Hoeslaken Voor Dikke Matras ➡️ 4 BEWEZEN WEETJES

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Recensies en Kortingscodes

De beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Normaliter biedt Emma altijd een afprijzing, in dit tekst ontdek je op welke manier je de hoogste kortingen en beste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Hoeslaken Voor Dikke Matras:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren studie naar slapen. Gemaakt om je de perfecte slaap te geven. Slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en extra stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van diverse lichaamstypen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Als je besluit een Emma aan te kopen is het cruciaal om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Daarnaast zit er nog een onderscheid in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste variant (200×200 cm) voor €1.069.

De kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grote maat (200×200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor elk matras talrijke maten verkrijgbaar. De kleine maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grote formaat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 versus Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. De originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan je dan nog wel aanschaffen bij de website? Hieronder vallen het O2-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van deze matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het 02 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De samenstelling van de O2 bestaat uit verschillende types schuimen. Er is een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant van de bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat het matras uit een dik laag HRX schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Hoeslaken Voor Dikke Matras

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het 02 matras. Het enige dat wat verschillend is dan de 02 betreft de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuim gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van technologie van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De overige schuimlagen in het matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar het 02 matras lijkt ons dat de betere koop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 cm en is samengesteld uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer pocketveren in vergelijking met het reguliere Hybrid matras, waardoor het meer ondersteuning en stabiliteit levert. Bovendien heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter is in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. Je koopt dit matras in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Hoeslaken Voor Dikke Matras: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds deze verhoging biedt Emma doorgaans kortingen tussen 10% en zelfs 45%. Een 20% is dus een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden en nog steeds een winstgevend onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van vier handvatten en bij 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd werd op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep biedt naast haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bedtype uit de bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische look and feel. Het bedframe moet een stevige ondergrond bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 en €379 euro. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies in je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp dat ervoor zorgt dat het bed past in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse elementen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen van de €569 euro en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer u een complete set in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is is dit de bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens een schaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met andere wensen kan de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Hoeslaken Voor Dikke Matras

Emma heeft een breed assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de kortingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Voer dus goed onderzoek alvorens u een beslissing doet, en denk niet om eveneens andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Hoeslaken Voor Dikke Matras

Buiten de bedden biedt Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de correcte steun. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden omdat de consument misschien wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u de gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heeft je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt geven aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Hoeslaken Voor Dikke Matras Extra’s

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, die in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het feit dat hetzelfde mogelijk is om de dekentje te schoonmaken, is het dekentje te zwaar voor binnenlandse wasserettes. Er twee maten verkrijgbaar van 150×200 centimeter en 240×220 en het prijs start bij 165 euro euro.

Temp pad

Dankzij de temperatuurpad gereedschap mag de warmtegraad vanuit het bedden zijn geregeld. Het toestel hoort naast de slaapplek te zijn neergezet plus kan door middel van één afstandsbedieningstoestel worden versteld. Van dit bestaan de accu’s niet standaard inbegrepen. Het prijs van het temperatuurpad is 259 euro euro.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over vier diverse materassen. We zoomen in het twee favoriete matrassen: Emma O2 en tevens de Emma merk Hybrid. Allebei matrassen kennen een omvang vanaf 25 cm. Het O2 kent één middelmatig tot vast eigenschap, hetgeen goed past bij zij en rugzijde slapers.

Het hybrid schijnt precies een beetje steviger. Het belangrijkste verschil tussendoor de een tweetal matrassen is het op de gemengde één pocketveer niveau schijnt geïntegreerd.
De minste afmeting van het Emma O2 bed bedraagt 439 en ook het grote maat 1069 euro. de Emma bedrijf Hybrid matras starten het prijzen van €899 tot en met €2.039. Net als je mag aanschouwen, lopen de prijzen krachtig uiteen.

Wordt er kortingen aangeboden op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd verstrekt Emma- waarborg en wat worden er gedekt?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Hoeslaken Voor Dikke Matras

Buiten de matrassen, zijn er andere slaap verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Elk onze bestsellers zijn niet alleen diepgaand getest door autonome consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat is te danken door dit design.

Tussen de varianten door is er gebruikt aan meer en meer comfort, ondersteuning en warmteregulering door het toevoegen van aanvullende innovatieve materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen absorberen, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die gecertificeerd zijn als veilig, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor mensen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het soort last dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg niet alle situaties oplossen, maar we kunnen je toch wat richtlijnen aanbieden.

Degenen die pijn voelt door drukpunten (doorgaans wanneer een stuk van je fysiek wordt belast of gekneld als het teveel gewicht ondersteunt) heeft er meestal voordeel van om te veranderen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op erg vaste matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog steeds beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een correcte alignering van de ruggengraat, indien je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die rugpijn lijdt door een slechte positionering van de ruggengraat (meestal als een matras te zacht is en aanvangt door te slinken bij de heupgebied), verlangt vaak meer aan een matras dat extra ondersteuning biedt. Het meest passend is vervolgens eentje van onze combinatie matrassen met veren. Het probleem komt aker voor bij mensen die een beetje zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die simpelweg te lange tijd op erg versleten, misvormde matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben enorm voordeel bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium enigszins toegevoegde kwaliteit heeft met een dikkere comfortabele laag en micro-veren, om de voorgaand vermelde drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussen een pocketveer en schuim?

Net als ieder grondstoffen hebben ook vulling en interne veren elk eigen krachtige aspecten. Vulling functioneert druk verminderend. Als je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het sensatie beleeft dat je hand slapen, is een schuim matras wellicht een superieure alternatief voor.

Binnenveringen zijn doorgaans wat steviger en leveren zodoende wat toegevoegde steun. Het grootste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Indien je heel veel transpireert of in een erg vochtig klimaat woont, is de verenkern vast en zeker het overwegen waard.

De genoemde productlijnen in het over het algemeen:

De O2 wordt over het in het algemeen gezien als een medium-hard bed dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als beschouwd als een medium-stevig slaapoppervlak dat het evenwicht behoudt (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybrid Premium is qua gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de top laag is aangepast voor te een beetje gezelliger gevoel van wolken en dientengevolge als zachter (echter toch harder dan de Originele) wordt gezien als aangemerkt.

Is het juist het feit dat mijn eigen matras een sterke stank kun ervaren?

Klopt, wanneer je verse Emma-matras een stank heeft, is dat heel normaal. Die lucht ligt onschadelijk en als u het bed tweeënzeventig uren toelaat luchten, vervaagt die stank. Onze items zijn OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd als en tevens goedgekeurd om baby’s op de toelaten slapen. Dus maak je geen enkele bekommeringen over deze geur van uw recente Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen iets krachtiger vanwege hun bouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te kiezen of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Hoeslaken Voor Dikke Matras

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️