Hoes Matras Box 🔴 10 VERBIJSTERENDE ZAKEN

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Recensies en Aanbiedingen

De beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma altijd een afprijzing, in dit tekst ontdek je op welke manier je de grootste afprijzingen en voordeligste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Hoes Matras Box:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang research naar slapen. Gecreëerd om je de perfecte slaap te bieden. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller betaalbare matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor optimale steun van verschillende lichaamstypen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Wanneer je overweegt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om te weten dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit wel een onderscheid in kosten. De kleine variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote versie (180×200 cm) voor €459. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleine maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. De grootste maat (200 x 200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er bestaan voor ieder matras tal van maten te koop. Het kleine formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grote formaat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma 02 versus Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. Het orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan je dan nog wel kopen bij hun eigen website? Dit betreft het 02-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van deze matras van een eigen review voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. De 02 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De samenstelling van de 02 bestaat uit verschillende types schuimen. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant van de matras. Daarna door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is dit matras uit een dik plak HRX-schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Hoes Matras Box

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het 02 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van de O2 is de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere technologie van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep hierna beweegt. De overige lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar het 02 matras schijnt het voor ons dat de betere aankoop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 centimeter en bestaat uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer pocketveringen dan het reguliere Hybrid matras, waardoor het matras meer ondersteuning en stabiliteit biedt. Daarnaast heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die soepeler is in vergelijking met de hoes van van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en moet concurreren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Hoes Matras Box: Korting op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds deze verhoging geeft Emma standaard kortingspercentages variërend van 10% tot maar liefst 45. Een korting van 20% is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk om tot 45% korting te geven terwijl ze toch een winstgevend bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij- afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met vier handvatten en bij 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof getest werd op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma verkoopt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype uit alle bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische uitstraling. bed biedt een goede ondergrond bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 tot €379 euro. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net bij jouw interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een minimalistisch design wat maakt dat het past in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse elementen voorhanden die toe te voegen bij het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren tussen de €569 euro tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u alles in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een topper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens een hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met andere voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Hoes Matras Box

Emma Sleep heeft een breed assortiment van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de aanbiedingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Voer dus voldoende research alvorens u een aankoop doet, en vergeet niet om ook andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Hoes Matras Box

Naast de bedden biedt Emma 6 diverse kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de juiste ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen omdat de klant misschien iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u het gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heeft je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt geven aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Hoes Matras Box Extra’s

Buiten de hoofdassortiment van Emma bieden zij nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, die in alle maten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het het denkbaar blijkt te zijn om de deken om te wassen, blijkt de dekbed te zwaarwegend gedurende huishoudelijke wasautomaten. Er twee formaten verkrijgbaar van 150 bij 200 centimeter alsook 240×220 en de prijs vangt aan bij 165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van de temp pad tool mag het warmtegraad vanaf de bed zijn beheerd. De machine dient vlakbij de bedden om te wezen geplaatst en kan door middel van één afstandsbedieningstoestel wezen bijgesteld. Hiervan bevinden het accu’s geen standaardgewijs inbegrepen. Het prijs van de temperatuurpad is 259 euro EUR.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft een viertal verschillende materassen. We focussen in op de twee meest populaire materassen: Het Emma merk O2 en ook de Emma merk Hybrid. Allebei bedden bezitten een omvang van 25 cm. Het O2 heeft ’n medium naar ferm eigenschap, dat goed past voor kant en ook achterkant slapers.

De hybride blijkt juist enigszins steviger. Het grote onderscheid tussen de een tweetal materassen schijnt het feit dat aan het hybrid een pocketveringssysteem niveau is toegepast.
Het kleinste formaat van de Emma O2 matras kostprijs 439 en ook de grootst afmeting €1.069. de Emma merk Hybrid materas starten de prijzen vanuit 899 euro tot 2.039 euro. Net als je kunt aanschouwen, gaan de tarieven aanzienlijk verschillend.

Worden er kortingen gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma- garantieperiode en welke aspecten wordt er gedekt?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybrid, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Hoes Matras Box

Behalve de matrassen, zijn er andere slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Andere slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrasbeschermer, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen tot gevolg heeft. Allemaal onze topsellers zijn niet alleen zorgvuldig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat is te danken door dit ontwerp.

Door de uitvoeringen door is er toegepast aan steeds meer gemak, support en warmtebeheersing door het gebruiken van meer vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen dempen, heel eenvoudig rein te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn geproduceerd van stoffen die erkend zijn als veilig, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor mensen met rugklachten of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het vorm pijn dat je hebt.

We kunnen helaas niet alle omstandigheden oplossen, maar we kunnen je toch wat adviezen geven.

Personen die last voelt door drukzones (meestal wanneer een deel van je fysiek wordt beladen of afgesloten als het teveel belasting ondersteunt) heeft er doorgaans nut van om te wisselen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op erg harde matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Alhoewel ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede uitlijning van de rug, indien je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie rugpijn lijdt door een slechte alignering van de wervelkolom (meestal als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te verzakken bij de heupgebied), nood vaak meer aan een matras dat bijkomende support verleent. Het beste is dan één van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het vraagstuk doet zich aker voor bij personen die enigszins zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die simpelweg te veel tijd op zeer oude, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben veel baat bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium een beetje toegevoegde waarde heeft met een dikker comfortlaag en microveren, om de eerder genoemde drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid tussen een pocketvering en schuim?

Gelijk gelijk elk materialen hebben ook vulling en binnen veren hun afzonderlijk sterke punten. Foam opereert drukverlagend. Als je een zijdelingse slaper bent en vaker het gevoel ervaart dat je hand slaperig zijn, is een matras van schuim wellicht een superieure keuze in jouw geval.

Interne veren zijn meestal wat steviger en leveren zodoende wat meer ondersteuning. Het grootste pro van de binnenvering kern is dat hij beter lucht doorlaat. Als je overvloedig zweet produceert of in een zeer nat weer woont, is de kern met veren absoluut het bekijken waard.

De product assortimenten in het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het algemeen gezien als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Original Hybrid wordt aangemerkt als een medium stevig slaapoppervlak dat het midden behoudt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Combinatie Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het meeste vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de top laag is aangepast te een wat gezelliger wolkachtig gevoel en daarom als zachter (maar nog harder dan de Originele) wordt aangemerkt.

Is het juist het feit dat mijn eigen slaapoppervlak een sterke geur kun bezitten?

Ja, indien jouw recente Emma-slaapoppervlak een stank heeft, is dat erg normaal. Die geur ligt onbedreigend en indien jij hetzij matras tweeënzeventig uren toelaat doorluchten, verdampt deze geur. Onze eigen artikelen zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd als en eveneens goedgekeurd om zuigelingen op het toestaan dutten. Daarom maak jij geen enkele bezorgdheden over deze stank uit uw verse Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen iets krachtiger dankzij hun bouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Hoes Matras Box

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️