Hoeveel Slaap Heeft Een 15 Jarige Nodig 🔴 8 VERBAZENDE TIPS

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Kortingscodes

De Beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingscodes

Standaard biedt Emma altijd een korting, in dit stuk leer je op welke manier je de beste kortingen en voordeligste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Hoeveel Slaap Heeft Een 15 Jarige Nodig:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang research naar slaap. Gemaakt om jou de perfecte slaap te geven. Val in slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van diverse lichaamsvormen. De matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Als je besluit een Emma aan te kopen is het cruciaal om te weten dat er vier opties zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Bovendien zit er wel een onderscheid in prijs. De kleine versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinste versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. De grote formaat (200×200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er zijn voor ieder matras verschillende formaten verkrijgbaar. Het kleinere formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grote formaat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. De originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun je dan nog wel aanschaffen bij de website? Hieronder vallen het 02-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van dit matras van een eigen review bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. Het O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De 02 is samengesteld uit diverse soorten schuimen. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van de bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat dit matras uit een dik plak HRX schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Hoeveel Slaap Heeft Een 15 Jarige Nodig

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan 02 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van de O2 is de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuim met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere technologie van matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma Sleep hierna beweegt. De andere lagen schuim in het matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar het O2 matras lijkt het voor ons dat een betere koop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveringen in vergelijking met de reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra ondersteuning en vastheid biedt. Daarnaast bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter aanvoelt dan de hoes van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma matras is het Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Hoeveel Slaap Heeft Een 15 Jarige Nodig: Aanbieding op Emma-Matrassen en overige producten

Na die verhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10 tot zelfs 45%. Een korting van 20% korting is dus een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk om tot 45% korting te geven terwijl ze toch een succesvol bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van 4 handige handvatten en bij 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof getest werd op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep biedt naast haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype uit de Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. Het platform biedt een stevige ondersteuning bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 tot €379 euro. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een minimalistisch design wat maakt dat het past in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse onderdelen voorhanden om toe te voegen aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren tussen €569 tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als u alles in 1 wilt kopen. Hierbij ontvang t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens de schaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het geschikt is voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met andere wensen kan de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Hoeveel Slaap Heeft Een 15 Jarige Nodig

Emma heeft een breed gamma aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de kortingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Voer dus voldoende research alvorens u een beslissing doet, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Hoeveel Slaap Heeft Een 15 Jarige Nodig

Naast de bedden biedt Emma 6 verschillende kussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de correcte steun. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden omdat de klant wellicht wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u het gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heb je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil bieden aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Hoeveel Slaap Heeft Een 15 Jarige Nodig Accessoires

Naast het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, die in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks dat hetzelfde haalbaar schijnt te zijn te het dekbed te schoonmaken, is de dekentje te erg gewichtig gedurende huiselijke wasmachines. Er twee maten beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 centimeter tevens 240×220 plus het kostprijs begint bij 165 EUR.

Temp pad

Dankzij de tempereerpad tool mag het warmte vanuit de bedje zijn beheerd. Het apparaat moet vlakbij het bed te wezen neergezet plus kan via 1 afstandbediening wezen bijgesteld. Van dit zijn het energiecellen niet echt standaard ingesloten. De kosten vanaf de temp pad is €259 euro’s.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over vier uiteenlopende matrassen. We concentreren in op de een tweetal populairste bedden: Emma O2 en ook de Emma Hybrid. Beiden matrassen hebben ’n omvang vanaf 25. Het O2 heeft een middelmatig tot vast eigenschap, wat uitstekend aansluit bij zij en ook achterkant slapers.

De hybrid blijkt juist een beetje steviger. De grote afwijking tussen het een tweetal bedden is dat aan het hybrid één pocketveringssysteem laagje is toegepast.
De kleinere formaat van het Het Emma merk O2 materas kostprijs 439 en het grootst maat 1.069 euro. Bij Emma Hybrid materas vangen aan de prijzen vanaf €899 tot €2.039. Net als je kan zien, bewegen de prijzen sterk uiteen.

Worden er korting gegeven op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd verstrekt Emma waarborg en welke onderdelen worden er gedekt?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Hoeveel Slaap Heeft Een 15 Jarige Nodig

Behalve de matrassen, zijn er meer slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Andere slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrasbeschermer, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten teweegbrengt. Allemaal onze bestsellers zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door autonome consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat is te wijten door dit ontwerp.

Door de uitvoeringen door is er gebruikt aan steeds meer gemak, support en temperatuurregulering door het invoegen van extra vernieuwende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen dempen, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn gemaakt van stoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor personen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamstype, je manier van slapen en het soort pijn dat je voelt.

We kunnen helaas niet situaties aanpakken, maar we kunnen je toch wat adviezen aanbieden.

Degenen die ongemak ervaart door drukpunten (doorgaans als een deel van je fysiek wordt overbelast of gekneld als het overmatig belasting verdraagt) heeft er meestal voordeel van om te wisselen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op zeer stevige matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Hoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen nog altijd aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede alignering van de rug, indien je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie pijn in de rug lijdt door een onjuiste alignering van de wervelkolom (meestal als een matras te zacht is en aanvangt door te verzakken bij de heupzone), heeft vaak meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning verleent. Het beste is vervolgens eentje van onze combinatie matrassen met springveren. Het issue komt vaker voor bij mensen die wat zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die eenvoudigweg te veel tijd op heel verouderde, verwrongen matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben enorm baat bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium iets meer belang heeft met een dikker comfort laag en kleine veren, om de hiervoor vermelde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid tussenin een pocketvering en vulling?

Gelijk gelijk alle grondstoffen hebben ook foam en binnenveren elk eigen sterke aspecten. Foam functioneert druk verminderend. Indien je een zijslaper bent en vaker het sensatie krijgt dat je vingers tintelen, is een schuimmatras vermoedelijk een superieure alternatief voor jou.

Interne veren zijn gewoonlijk wat harder en geven zodoende wat meer ondersteuning. Het grootste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij beter ventileert. Wanneer je overvloedig zweet produceert of in een zeer dampig weer leeft, is de veerkern zeker het overwegen waard.

De genoemde product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het in het algemeen gezien als een gemiddeld hard bed dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als beschouwd als een medium-stevig bed dat het balans hanteert (hieraan geven de grootste deel van de mensen de keuze).

De Combinatie Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het meeste gelijkwaardig met de Original Hybrid, terwijl de boven laag aan de bovenkant is aangepast om te een beetje warmer wolkachtig gevoel en dientengevolge als zachter (maar toch vaster dan de Original) is gezien.

Klopt datgene mijn slaapoppervlak een krachtige geur mag hebben?

Inderdaad, wanneer jouw verse Emma-slaapoppervlak een geur bezit, ligt het feit dat heel gebruikelijk. De geur is onschadelijk en als u hetzij slaapoppervlak tweeënzeventig uur laat toe doorluchten, verdwijnt die stank. Ons producten zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd en ook toegestaan voor het doel baby op toestaan slapen. Derhalve maakt je niet bezorgdheden betreffende deze geur uit uw nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen enigszins krachtiger dankzij hun constructie. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Hoeveel Slaap Heeft Een 15 Jarige Nodig

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️