dat het midden behoudt (hieraan geven de grootste deel van de mensen de keuze).

De Combinatie Premium is wat betreft liggevoel het meeste gelijk met de Originele Hybride, in welk geval de boven laag aan de bovenkant is aangepast om een enigszins gezelliger gevoel van wolken en daarom als softer (echter toch steviger dan de Oorspronkelijke) wordt gezien.

Klopt datgene mijn slaapoppervlak een sterke lucht kan ervaren?

Inderdaad, wanneer je recente Emma-slaapoppervlak een lucht bezit, ligt het feit dat heel normaal. Die geur staat onschadelijk en als je de slaapoppervlak tweeënzeventig uurtjes laat toe doorluchten, verdampt deze lucht. Onze eigen items zijn wel OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd en eveneens toegestaan met het doel baby’s op het laten rusten. Daarom maakt je geen zorgen aangaande deze lucht afkomstig van uw verse Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen enigszins krachtiger dankzij hun bouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Hoe Slapen Met Pijnlijke Schouder

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️