Hoeveel.Slaap Nodig 🔥 6 ONTHULLENDE TIPS

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingscodes

De Beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma steeds een afprijzing, in dit stuk ontdek je hoe je de grootste kortingen en voordeligste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Hoeveel.Slaap Nodig:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren onderzoek naar slaap. Gemaakt om jouw de ideale nachtrust te geven. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller betaalbare matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma madrastypes Als je besluit een Emma aan te schaffen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Bovendien zit er nog een onderscheid in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. Het grootste formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor ieder matras talrijke formaten beschikbaar. Het kleinste formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grootste maat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan u dan nog wel kopen op hun eigen website? Dit betreft de 02-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van dit matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit diverse types schuimen. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aanwezig aan de bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast is het matras uit een dik laag HRX-schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Hoeveel.Slaap Nodig

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het O2 matras. Het enige wat anders is dan het O2 is de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybrid matras. Er wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van techniek van matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep hierna beweegt. De andere lagen schuim in het matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar de O2 matras lijkt ons dat de betere aankoop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Emma Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 cm en bestaat uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveren dan het reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer steun en stabiliteit levert. Bovendien bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke zachter is dan de hoes van het Hybrid matras. Je koopt dit matras in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit is een budget matras dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en moet wedijveren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Hoeveel.Slaap Nodig: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds deze verhoging geeft Emma standaard kortingspercentages variërend van 10 tot zelfs 45. Een korting van 20% is dus een sigaar van eigen doos. Maar hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden en nog steeds een succesvol bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met vier handvatten en bij 60°C gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof getest werd op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma verkoopt naast haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bedtype uit de Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische uitstraling. bed biedt een stevige ondersteuning bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 en €379. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net bij jouw interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een eenvoudig design dat ervoor zorgt dat het in vrijwel ieder slaapkamer past. Er zijn diverse onderdelen beschikbaar die toe te voegen aan het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren van €569 en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer je alles in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op een schaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met specifieke wensen is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Hoeveel.Slaap Nodig

Emma Sleep biedt een uitgebreid gamma aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de aanbiedingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Voer dus voldoende research alvorens je een aankoop neemt, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Hoeveel.Slaap Nodig

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen omdat de klant misschien wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u de gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heb je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Hoeveel.Slaap Nodig Accessoires

Naast de hoofdassortiment van Emma bieden zij nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, die in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel dat hetzelfde denkbaar blijkt te zijn om het dekbed om te wassen, blijkt de dekbed te zwaarwegend voor huishoudelijke wasserettes. Er bestaan 2 formaten verkrijgbaar vanaf 150 bij 200 cm en 240 bij 220 en ook het prijs start op €165 euro.

Temp pad

Dankzij de temperatuurpad tool kunnen de temperatuur vanaf het bedje zijn gereguleerd. Het toestel dient naast de de slaapplek om te wezen neergezet en mag met een afstandsbediening zijn bijgesteld. Daarvan bestaan de energiecellen niet standaardmatig bijgevoegd. De prijs van het tempereerpad is €259 EUR.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over 4 verschillende bedden. Wij concentreren in het twee populairste bedden: Emma O2 en ook het Emma merk Hybrid. Beide bedden bezitten een omvang van 25 centimeter. De O2 heeft ’n medium tot ferm aard, wat uitstekend geschikt is bij kant en ook rugzijde slapers.

De hybrid is juist enigszins steviger. Het grote verschil tussenin het twee materassen blijkt het aan het hybride één pocketvering niveau blijkt toegevoegd.
De minste maat van het Het Emma O2 materas bedraagt 439 en het grote formaat €1.069. Bij het Emma merk Hybrid matras vangen aan het kosten vanuit 899 tot 2039 euro. Net als u mag bekijken, gaan de kosten aanzienlijk uiteenlopend.

Worden er prijsverlaging aangeboden op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang verstrekt Emma garantie en welke onderdelen wordt er gedekt?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Hoeveel.Slaap Nodig

Naast de matrassen, zijn er meer slapen geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Andere slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrascover, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten veroorzaakt. Elk onze topsellers zijn niet enkel grondig getest door autonome consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat is te danken door dit ontwerp.

Door de modellen door is er gewerkt aan steeds meer gemak, steun en warmteregulering door het toevoegen van aanvullende vernieuwende materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen absorberen, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als veilig, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor mensen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het type ongemak dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg geen situaties oplossen, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen voorschotelen.

Degenen die last voelt door drukzones (meestal wanneer een deel van je lichaam wordt belast of gekneld als het overmatig massa verdraagt) heeft er gewoonlijk voordeel van om te veranderen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer stevige matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Ondanks dat ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede uitlijning van de rug, indien je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die rugpijn lijdt door een onjuiste uitlijning van de rug (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te verzakken bij de heupgebied), heeft doorgaans meer aan een matras dat meer ondersteuning biedt. Het beste is daarna een van onze combinatie matrassen met springveren. Het probleem doet zich regelmatig voor bij mensen die een beetje zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die gewoon te lang op erg oude, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben veel voordeel bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium enigszins extra belang heeft met een dikker comfortabele laag en kleine veren, om de voorgaand besproken drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocket veer en schuim?

Zoals als ieder stoffen hebben ook vulling en binnenveren hun eigen sterke aspecten. Schuim werkt druk reducerend. Wanneer je een zijslaper bent en regelmatig het besef beleeft dat je handen tintelen, is een schuim matras wellicht een verbeterde keuze in jouw geval.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat vaster en geven zodoende wat toegevoegde support. Het voornaamste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Indien je overvloedig transpireert of in een zeer vochtig milieu leeft, is de kern met veren absoluut het overwegen waard.

De genoemde productreeksen in het algemeen:

De O2 is over het in het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard bed dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als een medium stevig bed dat het evenwicht behoudt (hieraan kiezen de meesten de keuze).

De Combinatie Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meeste gelijkwaardig met de Original Hybrid, waarbij de boven laag aan de bovenkant is aangepast om om een enigszins gezelliger gevoel van wolken en dientengevolge als meer zacht (maar toch vaster dan de Original) is gezien.

Is het juist datgene mijn eigen bed een sterke stank kun bezitten?

Inderdaad, indien je recente Emma-slaapoppervlak een stank bezit, ligt dat erg normaal. Die lucht staat onschadelijk en wanneer je het matras tweeënzeventig uurtjes laat toe doorluchten, vervaagt dat stank. Onze eigen items zijn OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd als en ook erkend met het doel zuigelingen op toelaten rusten. Daarom maak je u geen enkele zorgen over deze lucht uit jouw recente Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen iets steviger vanwege hun opbouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Hoeveel.Slaap Nodig

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️