Hoe Warm Was Je Beddengoed ᐅ 11 MAKKELIJKE ZAKEN

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Kortingscodes

De Beste Emma promoties, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma altijd een afprijzing, in dit tekst leer je op welke manier je de beste afprijzingen en beste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Hoe Warm Was Je Beddengoed:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang onderzoek naar slaap. Gecreëerd om je de beste nachtrust te bieden. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller economische matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamsvormen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma matrassen Indien je overweegt een Emma te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit er nog een onderscheid in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinste versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. De grote maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras verschillende maten te koop. Het kleinste maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grootste formaat (180×210 cm) is €2.149.

Emma 02 versus Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma. Het orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun je dan nog wel kopen bij hun eigen website? Dit zijn het O2-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van deze matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. Het O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit verschillende soorten schuimen. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aanwezig van de bovenkant van het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat dit matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Hoe Warm Was Je Beddengoed

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan 02 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van de O2 betreft de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybride matras. Er wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De andere lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het O2 matras schijnt het voor ons dat een betere aankoop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 cm en is samengesteld uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveren in vergelijking met het standaard Hybrid matras, waardoor het matras meer ondersteuning en vastheid biedt. Bovendien heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke soepeler is dan de hoes van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit is een budget matras dat beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit matras ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Hoe Warm Was Je Beddengoed: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en overige producten

Na die verhoging geeft Emma standaard kortingen tussen 10 tot maar liefst 45%. Een korting van 20% korting is dus een sigaar van eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven terwijl ze toch een succesvol bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van 4 handige handvatten en kan bij 60°C gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel getest werd op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype binnen alle bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische look and feel. bed moet een stevige ondersteuning bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 en €379 euro. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies in je interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een minimalistisch design dat ervoor zorgt dat het past in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende elementen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren van €569 tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als u alles in 1 wil ontvangen. Hierbij ontvang je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is dit het bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op de schaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met specifieke voorkeuren is de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Hoe Warm Was Je Beddengoed

Emma Sleep heeft een uitgebreid assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zijn verwerkt. Doe dus voldoende onderzoek voordat u een beslissing neemt, en denk niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Hoe Warm Was Je Beddengoed

Buiten de bedden heeft Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste steun. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden aangezien de consument misschien iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u het gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heb je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt geven aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Hoe Warm Was Je Beddengoed Accessoires

Naast het hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, welke in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het feit dat hetzelfde denkbaar is om het dekentje om te wassen, is het dekbed te gewichtig voor huishoudelijke wasmachines. Er zijn 2 maten beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 centimeter en 240 bij 220 en de kosten vangt aan bij 165 euro.

Temp pad

Met de temp pad gereedschap kunnen het warmte vanaf het bedje worden geregeld. Het apparaat moet naast de het slaapplek te zijn opgesteld en mogen door middel van een afstandsbedieningstoestel zijn bijgesteld. Van dit bestaan het batterijen geen standaard ingesloten. Het kosten vanaf het temp pad is €259 euro.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over 4 diverse bedden. We zoomen in het twee favoriete bedden: Emma O2 en tevens het Emma Hybrid. Beiden matrassen kennen ’n omvang van 25 centimeter. De O2 kent een gemiddeld naar vast karakter, hetgeen prima aansluit bij zij en ook rugslapers.

Het hybride blijkt juist iets steviger. De grote verschil tussenin de twee bedden blijkt dat aan de hybride ’n pocketvering niveau is toegepast.
De kleinste maat vanaf het Emma O2 materas kost 439 euro en ook de grote maat 1.069 euro. Bij het Emma Hybrid materas beginnen het tarieven van €899 tot en met €2.039. Net als u mag zien, lopen de tarieven aanzienlijk verschillend.

Worden er kortingen toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma garantie en welke aspecten wordt er vergoed?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Hoe Warm Was Je Beddengoed

Buiten de matrassen, zijn er verschillende nachtrust geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Andere slaapaccessoires zijn de kussens, matrasbescherming, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Al onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat komt door dit design.

Door de varianten door is er gebruikt aan steeds meer gemak, steun en warmtebeheersing door het toevoegen van extra innovatieve materialen. Verder zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen dempen, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die erkend zijn als onberispelijk, ook voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor individuen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het soort pijn dat je ervaart.

We kunnen helaas geen omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je echter wat adviezen voorschotelen.

Degenen die last heeft door drukpunten (meestal indien een gedeelte van je lijf wordt overbelast of gekneld als het te veel massa ondersteunt) heeft er gewoonlijk nut van om te veranderen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op heel stevige matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen toch aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede uitlijning van de rug, indien je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die pijn in de rug lijdt door een slechte alignering van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras te zacht is en aanvangt door te verzakken bij de heupen), nood doorgaans meer aan een matras dat bijkomende steun verleent. Het meest passend is dan een van onze hybride matrassen met veren. Het issue doet zich regelmatig voor bij mensen die wat zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die eenvoudigweg te lang op erg oude, misvormde matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben veel voordeel bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium een beetje toegevoegde waarde heeft met een dikkere comfortabele laag en microveren, om de voorgaand besproken drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussenin een pocket veer en vulling?

Gelijk als elk materialen hebben ook schuim en binnen veren hun unique krachtige kanten. Vulling opereert druk verminderend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en vaker het sensatie krijgt dat je vingers slapen, is een matras van schuim wellicht een verbeterde alternatief in jouw geval.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat harder en geven zodoende wat meer ondersteuning. Het grootste voordeel van de binnenveringskern is dat hij beter lucht doorlaat. Als je heel veel zweet produceert of in een erg nat klimaat verblijft, is de kern met veren absoluut het overwegen waard.

De productreeksen in het algemeen:

De O2 wordt over het in het algemeen beschouwd als een medium hard bed dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als een medium-stevig slaapoppervlak dat het evenwicht hanteert (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Hybride Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de bovenste laag is aangepast te een beetje knusser gevoel van wolken en dientengevolge als meer zacht (desalniettemin nog steeds steviger dan de Original) wordt gezien als beschouwd.

Klopt het feit dat mijn eigen bed een intense lucht kun ervaren?

Ja, indien jouw nieuwe Emma-slaapoppervlak een geur heeft, ligt het feit dat heel gebruikelijk. Het geur staat ongevaarlijk en als u het matras tweeënzeventig uurtjes toelaat doorluchten, verdwijnt dat geur. Onze eigen artikelen zijn OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd en eveneens toegestaan met het doel zuigelingen op toestaan slapen. Derhalve maak je jij geen zorgen betreffende de lucht uit je recente Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen wat solider vanwege hun opbouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Hoe Warm Was Je Beddengoed

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️