Hoeslaken 140×210 ✔️ 11 BEWEZEN TIPS

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Promoties

De beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans geeft Emma altijd een korting, in dit stuk ontdek je op welke manier je de grootste afprijzingen en aantrekkelijkste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Hoeslaken 140×210:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren research naar slaap. Gecreëerd om je de ideale nachtrust te geven. Doeze sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamstypen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma matrassen Wanneer je overweegt een Emma aan te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Daarnaast zit wel een onderscheid in prijs. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleine maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. Het grootste maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor elk matras talrijke maten beschikbaar. De kleine formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grootste formaat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma 02 vs. Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma. Het originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun je dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit betreft de 02-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van dit matras van een eigen review bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. Het 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De O2 is samengesteld uit diverse types schuim. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig van de matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder is dit matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Hoeslaken 140x210

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van de O2 is de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze maakt het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuim gecombineerd met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma in deze richting beweegt. De andere schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar het 02 matras lijkt het voor ons dat de betere aankoop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 centimeter en bestaat uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveringen dan het reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het matras extra steun en stabiliteit levert. Bovendien bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en moet wedijveren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Hoeslaken 140×210: Kortingen op Emma-Matrassen en overige producten

Na die prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10 tot maar liefst 45%. Een korting van 20% is dus een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven en nog steeds een winstgevend bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van vier handvatten en kan op 60°C gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd werd op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bed binnen de Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. bed moet een stevige ondersteuning bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 en €379 euro. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net in je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp wat ervoor zorgt dat het in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse elementen voorhanden die toe te voegen bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren van €569 tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer je alles in 1 wilt kopen. Hierbij ontvang je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op een hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met andere wensen is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Hoeslaken 140×210

Emma heeft een uitgebreid assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de kortingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Doe dus goed onderzoek alvorens je een beslissing doet, en vergeet niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Hoeslaken 140x210

Naast de slaapmeubels heeft Emma zes diverse kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de correcte steun. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen aangezien de consument wellicht iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u het ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heeft u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt bieden aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op zij zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Hoeslaken 140×210 Extra’s

Buiten de hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, welke in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het hetzelfde haalbaar blijkt te zijn te het dekentje om te wassen, blijkt het dekbed te erg zwaarwegend voor binnenlandse wasserettes. Er twee formaten verkrijgbaar vanaf 150×200 centimeter en 240×220 plus de kostprijs start op €165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van het tempereerpad tool kunnen het warmte van het bedden worden gereguleerd. De toestel moet vlakbij het bedden om te zijn neergezet plus kan met een afstandsbediening wezen aangepast. Van dit zijn het energiecellen geen standaard ingesloten. De kostprijs van de temp pad ligt op 259 euro euro.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit vier verschillende matrassen. Wij concentreren in op het twee meest populaire matrassen: Emma O2 en tevens het Emma Hybrid. Beide bedden kennen een diktegraad vanaf 25. Het O2 bezit ’n medium tot stevig eigenschap, wat goed aansluit voor kant en ook rugslapers.

De hybrid is juist enigszins steviger. De grootste verschil tussen de 2 matrassen is het feit dat op de gemengde één pocketvering niveau is toegevoegd.
De kleinste maat van het Emma O2 materas kost 439 en tevens het grootst formaat €1.069. de Emma bedrijf Hybrid bed beginnen de kosten vanaf 899 t/m €2.039. Zoals je kan bekijken, bewegen de prijzen sterk uiteenlopend.

Worden er kortingen toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang verstrekt Emma garantie en wat worden er gedekt?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emmamatras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Hoeslaken 140×210

Buiten de matrassen, zijn er andere slaap gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de kussens, matrasbeschermer, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ligging van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen teweegbrengt. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet alleen grondig getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat is te wijten door dit vormgeving.

Door de varianten door is er gewerkt aan toenemend comfortabelheid, steun en warmtebeheersing door het invoegen van aanvullende vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen absorberen, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn vervaardigd van materialen die erkend zijn als betrouwbaar, ook voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor individuen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het type pijn dat je voelt.

We kunnen helaas niet alle omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen geven.

Wie ongemak ervaart door drukpunten (doorgaans als een gedeelte van je fysiek wordt beladen of afgekneld als het te veel belasting draagt) heeft er gewoonlijk nut van om over te stappen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op zeer vaste matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen nog steeds beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een goede alignering van de rug, mocht je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die pijn in de rug ervaart door een slechte positionering van de ruggengraat (meestal als een matras te zacht is en begint door te zakken bij de heupgebied), nood doorgaans meer aan een matras dat bijkomende support biedt. Het meest geschikt is daarna een van onze combinatie matrassen met springveren. Het issue treedt vaker voor bij individuen die wat zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die eenvoudigweg te veel tijd op erg oude, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben heel veel baat bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium iets meer kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfort laag en microveren, om de hiervoor besproken drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussenin een pocket veer en vulling?

Net gelijk ieder stoffen hebben ook vulling en interne veren ieder afzonderlijk sterk kanten. Schuim functioneert druk reducerend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het sensatie ervaart dat je vingers slaperig zijn, is een matras van schuim vermoedelijk een betere keuze voor.

Interne veren zijn meestal wat steviger en bieden hierdoor wat extra support. Het voornaamste voordeel van de binnenveringskern is dat hij optimaler lucht doorlaat. Als je overvloedig transpireert of in een erg dampig milieu leeft, is de veerkern zeker het overwegen waard.

De productreeksen in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het over het algemeen aangemerkt als een medium-hard slaapoppervlak dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als gezien als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het balans hanteert (hieraan voorkeur geven aan de meesten de keuze).

De Hybrid Premium is wat betreft liggevoel het hoogst gelijk met de Originele Hybride, terwijl de top opperste laag is aangepast voor voor een beetje warmer wolkengevoel en dus als zachter (maar nog steeds vaster dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als aangemerkt.

Klopt het feit dat mijn eigen matras een intense lucht kan ervaren?

Ja, als je nieuwe Emma-bed een lucht heeft, staat datgene erg normaal. Het lucht is onschadelijk en indien jij hetzij matras twee en zeventig uurtjes toelaat doorluchten, vervaagt deze lucht. Onze eigen artikelen zijn ook OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd en eveneens erkend voor het doel zuigelingen op toestaan dutten. Daarom maak je geen enkele zorgen aangaande deze stank van uw recente Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen iets solider dankzij hun constructie. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Hoeslaken 140×210

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️