Hoeveel Kost Een Boxspring 🔥 4 MAKKELIJKE TIPS

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Promoties

De beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingscodes

Normaliter geeft Emma altijd een afprijzing, in dit stuk lees je hoe je de hoogste afprijzingen en beste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Hoeveel Kost Een Boxspring:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren research naar slapen. Gemaakt om je de ideale nachtrust te geven. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van diverse lichaamstypen. De matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma matrassen Wanneer je denkt een Emma te kopen is het essentieel om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit er nog een onderscheid in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinere maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. Het grote maat (200×200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er zijn voor ieder matras tal van maten beschikbaar. Het kleinste formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grootste formaat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma O2 versus Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. De originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun u dan nog wel aanschaffen bij de website? Hieronder vallen de O2-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van dit matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De O2 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De samenstelling van de O2 bestaat uit diverse soorten schuimen. Er is een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van het bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast is dit matras uit een dik laag HRX schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Hoeveel Kost Een Boxspring

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan O2 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van de 02 betreft de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze maakt het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuimlaag met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere technologie van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma hierna toe beweegt. De andere schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het 02 matras lijkt het voor ons dat een betere koop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Emma Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 cm en bestaat uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer pocketveren in vergelijking met het reguliere Hybrid matras, waardoor het matras extra ondersteuning en stabiliteit levert. Bovendien heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke zachter aanvoelt dan de hoes van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma matras is het Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met de matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Hoeveel Kost Een Boxspring: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en overige producten

Na die verhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10% en maar liefst 45%. Een korting van 20% is dan ook een sigaar uit eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze nog steeds een succesvol bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van 4 handige handvatten en bij 60°C gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd is op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bed uit alle bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een goede ondergrond bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 tot €379 euro. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net in je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp dat ervoor zorgt dat het in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende onderdelen beschikbaar om toe te voegen aan het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren van de €569 euro en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als u alles in 1 wilt ontvangen. Hierbij ontvang je namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op de schaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met specifieke wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Hoeveel Kost Een Boxspring

Emma heeft een breed gamma aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de kortingen meestal reeds in de basisprijs zijn inbegrepen. Voer dus voldoende onderzoek voordat je een beslissing neemt, en vergeet niet om ook andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Hoeveel Kost Een Boxspring

Buiten de bedden biedt Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de correcte steun. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden aangezien de consument misschien wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u de ervaring geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heeft je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt geven aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Hoeveel Kost Een Boxspring Extra’s

Naast het hoofdassortiment van Emma bieden zij nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, welke in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel dat hetzelfde mogelijk is te het dekbed om te reinigen, blijkt de dekbed te gewichtig gedurende huiselijke wasmachines. Er 2 maten beschikbaar van 150 bij 200 cm tevens 240 bij 220 en ook de kosten begint op 165 EUR.

Temp pad

Met het temp pad gereedschap kan de warmtegraad vanaf het bedden wezen beheerd. Het apparaat moet naast de het slaapplek te worden opgesteld en kan via één afstandbediening worden versteld. Van dit bevinden de accu’s niet echt standaardgewijs ingesloten. Het kostprijs vanaf het temperatuurpad is 259 euro euro.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over een viertal diverse materassen. We concentreren in het een tweetal favoriete materassen: Emma O2 en ook de Emma merk Hybrid. Beide materassen hebben één diktegraad van 25 centimeter. Het O2 kent ’n gemiddeld naar stevig aard, dat uitstekend geschikt is voor kant en achterkant slapers.

De gemengde schijnt net een beetje steviger. De grootste verschil tussendoor de een tweetal materassen blijkt het feit dat bij de gemengde ’n pocketvering niveau is geïntegreerd.
De minste afmeting vanaf het Emma O2 bed kost €439 en ook de grootst afmeting 1069 euro. Bij het Emma merk Hybrid matras vangen aan de prijzen van €899 tot en met 2039 euro. Net als u kan bekijken, gaan de kosten krachtig verschillend.

Wordt er korting aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma waarborg en welke onderdelen worden er gedekt?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybrid, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Hoeveel Kost Een Boxspring

Naast de matrassen, zijn er andere nachtrust geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrasbeschermer, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede positie van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Al onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door zelfstandige consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat is te wijten door dit vormgeving.

Tussen de modellen door is er gewerkt aan meer en meer comfortabelheid, steun en warmtebeheersing door het toevoegen van meer vernieuwende materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen doven, heel eenvoudig rein te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn gemaakt van grondstoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor individuen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het soort pijn dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg geen omstandigheden oplossen, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen aanbieden.

Personen die ongemak ervaart door drukplekken (doorgaans wanneer een deel van je lichaam wordt overbelast of afgesloten als het overmatig massa verdraagt) heeft er meestal nut van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg harde matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede positionering van de ruggengraat, indien je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die rugpijn lijdt door een onjuiste positionering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te verzakken bij de heupen), heeft doorgaans meer aan een matras dat meer support biedt. Het meest geschikt is vervolgens eentje van onze hybride matrassen met veren. Het vraagstuk komt aker voor bij mensen die enigszins zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die eenvoudigweg te lange tijd op zeer versleten, verwrongen matrassen hebben gerust. Zij hebben veel baat bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium een beetje toegevoegde kwaliteit heeft met een dikkere comfort laag en kleine veren, om de eerder vermelde drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussen een pocketveer en vulling?

Net gelijk elk materialen hebben ook schuim en binnen veren hun unique krachtige kanten. Schuim werkt drukverlagend. Indien je een zijslaper bent en regelmatig het gevoel ervaart dat je handen slaperig zijn, is een matras van schuim wellicht een verbeterde optie voor.

Interne veren zijn gewoonlijk wat steviger en leveren zodoende wat extra support. Het voornaamste pro van de binnenvering kern is dat hij beter ventileert. Wanneer je overvloedig transpireert of in een zeer nat weer leeft, is de verenkern absoluut het overwegen waard.

De genoemde product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 wordt over het in het algemeen aangemerkt als een medium hard bed dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als aangemerkt als een medium stevig bed dat het evenwicht houdt (hieraan geven de meeste mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het meest vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de boven laag is aangepast te een beetje warmer wolkachtig gevoel en dientengevolge als zachter (desalniettemin nog steeds steviger dan de Original) wordt aangemerkt.

Is het juist datgene mijn slaapoppervlak een intense geur kun hebben?

Inderdaad, wanneer je verse Emma-matras een stank heeft, ligt het feit dat zeer gebruikelijk. De lucht staat onschadelijk en indien jij hetzij matras twee en zeventig uurtjes toelaat ventileren, verdwijnt deze lucht. Onze artikelen zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 met certificaat en eveneens goedgekeurd voor het doel baby’s op het toelaten rusten. Daarom maak je niet bezorgdheden aangaande de geur van uw recente Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen enigszins solider vanwege hun bouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Hoeveel Kost Een Boxspring

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️